Πέμπτη 26 Ιουλίου 2012

Σοβαρός τραυματισμός νεαρού Άγγλου στο Λαγανά...

 ...πριν από 40 λεπτά περίπου. Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτη πληροφορία από αυτόπτη μάρτυρα, ένας νεαρός Άγγλος τουρίστας τραυματίστηκε στον κεντρικό δρόμο του Λαγανά, μετά από επίθεση που δέχτηκε με μαχαίρι ή σπασμένο μπουκάλι. Δεν έχει διευκρινιστεί αν προηγήθηκε συμπλοκή με ομοεθνή του ή όχι. Ήδη στο σημείο έχει συγκεντρωθεί αρκετός κόσμος, ενώ επί τόπου βρέθηκε ασθενοφόρο και όχημα της αστυνομίας. 
Photo: Αρχείου

Bookmark and Share

18 σχόλια:

youlia olomplava είπε...

Μην μαχεστε με μεθυσμένους νεαρους Αγγους τουριστες, καθώς είναι μια δύναμη σε μια πολύ αδύναμη τουριστική περιόδο, ​​και το ψωμί και το βούτυρο της τουριστικής βιομηχανίας στο Ζαντε! Ηρεμιστε!

tsipis34 είπε...

p

tsipis34 είπε...

Ο Γ.Ι.Δ.Α (Γόνος Ιδιάζουσας Διανοητικής Αντίληψης μετριοφρόνως)άφησε τις ωδές και τα στιχάκια για το ζευγάρι, που κινδυνεύουν οι μπασίες του από τους 2 "επήλυδες" και άρχισε τα πεζά κείμενα. Μήπως θα ήταν σκόπιμο να γράψει ακόμα κανένα ποίημα ή έστω ένα κείμενο για τη μπασία που παρέδωσε αμαχητί ανατολικά του αμπελώνα. Μήπως θα ήταν χρήσιμο να μας ενημερώσει για τα αποτελέσματα των δικών. Τούτο αποτελεί παράλειψη. Έκοψε ξαφνικά τη ροή των πληροφοριών. Πάνω στο καλύτερο. Δεν μάθαμε τελικά για την έκβαση των υποθέσεων. Κέρδισε τελικά το ζευγάρι ή δεν συμφέρει να γίνουν γνωστά τα αποτελέσματα? Άβυσος η ψυχή του ανθρώπου!!
Το παρακάμπτουμε όμως και προχωράμε. Αυτοπροσδιορίζεται ως πρώην "εργαζόμενος" της Ε.Ρ.Τ. Ξέχασε να μας αναφέρει κάτι το ουσιώδες. Με τι διαδικασίες διορίσθηκε. Με διαγωνισμό? από το παράθυρο? από τη χαραμάδα, με ριφιφί? Σιγή ασυρμάτου επί του μείζονος αυτού θέματος. Τώρα τι επάγγελμα ασκεί? Μήπως είναι πολιτικός μηχανικός και κάνει αβέρτα τοπογραφικά? ή άλλος ελεύθερος επαγγελματίας? Δεν είναι ντροπή η δουλειά. Πρέπει να μας πει για να ξέρουμε σε ποια ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ θα τον κατατάξουμε. Να καταλάβουμε εάν είναι ΠΡΑΓΜΑΤΙ "εργοδότης" μας. Να μάθουμε εάν συμβάλει στη πληρωμή των εξόδων του κράτους, γιατί κάποια επαγγέλματα, όπως θα δούμε παρακάτω είναι φοροφυγάδες και τοιουτοτρόπως οδηγηθήκαμε στη σημερινή χρεοκοπία. Και για να μας ΠΕΙΣΕΙ ότι ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΦΟΡΟΥΣ ανάλογα με τα εισοδήματά του να μας στείλει τα εκκαθαριστικά της εφορίας για να μας αποστομώσει εμπράκτως. Ξέρει που θα μας βρει. Μπορεί να τα ρίξει και κάτω από την αυλόπορτα. Σκύλο δεν διαθέτουμε και ο γείτονας τον έχει δεμένο. Με εγγύηση "Ανδρέας Φικιώρης".
Μετά την απαραίτητη αυτή εισαγωγή ας έλθουμε στο κυρίως θέμα.
Για την οικονομική τραγωδία της χώρας (χρεοκοπία) τεράστια ευθύνη φέρουν το πολιτικό κατεστημένο που απομυζούσε για δεκαετίες το δημόσιο χρήμα και η φοροδιαφυγή. Η φοροδιαφυγή στην Ελλάδα είναι δικαίωμα!! Είναι κεκτημένο, που τυγχάνει υψηλής προστασίας και ατιμωρησίας. Διαχρονικά οι έμμεσοι φόροι κυριαρχούν και πλήττουν τα λαικά στρώματα. Στους άμεσους φόρους φορολογικά υποζύγια είναι οι μισθωτοί και οι συνταξιούχοι, αλλά παρά το ξεζούμισμα τα έσοδα δεν επαρκούν για να καλύψουν τις δαπάνες και η μόνιμη λύση είναι ο δανεισμός με επαχθείς όρους και το αποτέλεσμα η σημερινή τραγωδία που βιώνουμε (εξαιρούνται φυσικά οι μεγαλοφοροφυγάδες και μεγαλοοφειλέτες που απολαμβάνουν τους "κόπους τους", κυκλοφορούν με λιμουζίνες, έχουν τις σχετικές διαπλοκές με κέντρα και παράκεντρα και μερικοί εξ΄ αυτών έχουν διαπλοκές και με τον υπόκοσμο. Δεν ξέρουμε για πόσο θα κυκλοφορούν ελεύθεροι γιατί πιθανόν θα βρεθούν στη φυλακή με άλλες συγκυρίες και από εκεί θα ζητούν απεγνωσμένα ΠΡΑΓΜΑΤΟΓΝΩΜΟΝΕΣ, όπως η Βίκυ Σταμάτη, που και αυτή εργοδότρια μας ήταν γιατί μας πλήρωνε.... Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι φόρους έχει πληρώσει όλη η συμμορία του Άκη και άλλων.
Σχετικά με τις κατηγορίες αυτών που φοροδιαφεύγουν και ασκούν το υψηλό αυτό "λειτούργημα" με ιδιαίτερο ζήλο ο Σταύρος Λυγερός στο βιβλίο του "Από την κλεπτοκρατία στη χρεοκοπία" στις σελίδες 155, 158 γράφει ότι οι επιχειρηματίες και οι ελεύθεροι επαγγελματίες διεκδικούν εμπράκτως το δικαίωμα στη φοροδιαφυγή και οι μεγάλες επιχειρήσεις έχουν τους δικούς τους τρόπους για να πληρώνουν λιγότερους φόρους και να αισχροκερδούν σε βάρος των καταναλωτών.
Επειδή είναι μεγάλο το σχόλιο θα συνεχίσουμε.

Vas.Trian. είπε...

@tsipis
NEOS STO BLOG?.

O GIDA FILE EINAI MEGALOS EGKEFALOS, AFOY TA PHRE APO THN ERT, META PHGE STHN DEH META APO LIGA XRONIA STON OTE KAI TORA TELEYTAIA KANEI MELETES GIA XYTY-XYTA, MARINES KAI PAEI LEGONTAS. YPER-ERGOLAVOS POY LENE.

KATI PEIRE TO AYTI MOY OTI ANALAVE MEXRI KAI TA YPOBRIXIA POY GERNANE.

MA MHN PSAXNEIS GIA ENA ATOMO PISO APO THN YPOGRAFH GIDA, MPOREI NA EINAI PERISOTERA.

tsipis34 είπε...

Συνέχεια από το προηγούμενο σχόλιο.
Ο Κυριάκος Βαρβαρέσος στην Έκθεσή του επί του οικονομικού προβλήματος της Ελλάδας που γράφτηκε τέλη του 1951 και υποβλήθηκε στο Στρατηγό και τότε Πρωθυπουργό Νικόλαο Πλαστήρα (που κοιμότανε σε ράντζο και πέθανε πένητας) εντοπίζει τις κύριες παθογένειες της χώρας στη φοροδιαφυγή και κατονομάζει τις "συμπαθείς" αυτές κοινωνικές τάξεις (σελίδες 135-150) και συγκεκριμένα εμπορικές και βιομηχανικές επιχειρήσεις, ελεύθερους επαγγελματίες, στο φόρο κύκλο εργασιών, στο φόρο επί των οικοδομών και φυσικά στους αναξιοπαθούντες εφοπλιστές και επιβάλλεται, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, η πάταξή της για να τεθεί τέρμα στον ΕΜΠΑΙΓΜΟ και να ΑΥΞΗΘΟΥΝ τα έσοδα του κράτους. Τις απόψεις του αυτές ο Κυριάκος Βαρβαρέσος το καλοκαίρι του 1945 ως αντιπρόεδρος της Κυβερνήσεως και υπουργός εφοδιασμού επεχείρησε να εφαρμόσει αλλά τα λαμόγια, οι μαυραγορίτες και οι κάθε είδους φοροφυγάδες τον ανάγκασαν να παραιτηθεί (έκρυβαν τρόφιμα, μείωναν την παραγωγή κλπ.) και ύστερα από λίγο ενταχθήκαμε στο Δόγμα Τρούμαν και στο Σχέδιο Μάρσαλ για χρηματοδότηση με τις γνωστές οικονομικές και πολιτικές συνέπειες. (Μήπως αυτό σας θυμίζει κάτι από το σήμερα, κάτι ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΙΑ, ας πούμε).
Αν θέλετε περισσότερα στοιχεία για τους κλώνους των μαυραγοριτών και των συνεργατών των γερμανών που ευρίσκονται σε θέσεις εξουσίας δεν έχετε παρά να διαβάσετε το βιβλίο του Δημοσθένη Κούκουνα "Η οικονομία της Κατοχής", όπου θα βρείτε στοιχεία για κάτι Πικραμένους, Παπακωνσταντίνου (ναι αυτόν που φανταστήκατε του μνημονίου) κλπ.
Τώρα όμως δεν βρισκόμαστε στο 1945, όπως απέδειξαν τα αποτελέσματα των πρόσφατων εκλογών με την ανάδειξη νέων πολιτικών δυνάμεων και ουσιαστικά ανατροπή του πολιτικού σκηνικού παρά τη συγκυβέρνηση των καθεστωτικών δυνάμεων με τσόντα τον Κουνέλη. Έρχονται καιροί οργισμένοι. Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω.
Πέραν όλων αυτών έχουμε και τις επισημάνσεις όλων των ευρωπαίων αξιωματούχων και οικονομολόγων, ότι εάν δεν παταχθεί η φοροδιαφυγή κανένα πρόγραμμα δεν θα πετύχει. Άξιο μνείας είναι ότι τούτο κατενόησε ο ΣΥΡΙΖΑ και στο οικονομικό πρόγραμμά του δίνει έμφαση στην πάταξη της φοροδιαφυγής. Ο Σαμαράς ομιλεί αορίστως για ανάπτυξη γιατί δεν θέλει να συγκρουσθεί με τους φοροφυγάδες. Όμως η Ιταλία είναι εκατό φορές πιο ανεπτυγμένη και παραταύτα δεν απέφυγε τους κλυδωνισμούς και καταρτίζουν προγράμματα για πάταξη της φοροδιαφυγής.
Υ.Γ. Όσον αφορά για τις καθυστερήσεις υποθέσεων πολιτών από τη Δημόσια Διοίκηση, πράγματι ορισμένοι διαπλεκόμενοι σε μια υπηρεσία κρατούσαν για αρκετό διάστημα υποθέσεις που ήταν σε βάρος κάποιου και δεν τις διαβίβαζαν εκεί που έπρεπε, ενώ ταυτόχρονα διαβίβαζαν ΑΜΕΣΩΣ τις υποθέσεις που ήταν υπέρ του. Και χρειάσθηκε να προσφύγει ο ενδιαφερόμενος στην Προισταμένη αρχή εγγράφως, προκειμένου να ξεμπλοκαρισθούν άμεσα. Ο γνωστός μου αυτός μου επέδειξε όλα τα σχετικά έγγραφα με αριθμό πρωτοκόλλου, σφραγίδες και υπογραφές.

Ατσάραντος είπε...

Το μείγμα Σέρβων και Άγγλων είναι εκρηκτικό. Το περιστατικό ήταν αποτέλεσμα καυγά μεταξύ τουριστών από τις δύο αυτές χώρες. Σε καθημερινή βάση τα ασθενοφόρα πάνε κι έρχονται στο Λαγανά. Μήπως ο Λαγανάς έχει αφεθεί στην τύχη του;

Μaria είπε...

Nα ρωτήσεις τον Μποζίκη και τον Κολύρη.Δήμαρχος ο ένας,αντιδήμαρχος και πρόεδρος της επιτροπής Τουρισμού ο άλλος ,όλο και κάποια δικαιολογία θα έχουν να σου πουν.
ΠΛΗΡΩΣ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ.

Γ.Ι.Δ.Α. είπε...

@tsipis34

Καλό θα ήταν όταν απαντάς να διαβάζεις πρώτα όλα τα σχόλια γιατί στο τρίτο σχόλιο γράφω από πού το έχω μεταφέρει.
Θα ήθελα λοιπόν να σου πω ότι είμαι μέλος σε μια Εταιρεία που έχω ιδρύσει με τα αδέλφια μου από το 1987 και έχω ξεκινήσει με βιβλία εσόδων εξόδων, μετά ήρθε το φ.π.α 8% και 18%, μετά ήρθε ο φόρος εταιρίας κάτι σαν τι πουτ@ν@ σε οίκο ανοχής που πρέπει να προπληρώσεις πρώτα και μετά να το ευχαριστηθείς το παλούκι, μετά πήγε το φ.π.α στο 11% και 21% μετά στο 13% και 23% καΙ ΤΩΡΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΩ ΜΟΝΟ 23%. Δε σου κρύβω λοιπόν ότι όλα αυτά τα χρόνια έχω πληρώσει αρκετούς φόρους και πολύ περισσότερους από εσένα και όλη τη φατρία τω δημοσίων υπαλλήλων που κάθονται άνετα στα γραφεία τους με τα κλιματιστικά τους τις αναπαύτηκες πολυθρόνες και με το μήνας μπαίνει μήνας βγαίνει το μπαξίσι να πέφτει και από δουλειά αν δεν δώσεις φακελάκι θα περιμένεις ίσως και 1 χρόνο για μια υπογραφή.
Για πες μου πόσοι έχουν ιδρώσει από αυτούς ; πόσοι δεν έχουν κοιμηθεί το βράδυ γιατί δεν πήγαν λεφτά σπίτι να φάνε τα παιδιά τους; πόσοι έχουν καθίσει με τις ώρες στον ήλιο για να βγάλουν μισό μεροκάματο; Λοιπόν εγώ προσωπικά δεν έχω φιλήσει κανενός τα @ρχιδι@ για να με βάλει σε δουλειά, δεν έχω ποτέ κοιτάξει το πελάτη μου περίεργα για να του προσφέρω αυτό που μου πληρώνει.
Εγώ δεν έχω βίλες και κότερα όπως μερικοί μερικοί δημόσιοι υπάλληλοι, ούτε ένα σπίτι δεν έχω καταφέρει να τελειώσω 25 χρόνια που είμαι σε αυτή τη δουλειά ενώ μάλλον εσύ να απολαμβάνεις το κλιματιστικό σου στη δουλειά να έχεις καλό αυτοκίνητο και μάλιστα με λεφτά από το παρακαταθηκών και δανείων να έχεις τζάμπα διακοπές για φέτος από το δημόσιο χρήμα φυσικά να έχεις ένα σπίτι και ένα εξοχικό από τις μίζες που παίρνεις και να έχεις βολεμένα και τα παιδάκια σου στο δημόσιο για να έχουν και αυτά να φάνε ενώ το δικό μου 13ων ετών το έχω στη δουλειά.

Vas.Trian. είπε...

@atsarantos
TORA TO PEIRES XAMPARI???

TORA EINAI ARGA, EXOUN EIDH KSEKINHSH DIADIKASIES APO KAIRO SXETIKA ME TON LAGANA ALLA DEN EINAI EPI TOY PARONTOS NA SE ENHMEROSO.

TO AN O LAGANAS EXEI AFETHEI STHN TYXH TOY, ROTA TON KOLYRI, AYTOS KSEREI.

TELOS MHN PROSPATHEISEIS NA PERASEIS TIPOTA EPOIKINONIAKO TRIK THS DHMARXEIAS SXETIKA ME TON LAGANA GIATI THA MAS VREIS MPROSTA SOU.

Γ.Ι.Δ.Α. είπε...

@tsipis34

Όσο για τη μπασία φίλε μου δεν είσαι Ζακυνθινός και δε μπορείς να καταλάβεις από Ζακυνθινή Ομιλία και Σάτιρα και αυτό ας πούμε ότι είναι ένα φανταστικό έργο και ότι μπορεί να μην ανήκει στη πραγματικότητα. Και μια και έκανες το κόπο και μπήκες στο site μας διάβασε και αυτό που γραφεί στην αρχή για τις Ομιλίες

Vas.Trian. είπε...

@GIDA
ORE VLEPEIS OTI TOY APANTHSA....TI DIAOLO PSAXNEIS????

SOY EIPA PRIN APO KAIRO OTI EXOUN PAISEI KOYRTINES.....TI DIAOLO GERASES KAI ARXISES NA KSEXNAS TI SHMENEI KOYRTINA.

PANE MEXRI TO KARAFLO PAIDI NA SE ENHMEROSH GIA TO ERGO POY PAIZETE STON LAGANA....A POY SAI, PARE KAI TON ATSARANTO MAZI SOU GIATI APO OSA LEEI MALLON PHGENEI STON LAGANA OPOS O KOLYRIS.....MIA FORA TON XRONO ME SYNODEIA.

STO KSANALEO YPARXOUN KOYRTINES [ DEN MPORO NA SOU PO PERISOTERA ]

Vas.Trian. είπε...

H SPEKOULA KALA KRATEI STO NHSI.

http://imerazante.gr/2012/07/27/50945

ΖΑΚΥΝΘΟΣ – Τον κ. Εισαγγελέα Ζακύνθου επισκέφθηκαν ο Δήμαρχος, Στέλιος Μποζίκης, καθώς και ο Αντιδήμαρχος, Παναγιώτης Κολύρης, ζητώντας τη συνδρομή της Δικαιοσύνης για να σταματήσουν τα αίσχη στον Λαγανά.

Vas.Trian. είπε...

@ATSARANTOS
STO EPOMENO STHMENO POY THA KANEIS KAI EXEI NA KANEI ME TON LAGANA , SE ENHMERONO APO TORA OTI THA OTI THA DOSO TO ONOMA SE OSOUS AKOUNE THN FONH MOU STON LAGANA.

AN THES NA KANEIS STHMENA SE SYNERGASIA ME TON MPOZIKI, KOLYRI KAI OPOION ALLON, KANETA STO XORIO SOU.

MAKRIA APO TO XORIO MOU.-

Ατσάραντος είπε...

@ Vas.Trian.
Μην το αφήσεις να σε παίρνει από κάτω. Δες και κανέναν ψυχίατρο.

Vas.Trian. είπε...

2 XRONIA ADIAFOREIAS META APO TOSA POST MOY EDO MESA KAI ERXESE KAI KANEIS STHMENO POST GIA TO OTI KAPOIOS PREPEI NA KANEI KATI GIA TON LAGANA, ENO GNORIZEIS OTI THN EPOMENH THA PANE STON EISAGGELEA O DHMARXOS ME TON ANTIDHMARXO [ AYTO EINAI H SPEKOULA ATSARANTE ]???

THA EPREPE NA NTREPESE GIATI EXEIS EIKONA GIA TO TI GINETE STON LAGANA TA TELEYTAIA 4 XRONIA ALLA TO MONO POY EIDES EINAI ENA SPASMENO TSAMAKI SE FOTISTIKO THS PLATEIAS.

EXEIS VEVAIA KAI TO THRASOS NA MOY LES NA DO PSYXIATRO, DEN YPARXEI KANENAS NA SOY DOSEI ENA EPIDOMA TYFLOTHTAS, DIOTI MALLON EISAI EIDIKH PERIPTOSH TYFLOY DEN XREIAZETE NA PERASEIS KAN APO EPITROPH.

STO KSANALEO, TA VOLIMIATIKA TEXNASMATA STO BLOG SOU , MAKRIA APO TO XORIO MOU.-

Ατσάραντος είπε...

@ Vas. Vas
Έμαθα ότι κι αυτούς που πλακώθηκαν τους έβαλαν οι Μποζίκης - Κολύρης για να έχουν λόγο να πάνε στον εισαγγελέα.
Σε παρακαλώ μην με κάνεις να πιστέψω ότι πρόκειται για ανίατη περίπτωση.

Το παιδί της Πλατείας είπε...

χαλαρώστε ρε παιδιά...
Μην τα παίρνετε τόσο άσχημα επιμένω θα φτιάξει η κατάσταση μόνο αν πιάσουμε πάτο!!!ο Ατσάραντος παρόλο που του τα έχω σύρει πιο παλιά θεωρώ ότι κάνει καλά την δουλειά του αν και ειναι φιλο συριζαίος!!!
ΥΓ
Πάντως τιμή του ότι ειναι απο την Βολίμα χωριό δυνατό με μακρά πολιτιστική ιστορία

Vas.Trian. είπε...

@atsarantos
RE ATSARANTE STO EISAGGELEA PHGE O KOLYRIS ME TON MPOZIKI GIA NA XOUN ALLOTHI, 2 XRONIA EXOUN AFHSEI TON LAGANA STHN TYXH TOY.

EFTASAN TA PRAGAMATA STO AMHN, KAI PHGAN STON EISAGGELEA GIA POLITIKO OFELOS KAI ALLOTHI DIOTI DEN KSEREIS OYTE ESY ALLA OYTE KAI OI AIRETOI [ POY YPOSTIRIZEIS] OTI EXOUN ENHMEROTHEI YPHRESIES POIO PSHLA APO TON TOPIKO EISAGGELEA PRIN APO POLY KAIRO.

EAN THELOUN NA APODHKSOUN OTI EINAI DHMARXOS GIA OLH THN ZAKYNTHO KAI ANTIDHMARXOS GIA TON LAGANA DEN XREIAZONTE EISAGGELEAS KAI PROVOLES, OYTE STHMENA APO VRADYS POSTARISMATA EDO MESA.

KATHARIOTHTA, ASTYNOMEYSH, ORARIO ME LIGA LOGIA H KANONISTIKH POY DEN KATAFERAN NA EFARMOSOUN [ EAN DEN MPOROUN NA THN EFARMOSOUN, AS PARETHTHOUN LOGO ANIKANOTHTAS].

EAN GINOUN AYTA ELA NA MILHSOUME, EAN OXI ASE TON LAGANA , ANEVASE KANA VIDEO DEN THA SE PAREKSHGHSEI KANEIS, STON LAGANA GINETE "POLEMOS" EPIVIOSHS, OTAN EPREPE NA FONAKSEIS EKANES TON MOUGGO TORA KSAFNIKA THYMHTHIKES TON LAGANA TOSO ESY OSO KAI OI AIRETOI?
POY HTAN [ EISASTE ] 2 XRONIA????
DIAKOPES SE ALLO NHSI???
EXEI OMERTA STON LAGANA KAI DEN MATHENAN TIPOTA STHN XORA????
ESEIS THS DHMOSIOGRAFIAS DEN KANETE REPORTAZ????? DEN VGENETE NA AKOUSETE TON KOSMO????? POS VGAZETE EIDHSEIS EKSO????

EDO ENAS KREMASMENOS STO NAYAGAIO KAI TO EMATHE OLOS O PLANHTHS, DEN MATHENAN TI GINETE APO TON LAGANA STHN XORA???

PETAGMA TO MPALAKI KAI APOPOIHSEI EYTHINON.

ESY SYNEXISE NA MILAS GIA PSYXOTHERAPEIA KAI ANIATH ASTHENEIA.

ANIKANOI NA AFARMOSOUN AYTA POY OI IDIOI PSIFISAN

http://www.google.gr/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=7&ved=0CFkQFjAG&url=http%3A%2F%2Fstatic.diavgeia.gov.gr%2Fdoc%2F%25CE%259249%25CE%2591%25CE%25A9%25CE%25A11-%25CE%25999%25CE%2596&ei=UPcTUOzRBoHL0QWl3oHoBg&usg=AFQjCNGDZNduyjn3EYFZTINbOszFFLhN3Q&sig2=q_KCIX9mjspxa4k5ag0yFg