Πέμπτη 26 Ιουλίου 2012

Τα χάλια του προβλήτα πρόσδεσης κρουαζιεροπλοίων.

11 σχόλια:

ΑΡΓΑΣΙ είπε...

Ρωτηστε το παιδι της πλατειας κατι μπορει να ξερει αυτος.

Το παιδί της Πλατείας είπε...

Κουνιούνται οι βάρκες στο αργάσσι?

ΑΡΓΑΣΙ είπε...

οχι γιατι εχουμε τα εργα για τη παραλια που εφτιαξαν ο Τσαγκαροπουλος μαζι με το Γασπαρο.

Unknown είπε...

Και στο αργασι κουνιούνται οι βάρκες και έξω από το πόρτο οι λάντζες και γι’αυτο σηκώνονται και φεύγουν τα κρουαζιερόπλοια << παιδί >> αλλά ξέχασα δεν είναι καλοί οι καπεταναίοι μάλλον που δεν μπορούν να δέσουν !!!!!!!!

ΑΡΓΑΣΙ είπε...

και αν δε βλεπετε τα εργα στη παραλια του Αργασιου σιγουρα χρειαζεστε επιδομα τυφλοτητας.

youlia olomplava είπε...

Καθε πρωι να αγοραζετε ολα τα ψαρια, καραβιδες, γαριδες, και αστακους, απο τις "τρατες" η/και τα ψαροκα΄ι΄κα γιατι ολες οι βαρκες χρειαζονται συντηρηση. Ολοι τα εχετε αρπαξει χοντρα! ΜΗΝ ΜΟΥ ΚΛΑΙΓΕΣΤΕ!

Το παιδί της Πλατείας είπε...

@AΡΓΑΣΙ
Μην φοβάσαι θα στα φτιάξει τα νέα έργα ο νέος βουλευτής που συνεργάζεται άψογα με τον Μυλωνά!!!
Απο εδώ και πέρα ξημερώνει νέα εποχή στο νησί!!!
Καλή νύχτα σας!!!

ΑΡΓΑΣΙ είπε...

δε ξερω και πολιτικα δε θα με βρεις πουθενα. αλλα ισως ξημερωνει κατι αλλο για την Ελλαδα και μεσα σε αυτους ειναι και ο πατερας σου. και ο σκοταδισμος ευτυχως σταματισε στη Ζακυνθο με πολιτικους της αρπαχτης και της ρεμουλας. οσο για τον Κοντονη αληθεια γιατι τον πολεμας απο τωρα; τι σου εχει κανει; οι δικες σου πολιτικες θεσεις και οι πολιτικοι που στηρίζεις ειναι αυτοι που καταστρεψαν την Ελλαδα.και δυστηχως για μενα δεν τα φαγαμε μαζι αλλα λοιπουν απο τα παιδια μου.

Ζακύνθιος ΚΑΣ είπε...

@ Το παιδί της Πλατείας

Ο πατέρας σου κρίθηκε για τα έργα που έκαμε, ή δεν έκαμε, ενώ έπρεπε και μπορούσε να κάμει, είτε στο Αργάσι (όχι "αργάσσι"), είτε στο Λαγανά, είτε στη Χώρα (προβλήτας). Άσε τον Κοντονή να κάμει(ή να μην κάμει) και θά 'ρθει η ώρα που θα κριθεί. Από ανοιχτομάτηδες, τυφλούς και θεόστραβους.
Με την ευκαιρία, μήπως ξέρει κανείς να μου πει, πώς ο κ. Βάρτζελης, αφού είχε παραιτηθεί, (με αποτέλεσμα να μην ξεκινήσει ΕΔΕ για τα γνωστά), βρίσκεται τώρα πάλι στο νοσοκομείο και δίνει βεβαιώασεις;

ΑΡΓΑΣΙ είπε...

@ Ζακύνθιος ΚΑΣ
αβυσσος η ψυχη του ανθρωπου

dennis είπε...

Για τη σκουρια δεν φταιει ο Γασπαρος αλλα η θαλασσα,για το Γασπαρο ομως φταινε τα σκουριασμενα μυαλα των Ζακυνθινων που τον εβγαζαν νομαρχη και βουλευτη
Οσο για τον τυφλογιατρο αναρωτηθηκα και εγω στο ιδιο blog αλλα απαντηση δεν πηρα