Πέμπτη 26 Ιουλίου 2012

Σε εξέλιξη φωτιά στο Γαλάρο...

...κοντά σε κατοικίες και αγροτικές εγκαταστάσεις. Στην περιοχή πνέουν ισχυροί άνεμοι και εκτός από τα οχήματα της πυροσβεστικής επιχειρούν ελικόπτερα και αεροσκάφη. Η φωτιά ξεκίνησε πάνω από τα νταμάρια της περιοχής και ο αέρας την σπρώχνει προς την κορυφογραμμή.

Bookmark and Share

14 σχόλια:

snowblind είπε...

Θέλω να δω τους ανώμαλους που καίνε τον τόπο μας να καίγονται αργά μέσα στα ίδια τους τα σπίτια.

youlia olomplava είπε...

Για τον τιμώμενο Άγιο Παντελεήμονα:
«Ακολουθώντας την ζωή του Αγίου αλλά και των Αγίων γενικά, μπορούμε να μάθουμε τον σωστό δρόμο της πίστεώς μας».
Μιλώντας για τον Άγιο υπογράμμισε ότι : «Συνδυάζει με τελειότητα την επιστήμη με την πίστη» Αν μη τι αλλο, Ελεος Κυριου!

Ζακύνθιος ΚΑΣ είπε...

Κουτσοί-στραβοί (όπα! να τον κάνουμε πολιούχο;) στον Άγιο Παντελεήμονα!!!
Γιορτάζει σήμερα ο πρώην μας, με την "ΕΠΟΥΡΑΝΙΑ" Ε.Π.Ε. Του ευχήθηκε κανείς;

tsipis34 είπε...

Για το συκοφαντικό δημοσίευμα εναντίον μου από τους Γόνους Ιδιάζουσας Διανοητικής Αντίληψης μερικά γεγονότα είναι άξια μνημόνευσης:
1) Όπως ανακοινώθηκε χθες από το Σ.Δ.Ο.Ε (ΣΩΜΑ ΔΙΩΞΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ) από τους διενεργηθέντες τις τελευταίες ημέρες ελέγχους σε τουριστικές επιχειρήσεις και στη ΖΑΚΥΝΘΟ διαπιστώθηκε και πάλι τεραστίων διαστάσεων ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ.
2) Πράγματι το 1987 ίδρυσε μία εταιρεία όπως προκύπτει από δημοσίευμα δικό του σε ανύποπτο χρόνο και που ευχερώς μπορεί ο καθένας να βρει. Δεν μας είπε όμως τι εταιρεία είναι. Από το σχετικό site προκύπτει ότι είναι εστιατόριο στο κοσμοπολίτικο Αργάσι. Υπήρχε και ένα άλλο εστιατόριο στο επίσης κοσμοπολίτικο Καλαμάκι αλλά από το 2010 δεν λειτουργεί.
3) Εάν πράγματι πληρώνει περισσότερους φόρους από εμένα είναι πολύ εύκολο να με αποστομώσει, επιδεικνύοντας μου τα σχετικά εκκαθαριστικά της εφορίας. Τα δικά μου, των γονέων μου και των πεθερικών μου είναι στη διαθεσή του και εφόσον δεν θέλει να έλθει στο σπίτι μου μπορώ εγώ να πάω στο Αργάσι. Τελεία και παύλα και να σταματήσει τις αερολογίες. Έχουν χάσει την ψυχραιμία τους που τους οδηγεί σε πανικό και συνακόλουθα σε ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ.
4) Τα αναφερόμενα για το λόγο ξαφνικής διακοπής του σήριαλ για τις μπασίες είναι ΜΥΘΕΥΜΑΤΑ. Να μας πουν εάν κέρδισαν οι φίλοι τους τις δίκες. Καθαρές κουβέντες και όχι διακοπή του προγράμματος λες και εκδηλώθηκε βομβαρδισμός του Ραδιομεγάρου. Τόσες ωδές και τόσα ποιήματα είναι κρίμα και άδικο να διακοπούν άδοξα. Το κοινό θέλει ενημέρωση.
5) Τι απέγινε η μπασία ανατολικά του αμπελώνα που υπήρχε παλαιώθεν, πώς εξαφανίστηκε ξαφνικά καρφίτσα ήταν?
Υ.Γ. Σε φωτογραφία του 1971 που απεικονίζεται στενό συγγενικό του πρόσωπο είναι μαζί με Αρχιμανδρίτη που φέρει το ίδιο επώνυμο. Ερώτημα: είναι ο Αρχιμανδρίτης αυτός στενός συγγενής του. Διότι μέχρι σήμερα οι κληρικοί μισθοδοτούνται από το ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΑΜΕΙΟ και πέραν αυτού έχουν και τα σχετικά τυχερά τους.

youlia olomplava είπε...

Mallon Thn A Xrysovalantoy ousas thn mnhmh epiteloyme shmera na exoyme poliouxo, mia pou emphanizi monaxes me balitses gemates kosmhmata kai timalfi se astynomika tmhmata (googlarise: XRYSOVALANTOY ASTORIA NY). Etsi isos na lythi to oikonomiko ths nhsoy. Poios stravos den theli to fos toy? BOHTHIA MAS!

Γ.Ι.Δ.Α. είπε...

@tsipis= φτηνος
οπως σου ειπε και καποιος αλλος εδω μεσα δεν ειμαστε ενας, αλλα ειμαστε καμποσοι με αυτο το ονομα που μιλαμε απο εδω. τι να κανουμε θελαμε αυτο το προνόμιο να το εχουμε πολλοι, γιαυτο λεει και Γ.ονοι. οσο για τις δηλωσεις μου ειναι στην εφορια και προς το παρον δε χρωσταω. οσο για αυτα που λες για Αργασι καλαμακι κτλπ ειναι στη φαντασια σου και ονειρα γλυκα. τωρα για την μπασια εσενα τι σε τρωει αν θες αληθεια να μαθεις ρωτησε τον σεμπρο και θα σου πει. αλλα στο ειπα και παλι αυτο ειναι ενα φανταστικο εργο και δεν εχει να κανει με την πραγματικοτητα. τυχών ομοιότητες με πρόσωπα ειναι εντελώς συμπτωματική. αυτα απο εμενα κυριε φικιωρη η φακιωρη η fuck off και δεν εχω να σου απαντησω σε τιποτα αλλο γιατι απλως εσενα προσωπικα δε σου χρωσταω τιποτα να σουν πω. χαχαχαχαχαχαχαχαχα

tsipis34 είπε...

Έχουμε να συστήσουμε ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ στα λεβεντόπαιδα δηλαδή τους Γόνους Ιδιάζουσας Διανοητικής ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑΣ, που συστηματικά ΥΠΟΤΙΜΟΥΝ την νοημοσύνη των άλλων. Κακό ΚΟΥΣΟΥΡΙ αυτό. Τι ήθελε να πει ότι ίδρυσε εταιρεία το 1987 με τα αδέλφια του. ΚΑΡΦΩΘΗΚΕ. Που να φανταζόταν ότι εγώ ξέρω σε ανύποπτο χρόνο για τη διαφήμιση του εστιατορίου τους στο internet (κοντά στο ξενοδοχείο Χρυσή Ακτή).
Περαστικά τους.
Σχετικά με τη μπασία ανατολικά του αμπελώνα με ενδιαφέρει γιατί έκαναν το θέμα ΓΑΡΓΑΡΑ. Περαστικά τους.
Αναφορικά με τον αρχιμανδρίτη σε φωτογραφία του 1971 υπάρχει σε blog δικό τους, που οι ίδιοι έχουν αναρτήσει. Οι δικοί μου ασκούσαν πολύ ταπεινά επαγγέλματα, ΛΑΙΚΑ. Π.χ. η μάνα μου ήταν καθαρίστρια, ο πεθερός μου δούλευε 100 μέτρα κάτω από τη γη. Περαστικά τους.
Σχετικά με τα 150.000 ευρώ που έχασε ο υπάλληλός τους μέσα από τα χέρια του από τη "ΘΕΙΑ" γιατί με τη σύζυγό του κάνανε τα ΝΑΖΑΚΙΑ τους για 10 ΜΕΤΡΑ ΓΗ. Και εκτός αυτού έχασαν και το οικόπεδο σε τουριστική περιοχή, γιατί ανακάλεσε τη διαθήκη η "ΘΕΙΑ", θυμωμένη που το ζευγαράκι δεν πήγαινε ούτε στο νοσοκομείο να την επισκεφθεί. ΓΙΑ 10 ΜΕΤΡΑ ΓΗ.
Περαστικά σε όλο το κύκλωμα.
Υ.Γ Για όσους καλοπροαίρετα αμφιβάλουν για αυτά τα γεγονότα υπάρχουν γραπτά ντοκουμέντα.

Μaria είπε...

ρε@tsipis,
με τον youlia olomplava,
σόϊ είσατε?

youlia olomplava είπε...

@τσίπης .....κου λου που...... δεν τα ξερεις ολα @μακις Εγω ειμαι απο το σοι που μας εκλεψαν το κασινο οταν το ονομασαμε Λεσχη Φιλελευθερων επι Ε. Βενιζελου, που ο πατερας μου αν και αοπλος, εσωσε την ζωη ενος νεου σε ενα καυγα, και ελευθερωσε τον Λυμπεροπουλο μαζι με μερικους αλλους απο τους Γερμανους, ειμαστε οι αορατοι δυναμικοι ηρωες τις ιστοριας. Εσει μακισμααςς εισαι απο το σοι με βρωμονερο αντι για αιμα; αρπακτικα ψοφιμι -ορνια;

youlia olomplava είπε...

Οταν σε παραπληροφορησαν περι των κλεμμενων κειμηλιων ξεχασαν να σου πουν οτι Η Οσια Μ της Ζακυνθου ειχε διατελεσει Μαδοννα της Λευκαδας. ΟΡΝΙΟ!!!!!

Γ.Ι.Δ.Α. είπε...

@makis
αληθεια ποσο δικιο εχεις;

Το παιδί της Πλατείας είπε...

@Γ.Ι.Δ.Α
Σας έκανε ρόμπα ένας τσίπης...ωρέ και μας το παίζατε φίλοι κάποτε
Ντρόπη σας!!!

youlia olomplava είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Γ.Ι.Δ.Α. είπε...

@ το παιδι της πλατειας
πες αλευρι? το Αργασι σε γυρευει.
εισαστε και οι δυο βαθεια νυχτωμενοι. και δε ξερω για ποια παιδια λετε αλλα, εγω με εσενα δε θυμαμαι να ημουνα ποτε φιλος γιατι παντα προσεχω τις παρεες μου.