Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2008

Φιλοξένησαν τους 50 bloggers σε ξενοδοχείο χωρίς ίντερνετ!!!

Έγινε και αυτό. Σύμφωνα με ένα εκ των μπλόγκ, που αποδέχτηκε την πρόσκληση των ευρωβουλευτών του Πα.Σο.Κ για την επίσκεψη στο ευρωκοινοβούλιο, δεν υπήρχε καμία πρόσβαση στο διαδίκτυο κατά τη διάρκεια της παραμονής στο Βέλγιο! Διαβάστε και γελάστε (με την οργάνωση του κόμματος) τι γράφει το proxeirotetradio.blogspot:
«Επειδή καυτηριάστηκε η έλλειψη posts από τις συζητήσεις στις Βρυξέλλες καλό θα ήταν να γνωρίζεται ότι, όσο παράξενο και αν ακουστεί, δεν είχαμε πρόσβαση στο διαδίκτυο (!!!). Το ξενοδοχείο ζητούσε από τους διοργανωτές ένα τρελό ποσό για να μας παρέχουν πρόσβαση (νομίζω 2.000 ευρώ για 48 ώρες) ενώ εάν θέλαμε να αγοράσουμε χρόνο μόνοι μας ζητούσαν 22 ευρώ την ημέρα για ταχύτητα έως και 256k. Ακόμα και μέσα στο ευρωκοινοβούλιο δεν υπήρχε free public wifi !!! »

Άρα, η φωτογραφία με τον βασιλιά της γκάφας Mr Bean είναι μάλλον αληθινή!

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πρωτον δν λεει στο post ότι δεν υπήρχε απο ΠΟΥΘΕΝΑ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟ ΒΕΛΓΙΟ.
Δευτερον είχε wifi το ξενοδοχείο αλλα ήταν πολλά τα λεφτά. θα έδεινες 3,000 εσυ;
Τρίτον δεν φέρουν καμμία ευθύνη που το wifi του κοινοβουλίου είχε πέσει.

Ανώνυμος είπε...

Το να προσκαλείς μπλόγκερ για συνάντηση στις Βρυξέλες και να μην φροντίζεις για να έχουν πρόσβαση το ίντερνετ, είναι σαν να κάνεις συνέδριο δυτών στη Σαχάρα... Οι διοργανωτές όφειλαν να παρέχουν πρόσβαση.-

Ατσάραντος είπε...

@ φίλτατε nmpardakis

1ον Τι μας ενδιαφέρει αν είχε ίντερνετ στο Βατερλώ; Αυτοί που πήγαν λένε ότι δεν έκαναν κανένα ποστ γιατί δεν είχαν δίκτυο!

2ον Πενήντα μπλόκερ φιλοξενία = 40 χιλίαδες (το λιγότερο) το κόστος. Στα 2 χιλιάρικα κόλλησαν; Δεν είπε κανείς να πληρώσουν οι καλεσμένοι. Θα ήταν σαν να καλείς σε γεύμα στο σπίτι σου και να ζητάς από τους φιλοξενούμενους να φέρουν τα πιάτα. Οι φορολογούμενοι να 'ναι καλά!

3ον Ποιός είπε ότι φταίνε για κάτι οι καλεσμένοι;

Αν φταίνε για κάτι οι καλεσμένοι μπλόκερς είναι ότι έδειξαν ευγενικοί και αντί να κράξουν τους διοργανωτές, το πέρασαν στα ψιλά.