Τετάρτη 25 Ιουλίου 2012

Αυτοκόλλητα για τις μάζες.

5 σχόλια:

Unknown είπε...

για τον ΣΑΛΛ(Ι) Α θα μασ πειτε τιποτα ρε ατσαραντοι η κο κο κο κο !!!

Ατσάραντος είπε...

@ ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΕΤΣΗΣ
Αυτές τις διατακτικές να τις βγάζεις για αυτούς που κάνεις παρέα. Το μπλογκ είναι ελεύθερο σε κάθε πληροφορία. Δεν έχω ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΑΣ υποχρέωση να γράφω ή να μη γράφω. Όποιος γνωρίζει ας γράψει. Αλλά εσύ κωλώνεις να γράψεις ακόμη και το όνομα Σάλλας. Οπότε άσε τις ανδραγαθίες για άλλους.

Ανώνυμος είπε...

Μήπως θέλετε ο Ατσάραντος να μ@μήσει και για πάρτυ σας;

Unknown είπε...

Πρώτον δεν θέλω να διατάξω κανέναν ,μην εκνευρίζεστε .Το ποιος κωλώνει αν θέλεις να το συζητήσουμε, δεν έχω πάντως την διάθεση ούτε να προσβάλω ούτε να θίξω κάποιον, αλλά εγώ δεν έχω ξεχάσει ΑΚΟΜΑ ΤΙΣ ΛΑΜΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΣΑΛΛΑ και της ΠΑΡΕΑΣ ΤΟΥ στην Ζάκυνθο με το δάνειο (10.000.000) του Δήμου και την υπεξαίρεση των 45-50 και γω δεν ξέρω πόσα εκατομμύρια από το υποκατάστημα ΕΔΩ. Και την απευθείας ανάθεση του καινούργιου θεάτρου στην παράλια από θυγατρική (κατασκευαστική ) της Πειραιώς που οσονούπω θα έχει και την (καλή) αγροτική, άρε γλέντια που έχουμε να κάνουμε στον ΓΑΜΟ !!!!!!!
Και αφού εσύ δεν κωλώνεις για βγάλε το στην σελίδα σου .
http://directnews.gr/economy/15995-to-peplo-ths-siophs.html

Μaria είπε...

Μάλλον θα είσαι καινούριος στο Blog ή απλά τεμπέλης,για αυτό και εκτίθεσαι.
Στα δεξιά του Blog υπάρχει ένα κουτάκι που λέγεται"Search" και δεν είναι διακοσμητικό.Για βάλε εκεί την λέξη "Πειραιώς" και δεις ότι θα σου βγάλει αυτό:

Πειραιώς

Διάβασε και μετά κάνε υποδείξεις.
(Και αμέτρητα άλλα σχόλια σε συναφή θέματα άλλων μελών που κατακεραυνώνουν την Πειραιώς που -εκ προσωπικής άποψης βεβαιώνω ότι-έχουν ΕΝΟΧΛΗΣΕΙ πολύ την Τράπεζα.