Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011

Απλά ντροπή…


…είναι η μονή λέξη που ταιριάζει. Λίγο πιο έξω από την πόλη απέναντι από το σπίτι του Μητροπολίτη ένα παλιό εγκαταλελειμμένο εκκλησάκι, αυτό της Αγίας Αικατερίνης, καταστρέφεται μέρα με την μέρα. Έχει ήδη πέσει ένα μέρος της σκεπής, λειτουργία έχει να γίνει εδώ και 5 χρόνια και είναι πραγματικά κρίμα. Ας νοιαστεί κάποιος επιτελούς. Όλοι περνάτε τουλάχιστον μια φορά την μέρα από μπροστά χωρίς να δίνεται σημασία. Αφιερώστε 5 λεπτά από τον χρόνο σας, να το δείτε!
Post: S.P.

5 σχόλια:

kostas είπε...

Καταρχην, πως να το δουμε ,αφου η εξωπορτα ειναι κλειστη και επειτα, στην ετοιμορροπη κατασταση που βρισκεται,ειναι να το εμπιστευτει καποιος?
Ε!,δεν μπορω να μην την πω την κακια μου :),εμεις περναμε και το βλεπουμε, οι αλλοι που ζουν κοντα,δεν μπορουν να κανουν κατι?

Ανώνυμος είπε...

Για την κατάσταση που επικρατεί στην ιστορική εκκλησία της Αγίας Αικατερίνης , να δώσετε τα εύσημα η μάλλον την διαμαρτυρία σας στον Αρχιεπίσκοπο Σινά Δαμιανό , ο οποίος θεωρείται Ηγουμενος της μονής του Σινά στηνξη οποία ανήκει η Εκκλησία αυτή όπως και η μονή της Υπεραγάθου .
Βλέπετε όταν προσφέρθηκε ο Δεσπότης μας να επισκευασει το ναό μεέξοδα της Μητροπόλεως , Ο κος Δαμιανός του αρνήθηκε λέγοντάς του να μην επεμβένει στα δικά του χωράφια .
Έτσι για να ξέρουμε τι συμβαίνει με αυτήν την υπόθεση

Unknown είπε...

ta xronia poy oi kidemones ebafan ta sxolia dwrean "gia to kalo town teknwn" h dinate thn doulia ston koumparo pou i koumpara sas dexotane 3 fores thn ebdomada terma aloste twra h kales sas koumpares einai giatrines den einai tou ergolabou!

kostas είπε...

Χρησιμοτατη διευκρινηση,το εκκλησακι ομως παραμενει εκει ,παρουσιαζοντας εικονα εγκαταλειψης,παρακαλωντας, ειτε την μια ειτε την αλλη πλευρα,να πραξουν τα αυτονοητα...
Και αυτο ειναι το ζητουμενο...

vertzak είπε...

26/11/2007: http://vertzak.blogspot.com/2007/11/blog-post_26.html
25/11/2008: http://vertzak.blogspot.com/2008/11/blog-post_25.html
3/12/2009: http://vertzak.blogspot.com/2009/12/blog-post_03.html
25/11/2010: http://vertzak.blogspot.com/2010/11/blog-post_25.html