Σάββατο 24 Απριλίου 2010

Στις φυλακές Κορυδαλού ο πρώην πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αλυκών Ζακύνθου, Κώστας Μαλαπέτσας.

Την εντολή να οδηγηθεί στις φυλακές Κορυδαλού ο πρώην πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αλυκών, εκδότης της εφημερίδας "ΑΠΟΨΗ" και ιδιοκτήτης του ραδιοσταθμού "ΣΚΑΪ 902" Κώστας Μαλαπέτσας, μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσής του, έδωσε χθες το απόγευμα η Αντιεισαγγελέας Ζακύνθου μετά την έκδοση εντάλματος σύλληψης, επειδή παραβίασε τους όρους της εγγύησης που του είχε επιβληθεί, μετά την διατύπωση κατηγορητηρίου σε βάρος του για σειρά κακουργηματικών πράξεων. Εναντίον του κου Μαλαπέτσα έχει ασκηθεί δίωξη από την Εισαγγελία Ζακύνθου για συνέργεια σε υπόθεση έκδοσης εικονικών και πλαστών τιμολογίων από ιδιώτη εργολήπτη, ύψους 1 εκ. ευρώ, στο Δήμο Αλυκών την περίοδο 1999 - 2005. Μετά την εντολή ο κ. Μαλαπέτσας, διεκομίσθη και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Ζακύνθου με καρδιολογικά προβλήματα.
Post: Kostas
Copy: troktiko.blogspot
Bookmark and Share

3 σχόλια:

ΑΙΧΜΗΡΟΣ είπε...

Στις 3 Μαρτίου του 2010 ο «κύριος» Μαλαπέτσας αναφέρει στο κύριο τίτλο της φυλλάδας του που την βάφτισε εφημερίδα :
«Αλήθειες και ψέματα για τα έργα στο Δήμο Αλυκών. Μια αθλιότητα χωρίς όρια…»
Σε συνέχεια και στην προσπάθειά του να μας πείσει για την ορθότητα των λεγομένων του, απαριθμεί τα «αξιομνημόνευτα έργα» του εργολάβου κολλητού του ενώ ταυτόχρονα κατηγορεί όλους εκείνους που διαβάλουν άδικα το όνομά του. Υποστηρίζει μάλιστα ότι «σε αυτό έχουν συμβάλει και κάποια ανεύθυνα δημοσιεύματα μερίδας των τοπικών ΜΜΕ, που βγάζουν μύχιες, επιθυμίες των αφεντικών τους».
Η Ερώτηση: ο καλοκάγαθος Αντωνάκης γιατί δεν βγαίνει να πει ότι τα τιμολόγια έχουν ήδη πληρωθεί? (Δήμαρχε στις καλημεροκαλησπέρες είσαι και ο πρώτος για πάρα πέρα δεν κάνεις…)
Η Συμβουλή: Στελάρα κόψε τα πολλά πάρε δώσε με τον Κωστάκη γιατί δεν θα σου βγει σε καλό. Θα σου ζητάει και ‘σένα κάνα 150άρι για να ξεμπλέξεις.
Μιλάμε για μεγάλο γλέντι σύντροφοι !!!!!

kakiraxi είπε...

ti mathenoume kai emeis edo sta oreina


για τουτι τι καταντια δε φτενε τα ποντικια .οι αποθηκεσ του καποδιστρια που ειναι διαπλατες και οι γατες ψοφιες

Ατσάραντος είπε...

Σύμφωνα με πληροφορίες ο υπόδικος δεν πλήρωσε τα χρήματα της εγγύησης, περίπου 15 χιλιάδες ευρώ, με αποτέλεσμα να διαταχθεί η σύλληψή του. Σύμφωνα με την ίδια πηγή ο Μαλαπέτσας θα μεταφερθεί, μάλλον αύριο, με ασθενοφόρο στις φυλακές Κορυδαλλού.