Δευτέρα 23 Ιουνίου 2008

Μήνυση κατά του δημάρχου Ζακυνθίων, κ. Ακτύπη…

…κατέθεσε η δημοτική υπάλληλος κα. Κούλα Καρυδάκη, κατηγορώντας τον, για εξύβριση και βιαιοπραγία! Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Δήμαρχος της επιτέθηκε και την προπηλάκισε, μέσα στο γραφείο του. Η μήνυση κατατέθηκε την Παρασκευή.

38 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δε τον νοιάζει καθόλου. Τώρα που έμαθε το δρόμο για τα δικαστήρια, θα πηγαίνει με κλειστά μάτια.

Ανώνυμος είπε...

Οι προνομιούχοι υπάλληλοι του ωραρίου 08.30-12.00 καταθέτουν μηνύσεις σε αυτόν που τόλμησε να τους βάλει να δουλέψουν 7.30-14.30. Καμαρώστε τους...

Ανώνυμος είπε...

Για να το γράφεις σίγουρα κάτι θα ξέρεις. Δεν είναι όμως τρόπος ένας άντρας να χτυπάει μια γυναίκα. Σε αυτό θα συμφωνούν όλοι.

Ανώνυμος είπε...

Oxi oloi...
An exei h kyria tin glwssa ths meshs dhmosias ypallhlou kai tin xrisimopoihse kiolas.... e kala tis ekane :P

Ανώνυμος είπε...

TELIKA TI EGINE RE PAIDIA. EPESE KAMIA SFALIARA H RADIO ARVILA??

X.M

Ανώνυμος είπε...

Αν υπάρχουν προνομιούχοι υπάλληλοι στις δημόσιες υπηρεσίες, φταίνε οι επικεφαλής. Αυτοί είναι οι υπεύθυνοι που μερικοί δημόσιοι υπάλληλοι παίρνουν συνεχώς "άδεια από τη σημαία". Άλλο τέτοιο παράδειγμα, κάποιοι καθηγητές γυμνασίων και λυκείων, που μόνιμα "εξαιρούνται" από όποιες υποχρεώσεις δεν τους γουστάρουν - νάναι καλά οι διευθυντές. Εκδουλεύσεις και συναλλαγή, και μετά άντε βάλε τους κακομαθημένους να δουλέψουν...

Ανώνυμος είπε...

Μα ειναι δυνατον; Να δείρει ο προϊστάμενος μια απο τις πλέον εργατικές υπαλλήλους ισως την ... εργατικότερη αυτης της υπηρεσίας; Μη τρελλαθούμε κιόλας; Τι θα πεί ο κόσμος; Εχει να γελάσει ο καθε πικραμένος!

Ανώνυμος είπε...

Αν είναι αλήθεια ότι την έδειρε τότε να κάνουμε εικόνισμα το χέρι του και να το φιλάμε κάθε πρωί

Ανώνυμος είπε...

Ua protimoysa anti gia xeirodikia to orario ergasias ths, sth dhmosiothta.

Ανώνυμος είπε...

Αν δεν είναι πρόκληση και μεγάλη κοινωνική αδικία τα παράνομα προνόμια που έχουν κάποιοι που κάθισαν τον ευτραφή πισινό τους σε καρέκλες του δημοσίου, τότε τί είναι; Αλλά ο κόσμος τους ανέχεται, επειδή νομίζει ότι τους έχει ανάγκη... Ας ξυπνήσουμε κάποτε!

Ανώνυμος είπε...

Ο καθένας απλώνει το πόδι του όσο έχει πάπλωμα, έλεγε ο παππούς μου. Αλλά αυτό τι σχέση έχει με τον ξυλοδαρμό μιας υπαλλήλου; Ότι και αν είπε αυτή, είναι συμπεριφορά Δημάρχου αυτή; Απαράδεκτα πράγματα. Χθες σήκωσε το χέρι του, αύριο τι; Δεν μπορώ να το πιστέψω ότι ορισμένοι δικαιολογούν τη βίαιη συμπεριφορά στον εργασιακό χώρο, επειδή ο υφιστάμενος μπορεί να λουφάρει. Αν δεν δουλεύει ας τη διώξει. Όχι να τη δείρει! Αν είναι έτσι να μπαίνουμε στις δημόσιες υπηρεσίες και να αρχίζουμε στα χαστούκια όσους τα ξύνουν.

Ανώνυμος είπε...

Μα τελικά, γιατί έγινε αυτό το επεισόδιο; Επειδή η κυρία αυτή δεν τηρεί το ωράριο στη δουλειά της (όπως εξάλλου οι περισσότεροι ΔΥ) ή για κάποιο άλλο λόγο;

Ανώνυμος είπε...

Έμαθα οτι ο Δήμαρχος είναι στην Αθήνα. Για να γλιτώσει το αυτόφορο ή απλά έτυχε;

Ανώνυμος είπε...

Προ αμνημονεύτων ετών και όταν η Κα ,εργαζόταν στο Ξενοπούλειο (το ωράριο λειτουργίας του, ποτέ κανένας δεν γνώριζε, αφού ήταν πάντα κλειστό)δεν έμπαινε καν στον κόπο να παρουσιαστεί στο δήμο για να εισπράξει το μισθό της.Ο μισθός της κατεύθανε κάθε 15 μέρες, στο cafe.
Όλα λειτουργούσαν υπέροχα και η γλώσσα της είχε μπει σε αγρανάπαυση!!!!

Κούλα ... ακούμπα τα μπαούλα
Τα είπε η Κατερίνα ούλα......


Ουυυ σκιάχτηκα, πάω στην Αθήνα γιατί ακούω το ηηουυηουυ να'ρχεται.

Ανώνυμος είπε...

Τελικά, πολλούς δημοσίους υπαλλήλους - επιχειρηματίες έχει η Ζάκυνθος! Μπράβο Φίλιππε, δημιούργησες Σχολή!

Ανώνυμος είπε...

Τί θέλατε δηλαδή, να παρατάει την επιχείρησή της η κοπέλα και να τρέχει για τσι μα***ίες του Δήμου;

Ανώνυμος είπε...

Το παράδειγμα το δίνει άλλος Δημόσιος Υπάλληλος και δήθεν επιχειρηματίας που με λοβιτούρες εκλέχθηκε Πρόεδρος σε επιχειρηματικό όργανο. Μία λέει ότι εκπροσωπεί φορέα μία ότι είναι επιχειρηματίας. Όλοι το ξέρουν και κάνουν γαργάρες. Τους τάζει ή τους λαδώνει και δεν μιλάνε. Και να δείτε που θα θέλει να γίνει και Δήμαρχος, βεραμέντε.
Κ.Ν

Ατσάραντος είπε...

Ελυσσάξατε. Με ρέγουλαααα.

TO BROKOLO είπε...

ΤΣΟΟΚΑΡΑΑ! ΤΣΟΟΚΑΡΑΑ! ΤΣΟΟΚΑΡΑ ΠΑΝΤΟΥΟΥ. ΜΕ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΑ ΤΣΟΚΑΡΑ ΤΟΥ ΜΠΟΡΔΕΛΟΝΗΣΙΟΥΟΥ... ΤΡΑΓΟΥΔΟΥΝ O ΤΖΙΜΗΣ ΠΑΝΟΥΣΗΣ ΚΑΙ Η ΜΠΑΝΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ . ΤΕΤΑΡΤΗ 69 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2008. ΣΤΗΡΙΞΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ...

Dotoros είπε...

Και πάλι καλά της έκανε.Ας κάνει κάποιος έλεγχο στο Δήμο να δει τι έχει πληρώσει από τέλη παρεπιδημούντων και τα τέλη πλατείας η ΚΥΡΙΑ Κούλα και μετά τα λέμε.
Και ένα τελευταίο.Μήπως ξεχάσαμε ότι η Κούλα όταν έκανε συνεργασία με την Αγγέλικα που έφτιαχνε τις τυρόπιτες απέναντι από το ΒΑSE της είχε σπάσει το χέρι;

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΕΧΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΗΝ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ, ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΟ ΦΑΓΩΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΔΩΜΑ ΙΣΧΥΟΥΝ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ. ΑΝ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΜΕΝΗ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΩΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΡΕΩΘΕΙ ΤΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΤΕΛΗ ΤΟΤΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΙΣΤΙΑ ΜΕ ΑΜΕΣΟ ΟΦΕΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΝΙΚΟ ΑΔΙΚΗΜΑ. ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΘΑ ΤΗΝ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΟΠΩΣ ΠΑΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΙ ΟΠΟΙΟΣ ΑΜΦΙΒΑΛΕΙ ΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ.

ΤΟ ΞΥΛΟ (ΤΟ ΧΑΣΤΟΥΚΙ) ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ. ΜΗΠΩΣ ΗΤΑΝ Ο ΑΝΑΜΑΡΤΗΤΟΣ ΑΚΤΥΠΗΣ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ ΤΟ ΛΙΘΟ ΕΠΙ ΤΗΣ ΚΑΡΥΔΑΚΗ;

Ανώνυμος είπε...

Δε φταίει η Κούλα και η κάθε Κούλα - αυτή εκμεταλλεύεται ένα σάπιο κατεστημένο. Φταίει η γενικότερη νοοτροπία μας, του τύπου "δούλευε να ζεις και κλέβε νάχεις" και "δε θα σώσω εγώ τον κόσμο" που μας έχει διαποτίσει και μας κάνει να ανεχόμαστε και να υποθάλπτουμε κάθε λογής παρανομία, απλώς γιατί είμαστε όλοι συνένοχοι. Και αν κάποιος έχει το θάρρος να κάνει το καθήκον του και να καταγγείλει επώνυμα κάτι παράνομο, οι ζακυνθινοί αβασάνιστα τον λένε "ρουφιάνο", δείχνοντας το κορυφαίο ήθος τους. Εύγε μας, συμπατριώτες!

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΙΝ ΤΑ ΒΑΛΕΤΕ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗ ΚΟΥΛΑ ΝΑ ΚΥΤΑΞΕΤΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΛΛΟΥ ! ΠΧ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΩΝ ΛΥΚΕΙΩΝ ΑΔΙΑΦΟΡΥΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΛΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΟ 20 ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΜΑΥΡΑ 20 ΕΥΡΩ ΤΗΝ ΩΡΑ. ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΧΕΙ? ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΥΡΙΟ ΑΝΕΡΓΟΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ Η ΝΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΟΥΝ ΟΠΩΣ Η ΚΟΥΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΕΥΝΗΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΓΛΥΦΤΕΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΩΝ.
Η ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ 10000 ΕΥΡΩ ΜΑΥΡΑ ΣΤΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΑΔΕΣ ΤΗΣ, ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΑΝ ΤΗ ΚΟΥΛΑ ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ!!!!!!!

ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ ΓΟΝΙΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Βρε αγανακτισμένε γονιέ για να μην περάσει η κόρη σου ύστερα απο δύο χρόνια φροντιστήρια ουτε καν στα ΤΕΙ ΖΑΚΥΝΘΟΥ σκέψου τι ...φωστήρας είναι. Εδω τωρα 100 δινουνε εξετάσεις και εχουνε θέσεις για 400...
Χαιρετίσματα!!!
p.s. Mπέρδεψες τα σώβρακα με τις γραβάτες.

Ανώνυμος είπε...

Αγανακτισμένε γονιέ
Εδω είναι αλλο το θέμα της συζήτησης. Εισαι εκτος θέματος.
Εδω είναι η Κούλα και το χαστούκι καθώς και οι προεκτάσεις του.

Ανώνυμος είπε...

Βρε παιδιά, υπάρχει άλλη ανάρτηση στο blog με τόσα σχόλια? (ΠΡΟΣΕΧΩΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ)

Ανώνυμος είπε...

Αυτό το μάθατε; Την εισαγγελέα Ζακύνθου που έχει την υπόθεση με τους συνεργάτες του Τσαγκαρόπουλου την σουτάρουν κανονικά. Μεταθεση για πισω μεσα σ ενα χρονο! Μετά απο την απόφαση του Δημοτικού συμβουλίου να μη διώξει ποινικά τον πρών δήμαρχο, όλα πια μπαίνουν στη θέση τους και σε λίγο όλοι οι χορτάτοι άκηδες, κούλες, στεριώτηδες θα ειναι και παλι μαζι μας για νεες περιπετειες...

Ανώνυμος είπε...

Βρήκα τη λύση, αγαπητοί φίλοι. Να γίνει η Κούλα εισαγγελέας και δικαστίνα, ώστε να αποφύγουμε στο μέλλον τυχόν σκάνδαλα κατά λάθος. Άσε που θάχει και καλό καφέ στα δικαστήρια!

ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΕ ΓΟΝΙΕ: Μήπως παντρεύετε την κόρη σας; Ενδιαφέρομαι! Με όσα μας λέτε, μάλλον αποτελεί την ιδανική νύφη, με πνευματική προίκα μεγάλης αξίας!

Ανώνυμος είπε...

Η ΚΟΥΛΑ ΚΑΙ Ο ΤΣΑΓΚΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ. Ο ΔΗΜΟΣ ΠΕΘΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΙΡΕΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΟΝΙΜΟΥΣ. ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΑΝΑΝΕΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΘΕ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ. Η ΚΟΥΛΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΛΕΓΧΘΕΙ ΑΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΛΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΣΤΟ ΚΑΦΕ. (ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ).

Ανώνυμος είπε...

Κατά τη γνώμη μου ο "αγανακτισμένος γονιός" χρησιμοποιεί (λανθασμένα) την υπερβολή για να δείξει την αγωνία του για το μέλλον του παιδιού του. Δεν είναι ανάγκη ένα παιδί που δεν είχε τύχη στις εξετάσεις να αποτελεί αντικείμενο χλευασμού και ειρωνίας - αυτό δεν είναι σάτυρα.
Δήμαρχε, κράτα κοντά τα χέρια σου (αν είναι αλήθεια η χειροδικία) και βάλτους να δουλέψουν για να μην σε εκθέτουν

Ανώνυμος είπε...

Re paidia exete xasei epeisodia. Poio magazi? Ayto to exei poulisei edw kai tessera-pente xronia. Pou zeite? Ara afiste to magazi ekei pou einai kai an kapoios exei stoixeia oti den plirwne teli as ferei apodeixeis. Apo logia xortasame. O ka8enas krivete pisw apo tin anonymia tou kai grafei oti tou katebei h oti radio arvila akouse. Sevastite to blog kai to xaraktira tou.
Nikos Zakynthos

Ανώνυμος είπε...

Ρε φίλε Νίκο Ζάκυνθε ή Ρομπέν της Κουλός που μας λες για τα χαμένα επεισόδια, έχεις φυσικό ταλέντο και για ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ!

-ΕΙΧΕ- λοιπόν μας λες το μαγαζί ως εδώ και 4 χρόνια και ως -ΚΑΤΟΧΟΣ- το -ΠΟΥΛΗΣΕ-. Καλά έκανε!

Μπορείς να μας πεις επίσης -ΠΟΣΑ- χρόνια είναι η κ. Κούλα δημόσιος υπάλληλος; Ή ΔΕΝ το είδες αυτό το επεισόδιο;

Με συγχωρείς, αλλά στο γάμο μου λέω να μη σε καλέσω!!!!!!!!!!! Μπορεί να μου ευχηθείς "και του χρόνου!"

Ευτυχώς μάλιστα που, δίνοντας ρεσιτάλ ειλικρίνειας μας συστήνεσαι θαρραλέα με ονοματεπώνυμο και διεύθυνση και μας συνιστάς σεβασμό, ενώ όλοι εμείς οι άλλοι, οι δειλοί και συκοφάντες, κρυβόμαστε πίσω από την ανωνυμία μας!!

Ρε μπας κι είσαι κι εσύ δημόσιος υπάλληλος - επιχειρηματίας; Ή μήπως εσύ αγόρασες το μαγαζί της Κούλας; Πού ξέρεις εσύ αν πλήρωνε ΔΦ;;;;

Πέτρος Ζάκυνθος

Ανώνυμος είπε...

Η ΣΑΠΙΛΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΟ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΟΝΙΜΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ. Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΔΗΜΟΣ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΜΕ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΝΑ ΜΗ ΣΗΚΩΝΟΝΤΑΙ, ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΣΤΙΣ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥΣ, ΟΙ ΚΗΠΟΥΡΟΙ ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΔΟΜΕΣ Κ.Λ.Π. ΑΝ ΚΟΙΤΑΞΕΤΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΚΟΥΤΣΑ ΣΤΡΑΒΑ ΚΑΤΙ ΚΑΝΟΥΝ, ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΣΗΚΩΝΟΥΝ ΤΗΛΕΦΩΝΑ (ΙΔΙΩΣ ΣΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗΣΙΩΝ ΚΑΙ ΑΡΚΑΔΙΩΝ), ΕΝ ΠΑΣΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙ ΤΟ ΠΑΛΕΥΟΥΝ. Ο ΖΑΚΥΝΘΙΩΝ ΑΠΛΩΣ ΑΝΤΙΚΑΤΟΠΤΡΙΖΕΙ ΚΑΘΑΡΑ ΤΗΝ ΣΥΦΩΡΙΑΣΜΕΝΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΖΑΚΥΝΘΙΝΗΣ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑΣ.

Dotoros είπε...

Φιλε Nikos Zakynthos εσυ που δεν κρυβεσαι στην ανωνυμια και μας λες και ονοματεπωνυμο, όταν μιλάμε οτι δεν πλήρωνε τέλη στην δημαρχία ξέρουμε τι λέμε και ας παει καποιος στον δήμαρχο και να ζητήσει τις αποδείξεις πληρωμών και αν είναι εντάξει θα παω στην Δημαρχία και θα της ζητήσω γονατιστός συγγνώμη,και γνωρίζω καλύτερα από πολλούς πότε το πούλησε το μαγαζί,όπως και άλλα πολλά για την συγκεκριμένη κυρία μέσα στην δημαρχία

Ανώνυμος είπε...

Την ελαστική εργασία των υπαλλήλων,του τύπου "όποτε μπορείς & αν σε βγάλει ο δρόμος, πέρνα απο το γραφείο σου",την ασέβεια προς τον πολίτη,την δικτατορία του μέτριου,την εξέθρεψε η αιρετή Διοίκηση ανέκαθεν των Δήμων,και τα τελευταία χρόνια και της Νομαρχίας.
Σχέσεις αλλληλεξάρτησης μια ζωή:εγω σε προσλαμβάνω με υποτυπώδη προσόντα,με αδιαφανείς διαδικασίες (έτσι δεν ήταν προ ΑΣΕΠ;)και εσύ υποχρεούσαι δια βίου να κάνεις αυτό που θέλω εγω. Σχέσεις αγάπης-μίσους.
Σχέσεις ψηθοθηρικές!Όσο ο αιρετός έχει ανάγκη τον υπάλληλο για τις ψήφους που "διαθέτει" (οικογένειες ολόκληρες δεν τις παραβλέπουμε) ετσι θα υπο-λειτουργεί(;) η Δημόσια Διοίκηση.Η παροιμία λεέι:Ο λύκος στην αναμπουμπουλα χαίρεται.
Οι διαλυμένες υπηρεσίες βολεύουν τους αιρετούς γιατί μ αυτόν τον τρόπο ο πολίτης εξαρτάται απο τη μεγαλοσύνη τους!Αλλωστε όλοι συμμετέχουμε λίγο πολύ & συντηρούμε με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, αυτή τη σαπίλα.
Με όλα τα παραπάνω δεν δικαιολογώ κανέναν,αλλά μήπως στην προκειμένη περίπτωση η Κούλα είχε δίκιο που δεν παρέδιδε αυτό που της ζητούσε ο Δήμαρχος και ο πρότερος "μη έντιμος" (υπηρεσιακά,εννοώ,όσα γράφτηκαν απο όλους σας ευσταθούν) βίος της την καταδικάζει σε τόση χλεύη;
Λέω μήπως;;;

Ανώνυμος είπε...

Μπορει να ειχε δικιο αλλα ΝΑΙ ο προτερος βιος της και οι συμπεριφορες της αξιζουν τη χλευη ολων των εργαζομενων του νησιου και οχι μονο. Να ελεγχθει και αυτη οπως και ολοι οι υπαλληλοι του Δημου που κατειχαν οικονομικα ποστα στο δημο. Αληθεια, "τρωνε' την εισαγγελεα; Εδω μου φαινεται οτι ειμαστε "χωμα που πατιεται.."

Ανώνυμος είπε...

Λες αυτήν που είχε αναλάβει την υπόθεση του Δήμου;Ετσι ακούγεται ευρέως,αλλά δεν το έχω επιβεβαι- ώσει αρμοδίως.Αλήθεια ποιός πιστεύει οτι κάποιος, κάποτε για κάποια υπόθεση πραγματικά θέλει να "φτάσει το μαχαίρι στο κόκκαλο";
Αν ήθελε θάμασταν απο χρόνια σκελετοί!!!
Ολα λόγια έίναι για τηλεθέαση,μέχρι να ανακαλυφθεί ένα νέο σκάνδαλο και να ξεχαστεί το προηγούμενο.
Μεγάλη κουβέντα είχε πεί ο ... Εθνικός γκαντέμης:Ποιός Έλληνας θα θυμάται σε 10 χρόνια;;;
Αυτή όμως είναι δυστυχώς η πραγμα-τικότητα...................

TO BROKOLO είπε...

SHOW MUST GO ON...