Τρίτη 24 Ιουνίου 2008

Μοναδική "προσφορά" για τους ξενιτεμένους, απόδημους Ζακυνθινούς.


Ο αυθεντικός ήχος από τις σπασμένες πλάκες της Αλ. Ρώμα.


Υ.Γ.
Παλιότερα, οι ξενιτεμένοι Ζακυνθινοί, λαχταρούσαν ν' ακούσουν τον Άγιο να σημαίνει.
Σήμερα, οι ξενιτεμένοι νεοζακυνθινοί, λαχταρούν ν' ακούσουν τις σπασμένες πλάκες, όταν περνάνε με τα τζιπάκια, από τη Ρώμα.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

adelfe atsarante na se kala. mou 8imises tin patrida. erxomai stis 2 aygoystoy.
denis toronto canada

Ανώνυμος είπε...

Ο δήμος Ζακύνθου ενημερώνει ότι:
ξεφούσκωτα λάστιχα, σπασμένες ζάντες, φτερά, παήδια, κόκαλα, κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις κ.α. σχετικά, δεν αναγνωρίζονται μετά την απομάκρυνση σας από τη Ρώμα.


Μετά τις στούκες που μετρήσαμε, λόγω ολισθηρότητας της συγκεκριμένης πλακόστρωσης, έρχεται ο δήμος μας, να φροντίσει για την ασφάλεια των μοτοσυκλετιστών, διατηρόντας σε άριστη κατάσταση, κάθε σπασμένη πλάκα.

Σπάσε μια πλάκα κι εσύ... Μπορείς.

Ανώνυμος είπε...

Νάναι καλά ο Γιαννάκης, που ήγειρε μνημείον διαρκέστερον του σιδήρου (με τα λεφτά μας!). Το αστείο είναι πως αν τον ρωτήσεις, κορδώνεται πως γύρευε τι έφτιαξε! Κι όταν τότε που ήτανε να ξεκινήσουν τα "έργα" αυτά κάποιοι του έλεγαν ότι είναι λάθος όλα εκείνα που πάει να κάνει, εκείνος εκαμωνότανε το μηχανικό! Ουδείς μωρότερος των ιατρών (αν δεν υπήρχανε οι δάσκαλοι!). Εγώ πάντως προτείνω να αλλάξει η ονομασία της οδού σε "Ιωάννη Αγαλιανού, Δημάρχου των Έργων". Ποιός ήτανε τάχα εκειός ο Ρώμας που τον έχουμε και μόστρα, μπροστά στους αξιότατους νεοζακυνθινούς αιρετούς μας που εξεχειλίσανε τη Ζάκυνθο με έργα πνοής;

Ανώνυμος είπε...

Πατριδα σουρχομαι. Να ακούσω τσι πλακες και τι στον κοσμο.

Μπαμπης Θεοδοσης
Νεα Υόρκη
USA

Ανώνυμος είπε...

Μια πρόταση: Να καλούμε δημάρχους απ'όλη την Ελλάδα και να τους δείχνουμε την Αλ. Ρώμα, για να γλιτώσουν τουλάχιστο οι συμπατριώτες μας στην υπόλοιπη χώρα από κάτι τέτοιες φαεινές ιδέες σαν του Γιαννάκη!