Δευτέρα 23 Ιουνίου 2008

Με το πασέτο ανά χείρας η Δημοτική Αστυνομία…

…μετρά τα τετραγωνικά των πεζοδρομίων, που καταλαμβάνουν τα εμπορικά καταστήματα της πόλης. Η αρχή έγινε από την Αλ. Ρώμα, με επιτόπιες μετρήσεις, έλεγχο αδειών, συστάσεις και αν κριθεί σκόπιμο και πρόστιμα. Στόχος, εκτός από την είσπραξη των τελών και ο περιορισμός της κάλυψης κοινόχρηστων χώρων με εμπορεύματα και τραπεζοκαθίσματα. Μέχρι πριν από λίγους μήνες, ήταν αδιανόητο να βγει η Δημοτική Αστυνομία και να μετρήσει τα τετραγωνικά μέτρα, που παρανόμως χρησιμοποιούν ορισμένοι επαγγελματίες. Σήμερα με δήμαρχο τον κ. Ακτύπη έγινε και το αδιανόητο! Ο ίδιος και μάλλον ουδείς άλλος από την πλειοψηφία αποκλείεται –μετά στο σκάνδαλο Τσαγκαρόπουλου- να θέσουν και πάλι υποψηφιότητα. Άρα, οι νόμοι εφαρμόζονται στη Ζάκυνθο, μόνο όταν δεν λογαριάζεται το …πολιτικό κόστος!

Photo by: Amiros

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ανάλυση: Πολιτικό κόστος = δυσαρέστηση των παρανομούντων = χάσιμο ψήφων = χάσιμο καρέκλας = χάσιμο κουτάλας = μέγα οικονομικό κόστος για τον συγκαλύπτοντα αιρετό.

Προς το Δημοτικό Συμβούλιο: Αδέρφια, καλά κάνετε! Να μη διωχθεί ο Άκης! Έτσι δημιουργείτε συνειδητά το καλύτερο έδαφος για τους μελλοντικούς επίδοξους μιμητές του! Ή μήπως κάποιοι από εσάς προαλείφονται ήδη για τέτοιοι; Σας καμαρώνουμε, αγλαΐσματα της Ζακύνθου μας, Δημοκράτες γιαλαντζί!