Δευτέρα 23 Ιουνίου 2008

Γιατί η Ζάκυνθος είναι το πιο βρώμικο νησί της Ελλάδας; (part 2)

Όταν έκοψαν τα χόρτα, στο παρτέρι έξω από το προαύλιο του 5ου δημοτικού σχολείου, αποκαλύφθηκε αυτό το θέαμα. Οι συσκευασίες μαρτυρούν, ότι όλα τα σκουπίδια προέρχονται από τα παιδιά του σχολείου, που αντί να πετάξουν τα σκουπίδια στους δύο κάδους που υπάρχουν στο προαύλιο, τα πέταγαν στο ...προαύλιο Οι δάσκαλοι θα πρέπει να ήταν απλοί θεατές. Οι κηδεμόνες, δεν μπήκαν στον κόπο ούτε καν να τα μαζέψουν, όταν τελείωσε η σχολική χρονιά. Να γιατί η Ζάκυνθος είναι -και δυστυχώς θα παραμείνει- το πιο βρώμικο νησί της Ελλάδας. Τίποτα δεν μπορεί ν’ αλλάξει, όταν οι μαθητές "διδάσκονται" από το Δημοτικό, πως να ρυπαίνουν το περιβάλλον!
Photo by: D.D

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Έχω επισκεφτεί πολλά νησιά της Ελλάδας. Το χάλι της Ζακύνθου με τα σκουπίδια δεν το έχω ξαναδεί. Έρχομαι κάθε Πάσχα και Καλοκαίρι. Δεν θα ξαναέρθω άλλο στο νησί. Πολύ βρωμιά!!! Οι κάδοι είναι κάθε φορά γεμάτοι. Δεν θυμάμαι να έχω δει ποτέ άδειο κάδο απορριμμάτων. Οι δρόμοι και τα χαντάκια είναι μέσα στο σκουπίδι. Και φυσικά όλα αυτά είναι τροφή για τρωκτικά, τα οποία ξεπηδούν μέσα από τους κάδους. Δεν υπάρχουν δήμαρχοι στο νησί; ΈΛΕΟΣ. ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ. Περιμένετε και τουρισμό! Εγώ πάντως, επειδή αυτή η κατάσταση με τη βρωμιά από τα σκουπίδια είναι εδώ και πολλά χρόνια, αποτρέπω φίλους και γνωστούς να έρθουν στο νησί.

Νίκος

Σχόλιο απο: GOZAKYNTHOS

Ανώνυμος είπε...

Η απάντηση είναι απλή: Διότι κατοικείται από νεοζακυνθινούς!

Ανώνυμος είπε...

Το καλό παράδειγμα μας το δίνουν υποδειγματικοί πρώην δήμαρχοι, όπως πχ ο Φώτης, που σε όλους τους δρόμους αντίθετα μπαίνει με τη τζιπάρα του! Ε, τα σήματα κυκλοφορίας είναι για τους ποπολάρους δημότες!!

Ανώνυμος είπε...

Pente meres twra ta idia xalia.

O Ergatikos