Παρασκευή 5 Απριλίου 2013

Απίστευτη εξέλιξη στην υπόθεση του σκανδάλου Τσαγκαρόπουλου – Βρέθηκε θαμμένο το αρχείο των οικονομικών υπηρεσιών!

 
Φως σε άγνωστες πτυχές του πολύκροτου σκανδάλου του δήμου Ζακυνθίων αναμένεται να ρίξει μια εντυπωσιακή εξέλιξη που αποκαλύφθηκε χθες και ενδέχεται να αλλάξει τα δεδομένα. Θαμμένο σε αγροτική περιοχή της κοινότητας Σκουλικάδου βρέθηκε το αρχείο των οικονομικών υπηρεσιών του δήμου Ζακυνθίων και παραδόθηκε στην Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ. Η αποκάλυψη αυτή έγινε χθες κατά τη διάρκεια της πρώτης μέρας της εκδίκασης της απόπειρας εμπρησμού του δημαρχείου Ζακύνθου με κατηγορούμενους τον πρώην δήμαρχο Κων/νο Τσαγκαρόπουλο, τον πρώην ταμία του δήμου Βασίλη Στεριώτη, έναν ιδιώτη ταχυμεταφορέα και έναν αλλοδαπό εργάτη. Σύμφωνα με τα όσα αποκαλύφθηκαν στη δίκη, ένας ιδιώτης προσήλθε αυτοβούλως στην ΕΛΑΣ και παράδωσε επτά σακούλες αποριμμάτων με μισοκαμένα έγγραφα της ταμειακής υπηρεσίας του δήμου. Ο ιδιώτης αυτός φέρεται να έχει συγγενική σχέση με τον εκ των κατηγορουμένων Βασίλη Στεριώτη. Μετά από αυτή την εξέλιξη το δικαστήριο διέκοψε την ακροαματική διαδικασία και με βάση το έγγραφο της ΕΛΑΣ έδωσε εντολή να προσέλθει να καταθέσει ο μάρτυρας. Η δίκη αποφασίστηκε να συνεχιστεί στις 18 Απριλίου.

Bookmark and Share

2 σχόλια:

dennis είπε...

Μετά από αυτό θα ανακαλύψουν και το φτυάρι που τα έθαψαν ,αρκεί να πάρουν ακόμη μια παράταση . Χοντρό το δούλεμα . Μέχρι να ερευνηθούν επτά σάκοι μισοκαμμενα στοιχεία θα περάσουν μερικά χρόνια.. Λεφτά πάντως μη περιμένετε να γυρίσουν πισω,αν έχει μείνει κάτι το ξεκοκαλίζουν οι δικηγόροι . Ο μόνος που θα πάει μέσα είναι ο Αλβανός που δεν έχει βρακί στο κώλο του.

Unknown είπε...

MIA GRIA IRLANDEZA XOIHRA ITALOY ME TO ENA PODI STON LAKKO POY THN PERNOYN TA FORIA KATHE TRIS KAI LIGO GIA TO STATHMO PRTN BOHTHIN MPHKE STO DELAPARISMENO AMA3I THS NA MOY KLEISI TON DROMO KAI NA DIPLOPLHROTHI APO THN INTERAMERIKAN AFOY FYSIKA EIXE FAEI GIA TO ATYXYMA POY EIXE ALLOY. BRE BRE TIS IRLANDEZES KARAKA3ES EDW STHN GEITONIA MOY!!!!! O MAFIOZOS THN ESTEILE ........ ALLAA LLA LA LA LA Laa la LA LA TO KAMENO XARTI FENETE APO MAKRYA