Πέμπτη 5 Απριλίου 2012

Βρείτε τις διαφορές.



Bookmark and Share

8 σχόλια:

mpakaliko είπε...

Ο μαλακας που λειπει απο τη φωτογραφια ειναι στο αυτοκινητο και ταλαιπωρειται για να φτασει στο φαναρι στο νεξτ;

youlia olomplava είπε...

η ευπρεπεια σας μαρανε ολους...ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΥΠΡΕΠΕΙΑ ΖΗΤΕ ΑΛΛΩΣΤΕ!.... το ποιος ειναι ευπρεπεις το ξερει μονο Ο ΘΕΟΣ πλεον!

ΚΡΥΟΝΕΡΙΤΗΣ είπε...

mpakaliko καλοοοοοοοοο το σχολιό σου, να συμπληρώσω οτι ο μαλάκας πληρώνει και 70000 ευρώ για 10 κυβικά τσιμέντο και κινδυνεύει την ώρα που θα περνάει από την ανακαινισμένη γέφυρα να πέσει μαζί με αυτήν και να τον φάνε οι κροκόδειλοι

Στέλιος Μποζίκης - Δήμαρχος Ζακύνθου είπε...

O Πέτρος που είναι;

Μaria είπε...

Δήμαρχε ο petros είναι εδώ και σε θαυμάζει που λάμπεις δια της απουσίας σου στο συγκεκριμένο έργο Σε θαυμάζει επίσης για τις πρακτικές «Παπαδάτου» που μεταχειρίζεσαι,διεκδικώντας έτσι το κύπελλο του «Χρυσού Πασέτου».

Αντιληφθείτε επιτέλους ,εσύ και ο Μυλωνάς,ότι θα πρέπει να σταματήσετε να συμπεριφέρεστε σαν άτομα αντί ως θεσμοί,σε βάρος μας.

Οι προσωπικές σας φιλοδοξίες μας είναι αδιάφορες και από πουθενά δεν νομιμοποιείστε να τις κάνετε σημαία και με βάση αυτές να προσπαθείτε να κόψετε όποτε βρίσκετε ευκαιρία ο ένας την καρέκλα του άλλου σε βάρος της Ζακύνθου.

Σταματήστε λοιπόν αυτήν την γελοιότητα που συμβαίνει ανάμεσά σας και έγινε ολοφάνερη πλέον με την υπόθεση της γέφυρας,καθήστε σε ένα τραπέζι προγραμματίστε και εκτελέστε όσα έργα μπορούν να γίνουν.

Φροντίστε έτσι έτσι να σας θυμούνται αύριο για τα έργα σας και όχι για τις ανεύθυνες κοκορομαχίες σας που αποβαίνουν τελικά σε βάρος της Ζακύνθου.

Σημαντικό Δήμαρχε δεν είναι πρωί πρωί να προσπαθείς να ειρωνευτείς τον οποιοδήποτε petro,αλλά αύριο το πρωί να πας μαζί με τον Μυλωνά στην γέφυρα και να κανονίσετε όλα όσα πρέπει να γίνουν ,προκειμένου να τελειώσει η γέφυρα σωστά και όσον το δυνατόν πιο γρήγορα.

Τότε θα αποκτήσουν ουσιαστικό νόημα οι φωτογραφίες και οι απορίες σου.

Vas.Trian. είπε...

O MALAKAS POY LEIPEI EINAI AYTOS POY PSAXNEI NA DIORTHOSEI TA TETRAGONIKA APO THN KATAMETRHSH.

Το παιδί της Πλατείας είπε...

Αγαπητέ Δήμαρχε
Ο μόνος που σου έχει ασκήσει ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ αντιπολίτευση ειναι το παιδί της πλατείας...μέσα απο τα ιστολόγια που διατηρώ και σε έχω καλέσει να απαντήσεις σε διάφορα ερωτήματα που απασχολούν το νησί.
Δυστυχώς έχεις προτιμήσει μια (αναίτια) επίθεση μέσω τρίτων σαν αυτούς που σου πέταξαν ΑΝΑΝΔΡΑ τα αυγά και γιαούρτια προς την πλατεία στο πρόσωπο μου αλλά ΚΑΙ στην οικογένεια μου και αυτό δίχως να έχω προκαλέσει τίποτα...
Αντί να υπάρξουν επιχειρήματα σοβαρός ορθός πολιτικός λόγος πήγαμε σε κουβέντες καφενειακού επιπέδου που δεν ΤΙΜΑΝΕ κανένα και επειδή μιλώ ΞΕΚΑΘΑΡΑ και δεν κρύβομαι πίσω απο τον υπολογιστή(ειμαι και εγώ ορεινός όπως ξέρεις), θα συνεχίσω την κριτική μου ευθεώς χωρίς να κρύβομαι και ο καθένας ας ΑΝΑΛΑΒΕΙ πλέον τις ευθύνες του...ειναι ΚΑΙΡΟΣ να σταματήσει το παιχνιδάκι αυτό για το ΚΑΛΟ της Ζακύνθου!!

snowblind είπε...

hahahahaha!

pantws afou tous antexei i gefura, de xreiazetai statiki meleti, den peftei!