Πέμπτη 5 Απριλίου 2012

Κώστας Κόκλας, Λάκης Λαζόπουλος, στο Αλ Τσαντίρι. (ΟΛΟΚΛΗΡΟ)


Bookmark and Share

11 σχόλια:

mpakaliko είπε...

Κακως τα λεει ο Κοκλας για τους τυφλους και καρφωνει νομαρχη και οφθαλμιατρο. Αυτα πρεπει να μενουν εδω μεταξυ μας. Ομερτα για να μην μας βγει το κακο ονομα. Ετσι κανουν στις καλες οικογενειες. Π.χ σε αλλο νησι της μεσογειου. Στη Σικελια ας πουμε.

Ατσάραντος είπε...

Η εμφάνιση του Κώστα Κόκλα στο Τσαντίρι και ο ρόλος του, ως "τυφλός" της Ζακύνθου, είναι η καλύτερη απάντηση σε όσους υποστήριζαν ότι, με τις πρόσφατες αποκαλύψεις δυσφημείται η Ζάκυνθος. Αυτή η άποψη μπορεί να θεωρηθεί ως μια ακόμη προσπάθεια συγκάλυψης των καταστάσεων που ζούμε στο νησί. Αν πραγματικά νοιάζονταν για τη φήμη της Ζακύνθου, ας φρόντιζαν να κάνουν κάτι καλό για τον τόπο τους, εκτός από το να νοιάζονται για τις καρέκλες τους ή τις τσέπες τους.
Μπράβο Λάκη Λαζόπουλε! Μόνο ένας Ζακυθινός σαν τον Κώστα θα μπορούσε να παίξει αυτόν τον αυτοσαρκαστικό ρόλο χωρίς να θεωρηθεί ότι προσβάλει τους συμπατριώτες του. Κώστα σ’ ευχαριστούμε, έβγαλες ένα βάρος από πάνω μας.

Μaria είπε...

Η Ζάκυνθος atsarante δυσφημίστηκε για δύο λόγους:

1.Από την ύπαρξη του ίδιου του γεγονότος ότι δηλ αποκαλύφθηκε πως πολλοί έπαιρναν παράνομα το επίδομα πρόνοιας σε βάρος των κορόιδων και
2.από την απαράδεκτη τακτική του Δημάρχου του νησιού(προκειμένου να ξεχαστούν τα γιαούρτια και να κόψει την υποψηφιότητα του Γάσπαρου) να βγαίνει με τον Γάσπαρο και να ξεκατινιάζονται στα κανάλια ολημερίς και ολυνηχτίς σαν τα "παρατράγουδα" της Πάνιας.

Κανένας από αυτούς που υποστηρίζουν ότι τελικά ,η Ζάκυνθος έγινε περίγελος παγκοσμίως με αυτές τις ενέργειες,δεν υποστήριξε ότι ο Δήμαρχος έκανε λάθος που αποκάλυψε την απάτη.

Χρησιμοποίησε όμως αυτό το θέμα για προσωπική του άμυνα απέναντι στα γιαούρτια και την γελοιοποίησε ακόμα περισσότερο.
Παράλληλα με την δημοσιοποίηση της απάτης που είτε μας αρέσει είτε όχι μας εξευτέλισε,έπρεπε να οργανωθεί μια καμπάνια αποκατάστασης του ονόματος του νησιού,του ονόματος που εξευτέλισαν οι υπεύθυνοι των παράνομων επιδομάτων.

Άντ’ αυτού ο Μποζίκης επιδόθηκε σε μια απαράδεκτη τακτική να συνδιαλέγεται με τον Γάσπαρο στα κανάλια καθημερινά(άλλο που δεν ήθελαν και αυτοί).

Αν πιστεύεις ότι οι θεατές αυτής τη γελοιότητας είπαν "τι καλός Δήμαρχος που είναι ο Μποζίκης" και όχι "τι βρώμικο νησί που είναι η Ζάκυνθος" είναι σαν να θεωρείς ότι η αποκάλυψη της διαφθοράς της Ελλάδας,τελικά μας έχει κάνει καλό και δεν μας έχει δυσφημίσει στο εξωτερικό!

Ο Μποζίκής καλά έκανε και επέμεινε στην αποκάλυψη της απάτης και πολύ άσχημα που αντί να φροντίσει μετά να περισώσει ότι γίνεται,μετατράπηκε σε τηλεαστέρα και παρουσίαζαν με τον Γάσπαρο μια αλλά Πάνια κατάσταση.

Μόνο που ο κόσμος δεν έβλεπε τον Μποζίκη ή τον Γάσπαρο.Δεν έβλεπε τον Δήμαρχο ή τον πρώην Νομάρχη.

ΕΒΛΕΠΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ.

Την επόμενη φορά οφείλουν όλοι να είναι πιο προσεκτικοί-όχι στην αποκάλυψη της αλήθειας-αλλά στον τρόπο που,και θα αποδοθεί ουσιαστική δικαιοσύνη στην φυσική της έδρα και θα αποκατασταθεί το όνομα του νησιού από τέτοια σκάνδαλα.

Ατσάραντος είπε...

Αν η Ζάκυνθος είναι "βρώμικο νησί" δεν με νοιάζει καθόλου αν το μάθουν και στο Φεγγάρι.
Στην εποχή που ζούμε πως θα μπορούσε άραγε να παραμείνει εκ κρυπτώ η οποιαδήποτε παρόμοια συμπεριφορά;
Ο στρουθοκαμηλισμός είναι ένα γνώρισμα των τοπικών-μικρών κοινωνιών.
Δηλαδή τι θα έπρεπε να κάνουν Γάσπαρος-Μποζίκης; Να μην εμφανιστούν στα κανάλια που τους καλούσαν; Ή μήπως να βγαίνουν και να το παίζουν αγαπημένοι "σπουργίτες";
Η τροπή που πήρε στα κανάλια ήταν η απολύτως "φυσιολογική" και αυτή που αρμόζει στους καναπεδέλληνες.

Σε ότι αφορά στην απόδοση ουσιαστικής δικαιοσύνης στη φυσική της έδρα, όπως γράφεις, αυτό το θεωρώ ...ανέκδοτο.


Επίσης με εντυπωσιάζει η σκέψη, ότι υπαίτιος της δυσφήμισης του νησιού δεν είναι αυτός που έδινε τα επιδόματα, αλλά αυτός που τα αποκάλυψε! Έτσι τουλάχιστον κατάλαβα ότι υποστηρίζεις στην αρχή του σχολίου σου.

Επίσης, μάλλον δεν θυμάσαι, ότι το θέμα των "τυφλών Ζακύνθου" είναι στην τοπική επικαιρότητα εδώ και 10 μήνες και δεν είναι θέμα της επομένης μέρας των γιαουρτιών.

Το ότι ο Μποζίκης μπορεί να προσπάθησε να εκμεταλευτεί το θέμα είτε για να ξεχαστούν τα γιαούρτια είτε για να κόψει την υποψηφιότητα του Γάσπαρου, αυτό είναι στην κρίση του καθενός.

Επίσης το νησί μας δεν πήρε τον κακό το δρόμο από τους μαϊμού τυφλούς.
Να σου θυμίσω:
Πέττας στον Τριανταφυλλόπουλο και κακουργηματικές κατηγορίες στο Δήμο Αλυκών.
Τσαγκαρόπουλος, μεγάλο οικονομικό σκάνδαλο, φυλακή και πλήθος δημοσιευμάτων.
Περίεργη αυτοκτονία αστυνομικού διευθυντή και νέα δημοσιεύματα.
Εξαφανισμένοι άνθρωποι και ειδικές εκπομπές.
Συλλήψεις για τοκογλυφία.
Συμμορίες και πολλές συλλήψεις βαριάς εγκληματικότητας και άλλα πολλά που καταράκωσαν τη φήμη της Ζακύνθου.

Είναι καθήκον μας να αποκαλύπτουμε παρόμοιες παραβατικές συμπεριφορές, όποιο και αν είναι το τίμημα, αν θέλουμε να σταματήσουμε να μιλάμε για ΚΑΤΑΝΤΙΑ της Ζακύνθου.

Ατσάραντος είπε...

Και τέλος, η εμφάνιση στην τηλεόραση ανθρώπων σαν το Κώστα Κόκλα συμβάλλουν ουσιαστικά στην αναστροφή του κλίματος.
Μακάρι και άλλοι, που "έχουν φωνή" να αναλάβουν παρόμοιες πρωτοβουλίες. Η πατρίδα τους, τους χρειάζεται.

youlia olomplava είπε...

KANE KLIC STO ARTHRO POU SXOLIAZEI TO BLOG AMOKOULOUMA KAI DIABASE OLA TA SXOLIA TWN GALLWN NA DEIS POIO POSOSTO SXOLIASMWN STIRIZEI TOYS TYFLOUS

youlia olomplava είπε...

sto nhsi twn erwtwn oi tyfloi sas maranane!

Μaria είπε...

Αν ξαναδιαβάσεις προσεκτικά το σχόλιό μου θα δεις ότι σε τουλάχιστον 3 σημεία αναφέρω ότι ο Δήμαρχος καλά έκανε και επέμεινε στην αποκάλυψη του σκανδάλου.
Αν ξαναδιαβάσεις προσεκτικά το σχόλιό μου θα δεις για ποίες ενέργειές του θεωρώ ότι ευθύνεται.
Σε παρακαλώ να μην διαστρεβλώνεις τα λεγόμενά μου.

«Ο Μποζίκης καλά έκανε και επέμεινε στην αποκάλυψη της απάτης και πολύ άσχημα που αντί να φροντίσει μετά να περισώσει ότι γίνεται,μετατράπηκε σε τηλεαστέρα και παρουσίαζαν με τον Γάσπαρο μια,αλά Πάνια,κατάσταση.

Μόνο που ο κόσμος δεν έβλεπε τον Μποζίκη ή τον Γάσπαρο.Δεν έβλεπε τον Δήμαρχο ή τον πρώην Νομάρχη.

ΕΒΛΕΠΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ.

Την επόμενη φορά οφείλουν όλοι να είναι πιο προσεκτικοί-όχι στην αποκάλυψη της αλήθειας-αλλά στον τρόπο που,και θα αποδοθεί ουσιαστική δικαιοσύνη στην φυσική της έδρα και θα αποκατασταθεί το όνομα του νησιού από τέτοια σκάνδαλα.»

Vas.Trian. είπε...

http://online.wsj.com/article/SB10001424052970203370604577263863362854348.html?mod=WSJEurope_hpp_LEFTTopStories

Ατσάραντος είπε...

@ Pilotos
Δε νομίζω ότι προσπάθησα να διαστρεβλώσω τα γραφόμενά σου.
Απλά, είμαι πεπεισμένος ότι η δημοσιοποίηση ενοχλεί εκείνους ΠΟΥ ΕΔΙΝΑΝ τα επιδόματα και εκείνους ΠΟΥ ΕΠΑΙΡΝΑΝ τα επιδόματα.
ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟ!
Για τους υπόλοιπους Ζακυνθινούς -αυτή είναι η άποψή μου- η δημοσιοποίηση ΔΕΝ είναι δυσφήμιση του τόπου, αλλά «θεία δίκη». Υπάρχουν και οι δημοσιογραφικές υπερβολές, αλλά τις προτιμώ σε σχέση με την υπερβολή των 700 «τυφλών» και των χιλιάδων άλλων Ελλήνων, που έπαιρναν αναπηρικά επιδόματα, ενώ δεν τα δικαιούνταν.

ΑΙΧΜΗΡΟΣ είπε...

Απορία. Ούλοι ευτούνοι οι φωστήρες που ξεφτιλίζουνε την κοινωνία και τους εαυτούς τους, σχοινί δεν έχουν στο σπίτι τους!!??