Κυριακή 18 Μαρτίου 2012

Τελικά αποτελέσματα στη Ζάκυνθο για την εκλογή νέου αρχηγού στο ΠΑΣΟΚ.

Συνολικά ψήφισαν 904 μέλη και φίλοι του κόμματος. Αναλυτικά: Στην πόλη ψήφισαν 431 και βρέθηκαν 30 άκυρα-λευκά. Λαγανάς 257, άκυρα-λευκά 1. Αλυκών ψήφισαν 145, άκυρα-λευκά 4. Βολιμών 71 και κανένα άκυρο ή λευκό.

Bookmark and Share

9 σχόλια:

Μaria είπε...

O Χριστός κι ο απόστολος!
Τι φωτογραφία είναι αυτή?
Τώρα αρχίζουνε?
Δηλ.τα προηγούμενα,ήταν αυτο που λέμε "προκαταρκτικά"??????

zantenistas είπε...

ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΧΑ'Ι'ΔΕΥΟΥΝ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΒΡΙΖΟΥΝ...ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ ΘΕΛΕΙ ΤΟΝ ΓΕΡΜΑΝΟ ΤΗΣ!!!!!!!1

ατζάρντο είπε...

αυτοι οι 904 τί ακριβως ψηφισαν ρε παιδια?
τα παιδια τους δεν τα σκεφτονται?
φιλε john δε θελω να σε φοβησω αλλ καλυτερα να χαλαρωσεις και να το απολαυσεις...

youlia olomplava είπε...

afou o Karatzaferhs synergazete me ton gio ths Alikhs, thn opoia yperagapw, kai h ND kanei kolotoympes kai diafora alla akrobatika, kai logo elipseos broxhs, kalo kai to xalazi mia poy o papoys moy htan yper twn fileleutherwn, kai Venizelikos, kai a mpempa mplom......

youlia olomplava είπε...

οι πρότασεις για τις εκλογές πρεπει να γινουν απο οργανωμένα σύνολα και απο ατομα που θα θεωρούν την ανάγκη για αλλαγή στα κόμματα και τις ιδεολογιες τους μεγα-βημα για μεγα-αναπτυξη

Dionysis Konstantopoulos είπε...

Υπάρχει και αυτή η άποψη σχετικά με την "εκλογική διαδικασία" στο ΠΑΣΟΚ,την οποία και καταθέτω για όσους δεν επιμένουν να φορούν τα πράσινα,παραμορφωτικά ματογυάλια τους:
Ο Στ.Τζουμάκας κάνει λόγο για «πρωτοφανή και εκτεταμένη νοθεία σε πανελλήνια κλίμακα με κύριες κατευθύνσεις την παραβίαση της αρχής της μυστικότητας και την αλλοίωση του αποτελέσματος», λέγοντας πως σε αρκετά τμήματα δεν παρέχονταν λευκά ψηφοδέλτια και δεν παρέχονταν φάκελοι, κάτι που «συνιστά ευθεία παραβίαση της αρχής της μυστικότητας», όπως σημειώνει.

Επιπλέον, αναφέρει, δεν δινόταν απόδειξη για τη συνδρομή και δεν τηρήθηκε ονομαστικός κατάλογος συνδρομών «για να μπορεί να "φουσκωθεί" εκ των υστέρων το αποτέλεσμα [...] και να προστεθούν ψηφοφόροι "μαϊμού" στους υπολογιστές», όπως γράφει χαρακτηριστικά.

«Το 2007 προσήλθαν στη ψηφοφορία 770 χιλιάδες. Σήμερα εκατοντάδες χιλιάδες μέλη και στελέχη δεν συνέπραξαν σε αυτή την αντιδημοκρατική παρακμή, δεν παρακολουθήσαν αυτές τις μεθοδεύσεις και γύρισαν την πλάτη σε αυτές τις αντιδημοκρατικές πρακτικές» υπογραμμίζει ο Στ.Τζουμάκας.

«Στο ΠΑΣΟΚ η κρίση θα συνεχίζεται» συνεχίζει, για να καταλήξει: «Γιατί η χώρα χρειάζεται προοδευτική πολιτική ηγεσία και προοδευτική πολιτική εξόδου από τη κρίση που οδήγησαν οι νεοφιλελεύθερες πολιτικές και τα αποτυχημένα μνημόνια, συγκρότηση προοδευτικής κυβέρνησης, σε αντιδιαστολή με τα σενάρια συγκυβέρνησης με τη Δεξιά που αποτελεί βέβαιη συνταγή για τη διαιώνιση της κρίσης και την αδιέξοδη πολιτική στη χώρα καθώς και η υποστήριξη των κοινωνικών κινημάτων των εργαζομένων για να επανακτήσουν εισοδήματα και δικαιώματα και των ανθρώπων του επιχειρείν για να συγκροτήσουν επιχειρήσεις στο χώρο της πραγματικής οικονομίας».
http://et.diavgeia.gov.gr

Laska είπε...

"Ηγέτης" ο Μπένι; Ας γελάσω, χα! χα!

Αχ! Πού είναι εκείνος ο μεγάλος Ηγέτης, ο αείμνηστος Ανδρέας Γ. Παπανδρέου, ο οποίος ήξερε να κάνει τα πλήθη να αλαλάζουν και να τρελλαίνουν τα πλαστίκ σημαιάκια στο κούνημα με ηγετικά συνθήματα όπως "Τσοβόλα, δώστα ΟΛΑ!"...

Ωραίες εποχές, δέναμε τα σκυλιά με τα λουκάνικα, παροχές, πολλές παροχές, ατέλειωτες θέσεις στο Δημόσιο για μπλε, πράσινους και κόκκινους οπαδούς, θέσεις σε νωχελικούς Οργανισμούς χωρίς αντικείμενο, τα ρουσφέτια έπιαναν τόπο, πλουτίζαμε παιδί μου, τζάμπα λεφτά, πάρε κόσμε, χτίζαμε το αυθαίρετο, αγοράζαμε την κουρσάρα, κλέβαμε και καμμιά επιδότηση από τους κουτόφραγκους, αχ, τι ωραία χρόνια!

Κανέναν μας δεν ενδιέφερε το γεγονός ότι εκεί που σχεδόν δεν υπήρχε εξωτερικό χρέος, αυτό άρχισε να γιγαντώνεται, τα (δανεικά) λεφτά έτρεχαν και τα κομματόσκυλα γαύγιζαν παχιά κι ευτυχισμένα, νομίζαμε ότι έχουμε βρει τον Παράδεισο...

Συγχωρέσαμε στους "ηγέτες" μας πολλά, κλεψιές, ρεμούλες, ατιμίες, καταχρήσεις, ευνοιοκρατία, αναξιοκρατία, παλιανθρωπιά, ψέματα επί ψεμάτων, κακοδιαχείριση, παρανομίες, γελοιότητες... και τους ξαναψηφίσαμε πάλι και πάλι και πάλι, επειδή, ας μην το ξεχνάμε, είναι εκείνοι που μας εκφράζουν απόλυτα, αίμα από το αίμα μας και σαρξ εκ της σαρκός μας, οι καθρέφτες της κοινωνίας μας.

Και τώρα που ήρθε ο "λογαριασμός", θέλουμε τον Μπένι ή τον Γυαλάκια Μακεδονομάχο Αντωνάκη για να μας "σώσουν" και πάλι, να δένουμε και πάλι τα σκυλιά με τα λουκάνικα, να βολευτούμε και πάλι σε μια αργομισθία, να κλέβουμε τις επιδοτήσεις των κουτόφραγκων, με τις ευλογίες του μεγάλου (αναμφίβολα Έλληνα) θεού μας...

Γειά σου ρε Μπένι Γίγαντα, Σωτήρα μας! Νέε ενσαρκωτή των ονείρων μας, των ιδανικών της μεγάλης (ανάδελφης) φυλής! Οι οπαδοί σου σε χαιρετούν!!

youlia olomplava είπε...

@LASKA twra ta kommatoskyla gaygizoyn kai grylizoyn poly poio epikidina!

ΤΑΚΗΣ είπε...

PROKALO TON OPOIONDIPOTE APO TIN NOMARXIAKI TOU PASOK NA VGOUN NA MAS POUN TI XRIMATA EISEPRAXAN,........ME AUTON TO TROPO GIA NA APODEIXTEI OTI DEN PSIFISAN PERISSOTERA APO 1OO ATOMA....AFOU LOIPON VGALANE 9O4 ATOA x2 evro 18O8 evro as plirosoun ta aplirota noikia.tosi megali antapokrisi kosmou ypirxe oste na valoun kalpi meta to mesimeri STA OREINA YPO TIN EPOPTEIA ANTIDIMARXOU?........gelaei o kosmos gia na min svisei apotoma to astro tis kyrias klaudianou estisan gigantiaia epixeirisi oi kolakes tis........vlepete einai polles oi ypoxreoseis apo ton olp.....tha gelasoume stis ekloges......