Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

Στην Εφορία θα βεβαιωθούν οι παράνομες συντάξεις των "τυφλών"...

...ως αχρεωστήτως καταβληθέντες, με αποτέλεσμα όσοι έπαιρναν τις συντάξεις για τη μαϊμού αναπηρία τους, να αναγκαστούν να επιστρέψουν όσα χρήματα έλαβαν. Σύμφωνα με πληροφορίες, σε λίγη ώρα Λοβέρδος και Μπόλαρης δίνουν συνέντευξη τύπου, για το ζήτημα των “τυφλών της Ζακύνθου” και αναμένεται να ανακοινώσουν ότι η υπόθεση βρίσκεται στη Εισαγγελία Ζακύνθου και δειγματοληπτικά κάποιοι θα κληθούν να καταθέσουν με ποιο τρόπο εξασφάλισαν το πιστοποιητικό τυφλότητας. Η ποινικές ευθύνες θα περιοριστούν στο κύκλωμα που εξέδιδε τα πιστοποιητικά, είτε πρόκειται για πολιτικούς παράγοντες είτε για κρατικούς υπαλλήλους.

Bookmark and Share

29 σχόλια:

Μaria είπε...

Eξηγήσεις πρέπει να δώσουν και στον Ζακυνθινό λαό ο κ.Γάσπαρος(πολιτικός προϊστάμενος),ο κ.Βάρτζελης( διευθυντής οφθαλμολογικής κλινικής Ζακύνθου με έφεση στα πιστοποιητικά τυφλότητας) και ο,εσχάτως, ένθερμος(στα λόγια) υποστηρικτής των απανταχού Ζακυνθινών φτωχών και αδυνάτων κ.Καψαμπέλης(πρέδρος του Ιατρικού συλλόγου).
Θα είχε ενδιαφέρον να ακούγαμε τις απόψεις τους.

ΚΡΥΟΝΕΡΙΤΗΣ είπε...

Εξοντωτικό το βλέπω να ζητήσει απο εναν π.χ συνταξιούχο να επιστρέψει τα χρήματα.
Το σωστό είναι να τιμωρηθούν αυτοί που ενέκριναν αυτά τα επιδόματα

Το παιδί της Πλατείας είπε...

Το 2003 είχε γίνει έλεγχος πάνω στο ζήτημα των πιστοποιητικών τυφλότητας με πρωτοβουλία του τότε Νομάρχη.
Απο το 2006 με παρέμβαση της τότε Νομαρχίας η περιφέρεια συνέστησε υγειονομική επιτροπή απο Ζακυνθινούς γιατρούς και αφού παραιτήθηκε χωρίς να κάνει έλεγχο, δημιουργήθηκε νέα επιτροπή το 2009, απο γιατρούς των νοσοκομείων Πατρών, η οποία δεν λειτούργησε ποτέ!!!.
Ιδού ο τρόπος με το οποίο λειτουργεί το Ελληνικό κράτος και πως διασφαλίζει την σωστή λειτουργία των διαφόρων οργάνων.
Επομένως η ευθύνη βαραίνει αυτούς που είχαν την δυνατότητα να ΚΑΝΟΥΝ τον έλεγχο και δεν τον ΕΚΑΝΑΝ.

Η λάσπη επιστρέφεται πίσω στους λασπολόγους πολιτικάντηδες!!!

Laska είπε...

O κάθε δήθεν ανάπηρος ο οποίος εξαπατούσε επί χρόνια το κράτος και τους συμπολίτες τους και έπαιρνε χρήματα που δεν εδικαιούτο, στερώντας τα από άλλους που τα είχαν πραγματική ανάγκη, πρέπει να τα επιστρέψει και με τον τόκο, για να μην πούμε ότι θα πρέπει να έχει και ποινικές συνέπειες, μαζί με εκείνους τους επίορκους καρεκλοκένταυρους που τον "διευκόλυναν" ή τον "προέτρεψαν" στην απάτη.

Να μην απαλλαγεί κανείς απολύτως από τις όποιες ευθύνες του. Απαλλαγή των ανθρώπων αυτών από τις ευθύνες τους ισοδυναμεί με επιβράβευση της απάτης.

Επίσης, ο έλεγχος θα πρέπει να επεκταθεί σε κάθε περίπτωση που έγινε κατάχρηση / κακοδιαχείριση δημοσίου χρήματος, με τιμωρία των υπευθύνων, όσο ψηλά κι αν βρίσκονται.

Ωχ, συγγνώμη, ξέχασα προς στιγμήν ότι ζω στο ορθόδοξο βασίλειο της ρωμηοσύνης, όπου η δικαιοσύνη και η ισονομία είναι άγνωστες έννοιες...

Μaria είπε...

παιδί της Πλατείας ,
αδικείς τον εαυτό σου με τέτοιες τοποθετήσεις.
Καταλαβαίνω ορισμένα πράγματα,τα καταλαβαίνεις και εσύ αλλά με το να προσπαθούμε να κοροϊδέψουμε τον κόσμο προκειμένου να αποποιηθούμε τις ευθύνες του οποιουδήποτε(ακόμα και αν είναι συγγενής μας ή οτιδήποτε άλλο),δεν προσφέρουμε καλές υπηρεσίες στον τόπο μας.
Και εσύ έχεις δείξεις ότι ενδιαφέρεσαι για αυτόν πάνω και πέρα απο σκοπιμότητες.
Μην μου τα χαλάς τώρα.

foufoutos είπε...

Μαλλον ο κ.Γασπαρος θα βαλει και για βουλευτης τωρα!Η ρεμουλα συνεχιζεται!
Και ο κ.Βαρτζελης εξεταζει κοσμο μεχρι σημερα,ΕΛΕΟΣ!

foufoutos είπε...

Και ο κ.Καψαμπελης κανει τον κινεζο!

p2 είπε...

Yparxoyn 2 metra kai 2 stathma poy tha paei ola exoyn arxi kai telos.

ΤΑΚΗΣ είπε...

ego na rotiso kati?akousa kai ton kyrio boziki kai ton kyrio gasparo.......o men kyrios bozikis eipe ta gnosta o de kyrios gasparos ekane tis akolouthes diloseis.....O KYRIOS BOZIKIS EPAIRNE EPIDOMA TYFLOTITAS KAI LOGO PROVLIMATOS TOU STON STRATO DEN YPIRETISE PAIRNONTAS I5......DEN GNORIZO AN EINAI ALITHEIA H PSEMATA ALA SAN NOMIKOS O KYRIOS BOZIKIS PREPEI AVRIO TO PROI OXI ME DILOSEI KAI YPEKFYGES ALLA ME PROSFYGI STA DIKASTIRIA NA DOUE EPITELOUS POIOS LEEI ALITHEIA KAI POIOS PSEUDETAI......OPOS OTI SYGGENEIS KAI OI DIOI MERIKON APO TOUS YPOSPIFIOUS TOU SYMVOULOUS OTI EPAIRNAN AUTA TA PIDOMATA......TO MONO POU XERO EINAI OTAN PAIRNEIS I5 gia opoiondipote logo h psyxologiko h somatiko den vgazeis diploma opos kai den mporeis na doulepseis h na ypiretiseis sto dimosio.......epeidi to nomimo den einai kai ithiko.....

Μaria είπε...

Ρε ΤΑΚΗΣ,

ΤΙΠΟΤΑ απο αυτά που γράφεις δεν είναι αλήθεια.
Ο Μποζίκης ΠΟΤΕ δεν έχει πάρει επίδομα τυφλότητας και δεν ξέρω πού το άκουσε και το γράφεις.
Ακόμα και για αυτά που λες για το το Ι5 και τις συνέπειές του,ακόμα και αυτά είναι ψέματα.

Δεν έχουν την παραμικρή συνέπεια,ούτε να βρουν εργασία στον ιδιωτικό ή στον δημόσιο τομέα,ούτε στο “εκλέγειν και εκλέγεσθαι”,ούτε στην απόκτηση διπλώματος,κτλ.

http://www.omhroi.gr/faq_22.htm#250

Προτού γράφουμε οτιδήποτε καλό είναι να κάνουμε μια στοιχειώδη έρευνα.

Το θέμα με το πρόβλημα υγείας του Δημάρχου είχε ξανααναφερθεί στις δημοτικές εκλογές και είχε απαντηθεί καταλλήλως.

Α! ξέχασα, δεν είναι ανάγκη να πάει ο Μποζίκης τον Γάσπαρο στο δικαστήριο.
Ο κ.Γάσπαρος ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ.

ΤΑΚΗΣ είπε...

TI DEN EINAI ALITHEIA AKRIVOS F.N?OTI TO PROI VGIKE KAI EIPE O GASPAROS TA SYGEKRIMENA STON MALAPETSA?THA TA DIAVASEIS AVRIO TO PROI......SOU PA POTE OTI EINAI H APOPSI MOU AUTA TA ANEFERE......ALLA MIA KAI MOU DINEIS TIN EUKAIRIA EXO DIAPISTOSEI ENA STRATO APO ANTROPOUS POU STIN OPOIA KRITIKI VAZOUN TA STITHI BROSTA NA YPERASPISTOUN TON DIMARXO....AN EXEI PROVLIMA TYFLOTITAS POU DEN TO AMFISVITO MPOREI NA ODIGEI KANONIKA KYRIE FN?DIMARXE DEN XREIAZESAI TETOIOUS KOLAKES POU DEN AMFIVALO OTI MPOROUN NA TA PRATOUN APO MONOI TOUS ELPIZONTAS SE KAPOIA EXYPIRETISI......AN PISTEVEIS KAI EXEIS TA STOIXEIA OTI O GASPAROS PSEUDETAI H EXEI KANEI AUTA POU LES STEILTON STA DIKASTIRIA NA XEVROMISEI AUTI H YPOTHESI MIAS KAI KALIS

16xronos είπε...

Aν δουμε τον γασπαρο βουλευτη πραγματικα πιστευω θα ειμαστε αξιοι της μοιρας μας...

απορω πως ακομα υπαρχουν νοημονες ανθρωποι που τον υποστηριζουν με πραγματικα αξιοπροσεχτο τροπο!

16xronos είπε...

και μαλλον "αφιλοκερδως"..!

16xronos είπε...

@laska

συμφωνω απολυτα φιλε!
πρεπει καποια στιγμη να αλλα3ουμε και οι ιδιοι και οχι μονο να ζηταμε σαν κακομαθημενα απο τους αλλουσ να μας κανουν ν αμασ ρανουν να μας διορισουν να μας τα'ι'σουν να ,ας βολεψουν σε ζημιογονους οργανισμους και οι αλλοι οι μ@λ@κΕς να αγωνιζονται να τα βγαλουν περα.. πρεπει επιτελους να ξεφυγουμε απο την περιοδο της "τουρκοκρατιας" οπου παρακαλαγαμε τον καθε πασα να μη μας κοψει το κεφαλι τον γλειφαμ εουσιαστικα...που ακομα και τοτε δειχναμε το ποσο μπασταρδεμενη φυλη ειμαστε...

δυστυχως ομως μια ζωη θα κρυβομαστε πισω απο την "λαμπρη" ιστορια που οι ιδιοι δεν την μελεταμε απο ολες τις οπτικες γωνιεσ...στην καθε δυσκολια ολοι θα ανατρεξουμε στο "οταν εμεις φιταχναμε τον παρθενωνανε οι αλλοι πηδαγανε απο δεντρο σε δεντρο"...τελικα ποσα κοινα εχουμε με τους αρχαιους Ελληνες?
και επιτελους ποτε θα κοιταξουμε μπροστα και θα απαιτησουμε να αλλαξουν τα πραγματα οχι με τη βια την τιμωρια των συμπολιτων μας τα αυγα και τα γιαουρτια αλλα πρωτασσοντας τη λογικη το κοινονικο συμφερον και πανω απ ολα συμφωνα με την ηθικη!η οποια στις μερες μας δεν υπαρχει απο πολλους αφου δεν εχουν τσιπα επανω τους...

η ηθικη δεν διδασκεται απο κανενα εκπαιδευτικο συστημα(που και το πιο τελειο να ταν οι καθηγηταδες των mercedes audi bmv ktlp δεν θα το υποστηριζαν οπως και τωρα δλδ που το μονο που κανουν ειναι να σαμποταρουν και να λενε για τους αλλους που φταινε..αυτοι μαλλον ειναι οι μωρες παρθενεσ που δεν γνωριζουν τιποτα..παρολο που στεινετε βιομηχανια με τα ιδιαιτερα..α!ναι σωστα ξεχασα αυτα καλυπτουν τα κενα του ελλειπτικου εκπαιδευτικου συστηματος).



"Ποιος ειδε κρατος λιγοστο σε ολη τη γη μοναδικο 100 να εξοδευει και 50 να μαζευει"
πιστευω πως αυτοι οι στιχοι εχουν περισσοτερο νοημα απο το εθνικιστικο δημοτικο τραγουδι που αναφερει

"ποσες φορες με εσωσες απο του εχθρου τα χερια και απο των τουρκων τα μαχαιρια"
που ακομα κ εδω φαινεται οτι περιμενουμε παντα καποιον αλλον να μας σωσει...

Μaria είπε...

ΤΑΚΗΣ,

http://www.disabled.gr/lib/?p=8178
ΠΑΡΑΣΤΗΜΑ ΙΙΙ
ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΄Β
Διάβασε και θα δεις αν κάποιος με προβλήματα όρασης μπορεί η όχι να έχει δίπλωμα οδήγησης.

Αλλά σε έναν άνθρωπο που διαλέγει να ενημερώνεται,όπως λέει,από τον Μάλαπέτσα,τί μπορεί να πεί κάποιος?

Και οπωσδήποτε έχεις δίκιο για το ότι δεν γνωρίζεις αν ψεύδεται ο κ.Γάσπαρος σε αυτό που λές ότι άκουσες ή και στα περισσότερα που έλεγε και λέει.

Όλη η Ζάκυνθος εξ'άλλου έχει να πει για την αξιοπιστία του!

fantes είπε...

Ειρηνη υμιν.Γιατι μαλωνεται??Ακουστε τι ειπε ο ιδιος ο Δημαρχος αποψε στο Μεγκα και μετα πλακωθητε.ΠΡΑΓΜΑΤΙ ειναι Ι5, πραγματι δεν υπηρετησε,πραγματι το εχει απο γενητης, αλλα εκανε επεμβαση και ειδε το φως του.Τωρα αυτος το βρηκε,εμας που μας εχει αλαξει τα φωτα θα το ξαναβρουμε??????

nik είπε...

ΤΑΚΗΣ
διαβαζω αυτα που γραφεις και δεν αντεξα. Το ψεμμα σου κανει θελημα. Καλα σου γραψανε εχεις οτι μπερδεψει τη ... με τη βουρτσα.
Απο που να αρχισω....
Απο το νερο που μας ειπες οτι το 0,80 ειναι ακριβοτερο από 1,30 που πληρωναμε πριν απο 1 χρονο?
Απο αυτο που γραφεις οτι οι Γιωτα 5 δεν βγαζουν διπλωμα?
Τι πινεις?

Σιγουρα εσυ δεν παιρνεις επιδομα?
Κακως εσυ το δικαιουσε και με το παραπανω.
Και συ βλεπω οτι βαζεις πλατη συνεχεια με λασπολογια και συκοφαντιες.
Αυτοι που πεταξανε τα αυγα πηραν απο 100 ευρω, εσυ παιρνεις τιποτα η το κανεις απο μονος σου?


Για το "παιδι της βλακειας" δεν γραφω τιποτα.
Τι φταιει αυτο αν ο πατερας του κατεστρεψε τη ζακυνθο?
Ειπε και το φοβερο οτι παρελαβε 300 τυφλους και σε 5 χρονια ηταν λογικο να διπλασιαστουν!

ΕΛΕΟΣ πια, θα εχει και τα μουτρα να μας ξαναζητησει ψηφο?

Μaria είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Μaria είπε...

Σας είπα ότι το θέμα έχει ξαναέρθει και δόθηκαν εξηγήσεις:

"ΕΡ.: Πότε εμφανίστηκε το πρόβλημα με την όρασή σας;

ΑΠ.: Το πρόβλημα με την όρασή μου το κουβαλάω από τη στιγμή που γεννήθηκα. Έχω συγγενή πυρηνικό καταρράκτη και στα δυο μάτια, και το ανακάλυψαν οι γονείς μου σε πολύ μικρή ηλικία. Όλοι οι γιατροί συνέστησαν να μην κάνω επέμβαση σε μικρή ηλικία, και έτσι το πρόβλημά μου διορθώθηκε, εν μέρει, στα 35 μου χρόνια."

www.zakynthosmazi.gr/archives/435

Αλλά φαίνεται ότι κάποιοι έχουν κάνει την λάσπη επάγγελμα.Τόσα χρόνια συνήθισαν.
Αυτά τελείωσαν.Όλοι κρίνονται και θα πάρουν τις απαντήσες τους.
Ξανά.

ατζάρντο είπε...

το οτι ολα αυτα τα λαμογια μας εχουν καταντησει να ζουμε με ψιχουλα, χωρις υγεια, χωρις πανεπιστημια χωρις αξιοπρεπεια δε σας λεει τιποτα και καθεστε και υπερασπιζεστε ο ενας το γασπαρο και ο αλλος το μποζικη?
λεει το μεγκα οτι φταινε οι τυφλοι....παει!αυτο ητανε!οι τυφλοι και οι μαιμου συνταξεις φταινε για τη ''βυθιση'' της χωρας..
χρωσταει ο βοσκοπουλος 5 εκ ευρω και ειναι καθε βραδυ στα μπουζουκια και εσεις καθεστε και τσακωνεστε για την τυφλοτητα του ενος και του αλλου..
η βραδινογιαννη δεν πρεπει να εχει πληρωσει ποτε της ουτε 1ευρω στο δημοσιο και εσεις εχετε μασησει τη προπαγανδα της κυβερνησης και την εχετε καταπιει αμασητη οτι φταινε αυτοι που επαιρναν τα επιδοματα...
για το μποζικη, το αφηνω ασχολιαστο φαινεται απο τη μαπα ο ανθρωπος...
για το γασπαρο τί να πω???αν μουεδινε και εμενα 2 χιλιαρικακια μπορει και να τον ψηφιζα και οποιος καταλαβε...καταλαβε...

Μaria είπε...

Προκλητικός ο "οφθαλμίατρος" του Νοσοκομείου Ζακύνθου,που μιλά για άτομα που δικαιούνται το επίδομα τυφλότητας-εκτός των τυφλών- επιπλέον και σε άλλες περιπτώσεις.

Αλλά πού ίχνος αλήθειας από έναν γιατρό που δηλώνει ανερυθρίαστα στο πανελλήνιο ότι έχει υπογράψει ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ 500 τέτοιες "γνωματεύσεις".

Αυτό πού υποστηρίζει ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΨΕΥΔΕΣ σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία ,όπως άλλωστε αναφέρεται και στον πλέον αρμόδιο ιστότοπο

http://www.fte.org.gr/html/par.htm

Τώρα πώς με 1/20 οπτική οξύτητα(μη ιάσιμη) ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΟ ΜΑΤΙΑ υποστηρίζει αυτός ο επιστήμονας ,ότι ο άνθρωπος μπορεί να περπατάει κανονικά,να εργάζεται, να οδηγεί ,κτλ είναι άξιο απορίας ολόκληρης της επιστημονικής κοινότητας.

Βέβαια με την υπογραφή της τοπικής επιστημονικής κοινότητας αθωώθηκε ο συγκεκριμένος ιατρός σε προηγούμενο "έλεγχο".

Υπέγραψε ο Ιατρικός σύλλογος ότι ο συγκεκριμένος ιατρός είναι πολύ σωστός και επιστημονικά επαρκής!!!

Για την ιστορία η υπογραφή είναι του κ.Καψαμπέλη.

Τα συμπεράσματα δικά σας.

ΤΑΚΗΣ είπε...

epedi h vlakeia einaia nikiti nik kai f.n kai me tin omologoumenos kali prospatheia propagandas pou kanete mipos to skai kai o ermis simera lene psemata sta osa pliroforisa osous theloun na mathoun gia to ti apantise stis katigories boziki o gasparos?kai to periergo einai oti afou den eimai oute me ton enan oute me ton allon eseis oi sygekrimenoi 2(isos eiste 1 prosopo)dexeste tis apopseis tou 1os kai fasistika den apodexeste tou gasparou).OXI KYRIOI NAI MEN ALLA STA DIKASTIRIA LOIPON NA APODEIXTEI POIOS KAI AN EXEI EUTHINES.........DEN GINETAI AUTA TA OPOIA LEEI KAI KATA TI GNOMI MOU SOSTA O BOZIKIS GIA TA EPIDOMATA, OTAN YPOSPSIFIOS SYMVOULOS TOU EPAIRNE 3 TETOIA KAI OTAN PROEDROS TOU TOPIKOU SYMVOULIOU LAMAVANE EPISIS 1.....TI EKANE LOIPON OTAN TA EMATHE?TELOS MATHETE NA AKOUTE YPARXOUN POLITES POU DEN EINAI OUTE ME TON ENAN OUTE ME TON ALLO.......

PS nick gelaei o kosmos kai ta noikokyria gia auta pou les peri mi auxisis....kai pou sai beeeeeeeeeeeee provato

Laska είπε...

@16xronos

Ευτυχώς που υπάρχουν κάποιοι λίγοι νέοι άνθρωποι που φαίνεται ότι θέλουν να ξεφύγουν από τη ρωμέικη δουλοπρέπεια, που μόνη της έφερε ακόμα μια φορά τη χώρα στην κατάντια αυτή...

Επειδή δεν υπάρχει αισχρότερη δουλοπρέπεια από το να παίρνει κάποιος χρήματα που δεν τα δικαιούται, να κατέχει θέση που δεν την αξίζει, να επιζητεί να μην εργάζεται και όμως να αμείβεται.

Προσωπικά δεν είμαι και πολύ αισιόδοξος - οι κακές "συνήθειες" δύσκολα κόβονται, είτε στο επίπεδο των ατόμων, είτε των λαών.

Κι ενώ άλλοι λαοί προκόβουν, παράγουν και πλουτίζουν κυρίως λόγω της υπεύθυνης κοινωνικής στάσης τους και της γενικότερης καλλιέργειάς τους, εμείς καταστρέφουμε συστηματικά την πατρίδα μας (και τους νέους ανθρώπους της, με στραβή παιδεία) και τρωγόμαστε μεταξύ μας σαν τα σκυλιά, ποιος θ' αρπάξει το δανεικό ή κλεμμένο "κόκκαλο"...

Τελευταίοι σε όλα, ανόητοι, φαντασμένοι, ουραγοί και περίγελως του πολιτισμένου κόσμου, οι "περήφανοι" ορθόδοξοι ρωμηοί δούλοι κουνάνε σαν τρελλοί τα σημαιάκια...

Μaria είπε...

H "προπαγάνδα" κύριε Τάκη που λέτε ότι κάνω,έχει στοιχεία και αριθμούς:

623 έπαιρναν τα επίδομα τυφλότητας,πήγαν να επανεξεταστούν μόνο 100 και από αυτούς ΜΟΝΟ 40 δικαιώθηκαν.
Στην συντριπτική τους πλειοψηφία η έγκριση των επιδομάτων αυτών φέρει την υπογραφή των κ.Βάρτζελη και κ.Γάσπαρου!

Οπότε μην επικαλείσαι τα δικαστήρια γιατί θυμίζεις την παροιμία που λέει ότι "λαγός την φτέρη κούνησε κακό της κεφαλής του".
Άσχετα βέβαια αν σε μερικούς το μυαλό πάει στην παροιμία "φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης".

Τελειώσαμε κύριε Τάκη μας με αυτές της πρακτικές που μας οδήγησαν σε αυτό το χάλι και ήρθε η ώρα να πληρώσουν οι υπεύθυνοι.

Για αυτό αν θες να συνεισφέρεις και εσύ κάτι στον τόπο σου δες την αλήθεια με τα δικά σου μάτια και όχι μέσα από τα μάτια των "μαϊμού" τυφλών.

Το παιδί της Πλατείας είπε...

http://topaiditisplateias2.blogspot.com/2012/03/blog-post_21.html
Εδώ η απάντηση μου...

Μaria είπε...

Aπό μια πρώτη γρήγορη ανάγνωση των σκέψεών σου,σε παρακαλώ αν μπορείς- στο όνομα της αντικειμενικής πληροφόρηση που και εσύ ο ίδιος επιθυμείς-διευκρίνισε τα εξής:

1."Η κόντρα δεν είναι πλέον πολίτική αλλά έχει γίνει προσωπική."

2."Ο μηχανισμός τους είναι ξεκάθαρος, επειδή έπεσαν γιαούρτια κ αυγά και ο κόσμος δεν θέλει να ξεχαστεί το θέμα των τετραγωνικών, ήρθε ή ώρα να μιλήσουμε εκ θαύματος για το θέμα των τυφλών και για τους πολιτικούς προϊστάμενους."

3"...το ότι ένας(?????) φτωχός έπαιρνε ένα γαμημένο επίδομα, σημαίνει ότι πρέπει να εκτελεστεί δια απαγχονισμού στην πλατεία δηλαδή;"

4"...για έργα που γίνονται μόνο στα χαρτιά η μήπως στην τσάμπα εκμίσθωση κτιρίων για σινεμά."

5."Γνωρίζω πολύ καλά τα αληθινά κίνητρα του Μποζίκη
Το κάνει για να μην του βγουν στην φόρα κάποια πράγματα που είμαι σίγουρος θα του πάψουν το πολιτικό μέλλον"

Ειδικά η διευκρίνηση του πέμπτου,προσωπικά εγώ,την θεωρώ προϋπόθεση για να επιζητά κάποιος τον σεβασμό του συνομιλητή του.

Φιλικά.

youlia olomplava είπε...

Louloudia stoys giatroys kai politikoys poy edwsan epidwmata se tyflous kai hmityflous ane3artitws bathmou tyfloshs. TI SOU XRWSTANE TWRA TO KOMATI TO PSOMI, TA DYO TOYS KERAMYDIA, H THN GLASTRA ME TON YAKINTHO STO PORTONI?

Τζίνα είπε...

Ισως ειναι φρονιμο να μην δινουμε την ιδια βαρυτητα σε ολα τα δεδομενα.
Πριν συνεχισω να πω πως ειμαι Ζακυνθινη απο καταγωγη και μονιμος κατοικος πια στο νησι τα τελευταια σχεδον δυο χρονια μα δεν ψηφιζω στο νησι.Οποτε δεν καιγομαι για κανεναν.Γενικως δεν καιγομαι για κανεναν πολιτικο και υποψηφιο οπουδηποτε.
Παμε παρακατω λοιπον, Ι5 εχουν βγει καν και καν ειτε για πραγματικους λογους ειτε για μη πραγματικους.Ειναι τελειως διαφορετικο ομως το να μην υπηρετησεις( οχι σωστο σε σχεση με οσους υπηρετουν φυσικα) και τελειως διαφορετικο να εισπραττεις επι σειρα ετων χρηματα τα οποια δεν δικαιουσαιστερωντας τα απο κει που υπαρχει πραγματικη αναγκη και επιδιοκωντας παρανομο και ανηθικο ο πλουτισμο .

16xronos είπε...

polloi apo esas tous " aganaktismenous " pou twra lete oti afto me t kanalia ntropiazei t zakyntho..giati den anarwtieste ama tin ntropiazoun ta bar crowl st lagana ,o proin dimarxos pou i8ele na anatina3ei to 3enia to gegonos oti akoma plirwnoume stn peiraiws daneia pou ap oti fainetai den mpikan st tameia tou dimou..ola afta den sas kanei na ntrepeste??oi neoploutistiki pseftokoultoura sas den sas kanei na ntrepeste k se teliki analisi oloi mas leem gia ton simiti pou ebaze ta oikonomika stoixei akatw apo to xali kai t ekrive kai polloi lene gt den mas elegan oi politikoi tin ali8eia ktlp ktlp... na loipon pou twra kapoios an8rwpos leei kapoia pragmata ta opoia mallon einai ali8eia afou einai ligo diskolo na pistepsw oti ipirxan 700 tufloi ... kai epeidi milaei kai deixnei afta pou ipirxan emeis oi perifanoi neozakynthinoi leme oti ntropiazei ti zakyntho..den einai ligo paralogo afto?? oi 700 tyfloi tin ntropizoun oi ka8e eidous katapatiseis tn ntropiazoun..to asintirito navagio tin ntropiazei ,ta liga drommoogia tin ntropiazoun,to gegonos oti ola ta kondilia pane stn kerkira kai i zzakynthos einai aniparkti,oi zardinieres ston agio tin ntropiazoun..pisteuw loipon pws afto einai to ligotero.

kai epitelous as analogistoume prwta tis ef8ines mas kai ustera leme gia tous allous...

pisteuw oti einai kairos na 3efigoume apo tis karnavalikes famfares twn beggalikwn...

swsta 3exasa afta mas timousan asxeta me to an fago8ikan ekatomuria .

telos oloi mas tonizoume edw st zakyntho to benetsianiko stoixeio mas... oi benetsianoi ,oi enetoi kataktites den itan?? aftoi omws prosferan stn topo k etc akoma kai simera leme kala logia g aftous...
gt me tn idia logiki na mn dektoume ton germano epitiriti ?mias k emeis oi idioi pote de 8a 3efigoume apo ton... "anadelfo" ellinismo mas...