Κυριακή 25 Μαρτίου 2012

Το βίντεο από την προσπάθεια της Χρυσής Αυγής να καταθέσει στεφάνι.


Video: M.S.
 Bookmark and Share
 

10 σχόλια:

halvid είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
halvid είπε...

Δεν βλέπω κάνα παλικάρι να προσπάθησε να τσιμπήσει το στεφάνη απο τον Δήμαρχο, ούτε απο τους αντιεξουσιαστές ούτε απο τους χρυσαυγίτες. Και καλά κάνανε γιατι άλλωστε ο δήμαρχος το μόνο που αντιπροσωπεύει είναι ένα κράτος το οποίο φασιστικά καταστρέφει τη ζωή μας για να ξελασπώσει τις πολυετής ατασθαλίες της εξουσίας και ξεπουλάει με μνημόνια την κυριαρχία της χώρας για να ικανοποιήσει τους πολυαγαπημένους του ευρωπαίους σωτήρες. Ο φασισμός που ασκεί το κράτος πάνω μας είναι ψιλά γράμματα για τους αντιεξουσιαστές και το ξεπούλημα της χώρας είναι ψιλά γράμματα για τους χρυσαυγίτες. Εγώ που είμαι απλός ένας ουδέτερος παρατηρητής λέω και στους μέν και στους δε ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΤΕ συμφωνώ και επαυξάνω. Αφήστε τις κυβερνήσεις να μας φάνε και να μας πουλήσουν, εσύς μην πτοείστε. Ετσι να πλακωνόσαστε όπου βρεθείτε. Για μένα (που δεν ασχολούμαι και με το ποδόσφαιρο και όσο να ναι νιώθω ένα κενό στην ζωή μου) έχει τρομερό ενδιαφέρον να παρακολουθώ τέτοια στιγμιότυπα.

Pavlius είπε...

Tora me auta pou les tha stenaxoriseis polous filous kai de to thes:)

Tolis είπε...

to δημαρχο τον γιαουρτωσαμε την τελευταια φορα ;). τοκαθε πραγμα στην ωρα του. εσυ που εισαι "ουδετεροσ παρατηρητης" και "συμφωνεις με ολους", προφανως εισαι απο τους τυχοδιωκτες που ξεπουλιουνται σε αυτον που δινει περισσοτερα και που εκφραζει "αποψη" πισω απο την ασφαλεια του πληκτρολογιου. συμφωνω για οτι λες για το φασιστικο κρατος κτλ, αλλα τι να πρωτοκανεις αν οι μπατσοι ειναι περισσοτεροι απο εμας? αν κατεβαινες εσυ και ολοι οι αλλοι "επαναστατες" τους πληκτρολογιου εδω μεσα αντι να κανετε σχολια εκ του ασφαλους για να λετε στους τρεντυ φιλους σας οτι εχετε και αποψη, κατι μπορει να καναμε ολοι μαζι.
εως τοτε : ΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ? ΟΤΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙς ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΑΠΟ ΜΑΚΡΙΑ, ΣΑΝ ΘΕΑΤΗΣ ΟΠΑΔΟς? ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΕΒΛΕΠΕς ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ.

ΟΥΣΤ! είπε...

ela twra, mhn ta les ayta kai stenaxori8oyn... :P

Μaria είπε...

kalorizika ta grafeia tis xrisis aygis sthn ag.triada.
psifo ston saki ton belo.

Pavlius είπε...

diladi esu pou katebikes sto stefanoma eisai epanastatis? mi trelathoume tora. esy kai an eisai ipiretis tou sustimatos aderfe mou, apla den to exeis katalabei. piges mposikse to roufiano to daskalo pou pige na stefanosei kai ekames epanastasi. pisteuo to bradu tha koimithikes eftuxismenos. akroaresteroi akrodeksiou isaste oloi stratiotakia autou tou sustimatos apla oi fasistes to psilokeroun..

ΟΥΣΤ! είπε...

bla bla bla...

Pavlius είπε...

mipos na sou po pou meno na ertheis na me sprokseis kai emena na kaneis tin epanastasi sou kai simera ?

OYΣΤ είπε...

nevrakia?