Κυριακή 25 Μαρτίου 2012

Η ΑΝΤ.ΑΡ.ΣY.Α απέτρεψε κατάθεση στεφανιού από τη Χρυσή Αυγή...

...σήμερα το πρωί, στην τελετή που έγινε στο Μνημείο Πεσόντων για να τιμηθεί η 25η Μαρτίου. Ένα άτομο προσπάθησε, μετά το τέλος της τελετής, να πλησιάσει το μνημείο και να καταθέσει στεφάνι, αλλά αρκετοί αριστεροί και αντεξουσιαστές τον εμπόδισαν και του πήραν το στεφάνι από τα χέρια. Ευτυχώς δεν υπήρξε κάποιο σοβαρό επεισόδιο και μέσα σε λίγα λεπτά το συμβάν είχε λήξει. Είναι απορίας άξιο τι θα συνέβαινε αν οι αριστεροί δεν απέτρεπαν την κατάθεση στεφανιού από εκπροσώπους των Χρυσαυγιτών, καθώς δε φάνηκαν και πάρα πολλοί πρόθυμοι να το αποτρέψουν.

Bookmark and Share

18 σχόλια:

snowblind είπε...

Ναι, Ατσάραντε, πες τα όλα όμως. Η Χρυσή Αυγή είχε ζητήσει άδεια από την Περιφέρεια για την κατάθεση, η οποία, τελικά, δεν δόθηκε. Έτσι, επιχείρησαν να καταθέσουν με τον τσαμπουκά και την κάλυψη της αστυνομίας, η οποία τους έκανε πλάτες, ως συνήθως. Για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους...

snowblind είπε...

Επίσης, δεν ήταν μόνο η ΑΝΤΑΡΣΥΑ αλλά και άτομα του ΧΩΡΟΥ. Στη συνέχεια έγινε πορεία και φωνάχτηκαν αντικυβερνητικά και αντιφασιστικά συνθήματα.

Ατσάραντος είπε...

Μα τι άλλο να γράψω πιο καθαρά; Αφού λέει "μετά το τέλος της τελετής". Επίσης γράφει και "αρκετοί αριστεροί". Υπάρχει και αποκαλυπτικό βίντεο που ανεβαίνει σε λίγη ώρα.

Pavlius είπε...

Kai telika apadas sto fasismo me fasistikes nootropies. Se mia dimokratia prepei na uparxnoun komata pou tin maxode? kai an apagoreutoun poso dimokratia tha einai meta?

La Bocca Di Leone είπε...

ΑΓΑΠΗΤΕ PAVLIUS.
ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ.
ΖΗΤΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΝ. Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΕΙΠΕ ΟΧΙ.

ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΜΕ ΤΗ ΒΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΝ.
ΑΠΟΘΗΘΗΚΑΝ ΜΕ ΤΗ ΒΙΑ.

ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΛΟΓΙΑ...

ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΒΑΡΑΝΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΕ ΜΠΑΖΟΥΚΑΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΔΙΑΛΟΓΟ?

Μaria είπε...

Mήπως όλος αυτός ο φόβος έχει να κάνει με αυτό το δημοσίευμα?
http://imerazante.gr/2012/03/20/44331
Και από πότε ο κάθε κομματικός σχηματισμός έχει το δικαίωμα να κρίνει ποιός θα καταθέσει στεφάνι ή όχι?
Σημ.Δεν είμαι με την χρυσή αυγή.

La Bocca Di Leone είπε...

ΦΙΛΕ JACK
ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ ΚΑΘΕ ΝΟΗΜΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.

1) Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΣ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ.
2) ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΤΟΝ ΑΦΗΝΑΝ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΨΗΦΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΕΠΕΤΡΕΨΑΝ; ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ.
3) ΜΗΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΩΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ?

Φασισμός: Μια σκληροπυρηνική πολιτική ιδεολογία με βασικό της χαρακτηριστικό την καλλιέργεια του εθνικισμού και της φυλετικής ανωτερότητας, την στρατιωτική πειθαρχία και την τυφλή υπακοή προς τα ανώτερα αξιώματα. Προέρχεται από την ιταλική λέξη fascio (φάσιο) (από το λατινικό «fasces» (φάσκες) που σημαίνει «ράβδοι δεμένες μαζί με έναν πέλεκυ»).

Ο φασισμός γεννήθηκε κατά την διάρκεια του Μεσοπολέμου από τον Μπενίτο Μουσολίνι. Επίσης, η δικτατορία του Πρίμο Ντε Ριβέρα στην Ισπανία (1923-30) ονομάστηκε φασιστική. Κύριο χαρακτηριστικό αυτών των καθεστώτων ήταν ο αυταρχισμός και η χρήση ολοκληρωτικών μεθόδων διακυβέρνησης.

crazy είπε...

Και άδεια να είχαν πάρει εμείς ξανά εκεί θα είμασταν. Προφανώς, κάποιοι δεν έχουν καταλάβει ότι η χ.α. , δεν είναι μια πολιτική οργάνωση, αλλά μια εγκληματική συμμορία με πλούσιο βιογραφικό.
Εκτός κι αν θεωρούν τους ναζί (ή να μη ζεί) μέρος της ανθρώπινης κουλτούρας και πολιτισμού.

Μaria είπε...

θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου.Όμως η κατάθεση έγινε χωρίς να προκαλέσουν και ΜΕΤΑ την ολοκλήρωση της τελετής.
Επί της ουσίας όμως περί "αυταρχισμού και χρήση ολοκληρωτικών μεθόδων διακυβέρνησης." καλύτερα να το αφήσουμε γιατί θα μπλέξουμε αφού ως γνωστό ο καθένας αναλόγως με το συμφέρον του,τα ερμηνεύει όπως θέλει.

La Bocca Di Leone είπε...

ΦΙΛΕ JACK

ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΚΛΗΣΗ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΣΤΗΛΗ ΤΩΝ ΠΕΣΟΝΤΩΝ.

ΝΑ ΣΟΥ ΘΥΜΗΣΩ ΟΤΙ ΕΚΕΙ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΕΦΑΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ 28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ, ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΤΙΜΑΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΙΣΑΝ ΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΝΑΖΙΣΜΟ ΤΟ 40-44.

ΠΩΣ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΔΕΧΤΩ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΟΤΑΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΕ ΣΤΕΦΑΝΙ?
ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΑΛΛΑ ΟΙ ΠΛΗΓΕΣ ΠΟΝΑΝΕ.
Η Χ.Α ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ.
ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΦΑΣΙΣΤΩΝ ΝΑΖΙΣΤΩΝ, ΛΑΤΡΕΙΣ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ ΚΑΙ ΤΟΥ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ. ΤΟΥΣ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΠΟΥ ΧΑΙΡΕΤΑΝΕ ΝΑΖΙΣΤΙΚΑ; ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΜΕ ΣΒΑΣΤΙΚΕΣ?

ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΟΥ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΑΩ ΠΑΝΤΟΥ ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟ.

ατζάρντο είπε...

Ε όχι και σταφάνι στο μνημείο των πεσόντων από τα γιουσουφάκια του σουλτάνου και τους δοσίλογους τις κατοχής...ήμαρτον πια σε αυτη τη χωρα

RossoNero είπε...

http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1385937

p2 είπε...

EGO DEN KATALAVENO KAI AN KATATHETAN STEFANI TI THA ALAZE GIATI SAS ARESEI NA KANETE TI ZOI SAS DISKOLI?

youlia olomplava είπε...

H ZWH EINAI WRAIA, ALLA MONO GIA TA EKLEGMENA KOMMATA POY ANTIPROSOPEUOYN TON PSIFOFORO, ANEPARKOS H MH. OI ALLOI PRWTA NA KERDISOYN TIS EKLOGES KAI META AS KATATHETOYN OSA STEFANIA THELOYN.

Μaria είπε...

Πρόκληση είναι,αριστεροί του γλυκού νερού με δεξιές τσέπες,να αφήνετε να καταθέτει στεφάνι για την απλευθέρωση της Ελλάδας η διορισμένη βουλευτίνα σας που ψήφισε την φτώχεια σας.Εκει θα είχε νόημα και ουσία να κάνετε την παρέμβασή σας και όχι να εξαντλείτε την ευαισθησία σας σε υποδεέστερα με τα σημερινά προβλήματα θέματα.Τότε όλοι θα σας έλεγαν μπράβο.
Τζάμπα μάγκες.

agrilia είπε...

Η ανακοίνωση της Χρυσης Αυγης Ζακύνθου για το θέμα, στο παρακατω link. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει το σημείο που δηλώνουν οτι οι πρεζάκηδες αριστεριστές δεν τους άφησαν να καταθέσουν στεφάνι. Καμαρώστε: http://xryshaygh.wordpress.com/2012/03/26/%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%BA%CE%BF%CE%B9%CE%BD%CF%89%CF%83%CE%B7-%CF%84-%CE%BF-%CE%B6%CE%B1%CE%BA%CF%85%CE%BD%CE%B8%CE%BF%CF%85/

ατζάρντο είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
ατζάρντο είπε...

προκληση ειναι να καταθετει ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ κομματικος φορεας στεφανι αυτες τις μερες, ποσο μαλλον οι φασιστες οι οποιοι ουδεποτε ειχαν σχεση με τη απελευθερωση της χωρας και του εθνους..
οσο για τους πρεζακηδες και τα ναρκωτικα που λετε..εγω δεν ξερω κανενας απο αυτους που ηταν εκει να παιρνει ναρκωτικα...εγω πρεζακι θεωρω καποιον που ειναι κολλημενος στο μυαλο και σε καιρους φτωχειας και πεινας, φτανει σε οργασμο με το να μαχαιρωνει εγχρωμουυς που ζητιανευουν.ασε που για να κανεις κατι τετοια ή ναρκωτικα παιρνεις ή ψυχοφαρμακα