Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012

Συλλογή υπογραφών για να φύγουν οι ζαρντινιέρες από τον Άγιο.

H σελίδα αυτή δημιουργήθηκε ζητώντας την συμμετοχή–μέσω της ηλεκτρονικής υπογραφής- όλων, μήπως ευαισθητοποιηθούν οι αρμόδιοι και απομακρύνουν τις ζαρντινιέρες από το προαύλιο του Αγίου Διονυσίου. Ζητάμε την συμμετοχή σας, τόσο μέσω της υπογραφής σας όσο και μέσω των σχολίων σας,έτσι ώστε να κρατήσουμε ζωντανή αυτήν την διεκδίκησή μας, στοχεύοντας στην απομάκρυνση αυτού του αίσχους και σε τίποτα άλλο.
Post: Signature

Bookmark and Share

8 σχόλια:

kostas είπε...

Παιδιά όπως διευκρινίζω και στην σελίδα για να υπάρχει μια στοιχειώδης αξιοπιστία στην όλη διαδικασία,το email που θα χρησιμοποιηθεί πρέπει να είναι έγκυρο αφού μετά απο λίγα λεπτά-συνήθως αμέσως-θα σας έρθει ενα email όπου απο εκεί θα ενεργοποιήσετε την υπογραφή σας.
Σημ.
αν δεν το βλέπετε στα εισερχόμενα ίσως είναι στα spam.

Eυχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

kostas είπε...

Επειδή πολλές υπογραφές είναι ανεπιβεβαίωτες,το ξανατονίζω:

ΑΝ ΤΟ EMAIL ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗΣ-ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ- ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΑ ΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ SPAM EMAIL ΣΑΣ.

Ευχαριστούμε.

vougiateos είπε...

Καλημέρα!προσπαθω απο χθεσ αλλα τιποτα!

Signature είπε...

@vougiateos
Καλημέρα.
Δεν έχεις κάνει επιβεβαίωση της υπογραφής σου(όπως και πολλοί άλλοι)στο email που σας έχει έρθει, στο μαιλ που δώσατατε,απο WordPress.
Ξανακοίτα τα μηνύματά σου.

vougiateos είπε...

τιποτα!δεν μπορω,δεν βγαινει!
αν μπορει καποιος να με βοηθησει ευχαρίστως!

Γ.Ι.Δ.Α. είπε...

Κάποτε και σε δύσκολους καιρούς για τη Χωρά μας ένας άλλος μητροπολίτης έβαλε κάγκελα στις πόρτες της εκκλησιάς του Άγιου Διονυσίου λες και ήταν δικό του χωράφι, αλλά αυτός δεν τα κατάφερε και ας είχε διορίσει η χούντα των συνταγματαρχών. Ο προηγούμενος μητροπολίτης αν και φερόταν στη Ζάκυνθο και στους Ζακυνθινούς με χειρότερο τρόπο και με μεγαλύτερη υπεροψία, κάνεις δεν είχε τα κότσια και τη τόλμη να τον κουνήσει έστω και λίγο είτε λαός είτε πολιτικοί (αν και οι δεύτεροι περισσότερο τον έγλυφαν παρά κόντρα του πήγαιναν). Έκανε ότι ήθελε και μας εξαγόραζε με τα οικόπεδα και την περιουσία του Άγιου που ήταν των Ζακυνθινών και την είχαν δώσει στον Άγιο, λες και μας έδινε από το δικό του κομμάτι και το δικό του χωράφι και του είχαμε όλοι υποχρεώσει. Αν και ζήτησε να παραιτηθεί από το αξίωμα του μητροπολίτη Ζακύνθου για τους δικούς του λογούς που ίσως δεν του έγιναν ( και εδώ κοιτάξτε τα τελευταία δημοσιεύματα των εφημερίδων και τις απαντήσεις που έδωσε για τρόικα και κλίκες που κάνουν κουμάντο στην εκκλησία της Ελλάδος με ανίκανο και επικίνδυνο ιεραρχη),διόρισε στην θέση του το σημερινέ μητροπολίτη που για μένα προσωπικά είναι ένας Άγιος άνθρωπος αν και δεν το ξέρω σχεδόν καθόλου αλλά έχει τον τρόπο να κερδίζει το ποίμνιο του, πήγε και του έκατσε από κάτω για να συνεχίσει να μας κάνει κουμάντο από τη θέση του Πρωτοσύγκελου γιατί δεν μπόρεσε να κάνει κουμάντο στην εκκλησία της Ελλάδος. Λοιπόν μη χολόσκαμε έχουμε αυτούς που μας αξίζουν και αν θέλετε υπόγραφες δεν είναι τίποτα να μαζέψτε 10 20 χιλιάδες . Πόσοι από αυτούς θα κατέβουν στην πλατεία του Άγιου να πετάξουν τις ζαρντινιέρες στη θάλασσα ; το πολύ 10 άτομα. Γιατί οι πλατείες και οι δρόμοι και τα πεζοδρόμια είναι για τον λαό και όχι για το μαγαζάκι του καθενός. Σεβασμιότατε μητροπολίτη Διονύσιε κάντε κάτι τώρα (εσείς τρέχετε στους εισαγγελείς και χωρίς να φταίτε) γιατί όπως έχει καταντήσει η εκκλησία στη Ζάκυνθο, εγώ είμαι ή πολύ χριστιανός ή τελείως άθρησκος.

ten είπε...

Καιρός ήταν να γίνει κάτι

youlia olomplava είπε...

ο τεως και ο νυν (επιλογη του τεως) ειναι ενα και το αυτο εκτος αν κανω λαθος αλλα δεν νομιζω δηλ. η διαφορα ειναι ελαχιστη..τις δε ζαρντινιερες να τις μπαζωσετε στο ποταμι να γινει η γεφυρα στερεο/α η να γινουν οδοφραγματα για παρκινγκ στον περιγυρο