Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012

Πως κατάντησε η Στράντα Ιουστινιάνα!

Ο φίλος μου ο Νίκος θα μείνει με την απορία τι έγιναν οι πέτρες που ξήλωσε ο δήμος ζακυνθίων από το παλιό λιθόστρωτο που οδηγεί από την πόλη στο κάστρο της ζακύνθου εκτελώντας εργασίες πριν λίγα χρόνια. Το τελευταίο τμήμα που γλύτωσε από το δήμο του πολιτισμού, τα τελευταία μέτρα προς το κάστρο, καταστρέφεται από τη διέλευση αυτοκινήτων. Τώρα πως το είδα μοναχά εγώ, ενώ η μισή ζάκυνθος περνάει από εκεί. (Δεν υπάρχει άλλος δρόμος για να πας σε ένα από τα πιο δημοφιλή κλαμπ του νησιού!) 

Bookmark and Share

2 σχόλια:

youlia olomplava είπε...

εάν αναμένετε τον κ. Πετρο και τον κ. Παυλο να βγουν εν μεσω καυσωνως με τα υλικά και την ξυλεία που αγοράζαν από τον κτυπημένο οικογενειακό προϋπολογισμό ένδειάς τους για τις επισκευές, μην κρατήστε την αναπνοή σας, δεδομένου ότι και οι δύο έχουν πεθάνει. ισως είναι καιρος να σταματήσουν τα περιοδικά και να μισθωθούν εργάτες οικοδομών και φρουρές για τη συντήρηση και την ασφαλεια ιστορικων ή/και γραφικων περιοχών. υ.γ. οταν γραφετε να μην ξεχνατε τα σημεια στιξης και τα κεφαλαια

youlia olomplava είπε...

mia kai o logos gia periodika: pitsirika pitsirika hures pampola lefta ki'exeis oxeto megalo kai wraia kyra magdalo! to kapelo den tha bgalo gia kanena papaGalo!