Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2011

Ευτυχώς κάποιοι μιλούν λίγο αλλά κάνουν πολλά.

"Φιλί ζωής" στο πρόβλημα της εναπόθεσης των απορριμμάτων του νησιού μας για λίγο καιρό ακόμα, αποτελούν τα δύο νέα κύτταρα που κατασκευάζει ο Σύνδεσμος, στην ήδη αγορασμένη έκταση του Σκοπού. Χωρίς τυμπανοκρουσίες, μεθοδικά και αθόρυβα η διοίκηση του Συνδέσμου κατάφερε και συγκέντρωσε όλες τις απαραιτητες προϋποθέσεις, προκειμένου να εξασφαλίσει την νομιμότητα και την πίστωση της μελέτης, για δημιουργία αυτών των δύο νέων χώρων εναπόθεσης καθώς και των απαραιτήτων συνοδών έργων,έτσι ώστε να λειτουργήσουν με ασφάλεια και για τους εργαζόμενους και για την γύρω περιοχή. Μπορεί να εγγυηθεί κάποιος ότι αν όλες αυτές οι ενέργειες γίνονταν υπό το φως της δημοσιότητας, το αποτέλεσμα θα ήταν το ίδιο; Η ιστορία με τον Λίβα ευτυχώς έδωσε πολλά μαθήματα σε πολλούς. 
Post: X.T
Bookmark and Share

3 σχόλια:

youlia olomplava είπε...

poios poulhse ton skopo me skopo na gini o skopos skoupidotopos? h poio wraia thea ths polis kai toses oikies twra tha mosxomirisoyn .....fiorila....symfora moy kai mayrila! fysika ta boreia toy nhsioy tha einai twra poio iera kai poio osia!!!!

Μaria είπε...

Συγκρίνετε την πορεία του με αυτήν των προκατόχων του και θα δείτε γιατί έχουν δίκιο αυτοί που υποστηρίζουν,οτι τα πρόσωπα μπορούν να κάνουν την διαφορά.
Τυχερός ο Δήμαρχος.

Vas.Trian. είπε...

EYTYXOS....GIATI PRIN APO MERIKOUS MHNES EIXA THN ENTYPOSH OTI THA KATASTREFOTAN TO NHSI EAN DEN EFEYGAN TA SKOUPIDIA APO TO KALAMAKI....ASE POY YPHRXE KAI O KINDINOS NA KANOUN TO AKROTHRI... AKROTHRIO CANAVERAL GIA NA PETAME TA SKOUPIDIA STO DIASTHMA.

ORE ATSARANTE DEN THYMASE TI POSTARES PRIN APO 7 MHNES????