Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2011

30 χρόνια μετά, το ραντεβού αλλάζει!

Bookmark and Share

12 σχόλια:

fantes είπε...

Αλλαζει και το ονομα αλλο Ανδρεας και αλλο jefry.

Dionysis Konstantopoulos είπε...

Στο σημερινό ραντεβού με τη συνείδησή του τι λέτε να ψηφίσει ο βουλευτής Ζακύνθου????

Ατσάραντος είπε...

Στοιχηματίζω ότι δεν θα πάει στο ραντεβού με την χρεοκοπία.

Μaria είπε...

Σίγουρα θα ξαναπάει στο ραντεβού της προδοσίας(αυτών που τον ψήφισαν και όχι μόνο).
Και μετά εθιμοτυπικά θα διαφωνήσει.
Αν και είναι ο λιγότερος υπεύθυνος για όλη αυτήν την κατάσταση δεν παύει να βαρεθήκαμε να μας (ξανά)σώνουν με εκβιαστικά και ψεύτικα διλήμματα κάθε δύο μήνες,εφευρίσκοντας συνεχώς νέους φόρους ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΟΝΤΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΕΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ ΟΤΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟ.
Δυστυχώς αυτή η κυβέρνηση ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ.

Και εσύ Ατσάραντε μην βλέπεις πολύ MEGA.Έχουμε χορτάσει απο Πεταλωτήδες και Μόσιαλους.Θα σου μείνει κανένα κουσούρι.

Ατσάραντος είπε...

@efedros
Το κουσούρι μάλλον το κουβαλάς εσύ, που πίσω από κάθε ελεύθερη σκέψη βλέπεις και έναν προβοκάτορα. Περαστικά.

Μaria είπε...

Δεν μίλησε κανείς για προβοκάτορες αλλά για συμπεριφορά κυβερνητικών εκπροσώπων.
Άρα το πώς εσφαλμένα αυτοπροσδιορίζεται κάποιος από τα γραφόμενά μου δεν με αφορά.
Με αφορά όμως σαν πολίτη το γεγονός ότι κάποιοι-αφού πρώτα διέλυσαν την Ελλάδα σε όλους τους τομείς διασπαθώντας δημόσιο χρήμα είτε για προσωπικά είτε για κομματικά οφέλη-έρχονται σήμερα ξεδιάντροπα και συνθλίβουν με την απειλή της δήθεν χρεοκοπίας(ψευτοδίλημμα) τις ζωές και τα όνειρα των παιδιών μας.
Και αφού βέβαια πρώτα με αιχίστου και προκλητικού είδους δικαιολογίες,αλληλοαθωώθηκαν επιβεβαιώνοντας την παροιμία ότι κόρακας κοράκου μάτι δεν βγάζει,τολμούν με περισσή θρασύτητα και ξεστομίζουν φράσεις όπως πχ "...ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ".
Ας ελπίσουμε λοιπόν σήμερα να μας (ξανά)σώσουν ,μέχρι την επόμενη δόση βέβαια που θα έχουμε την επόμενη ακριβότερη version του ψευτοδιλήμματος.
Όσο και να εθελοτυφλούν ορισμένοι, διπλοτριπλοκλείδωμένοι και σφιχταγκαλιασμένοι ακόμα με την περιβόητη κομματική τους συνείδηση/πειθαρχία, που τόσα δεινά έφερε στον τόπο μας,ο ασθενής κινδυνεύει περισσότερο να πεθάνει από την θεραπεία παρά από την ασθένεια.
Είτε μας αρέσει είτε όχι η ιστορία θα γράψει,δυστυχώς,ότι σε μια από τις δυσκολότερες στιγμές της ιστορίας μας στο τιμόνι της Ελλάδας βρέθηκαν ανίκανοι και οσφυοκάμπτες ηγετίσκοι ,οι οποίοι όχι μόνο δεν τόλμησαν αλλά δεν ήθελαν.
Κάποιοι προβοκάτορες μάλιστα θα έλεγαν ότι,αν δεν συνωμότησε το σύμπαν,καθόλου τυχαία δεν βρέθηκαν στον συγκεκριμένο τόπο την συγκεκριμένη ώρα.
Θα ξαναθυμηθούμε άραγε σήμερα αναμνήσεις των παιδικών μας χρόνων,βλέποντας στην βο(υ)λή στρατιωτάκια ακούνητα,αμίλητα και αγέλαστα?
Θα μας ξανασερβίρουν το ανέκδοτο της επίπονης σκληρής διαπραγμάτευσης και της κόκκινης γραμμής?
Θα εξαφανίσουν και το τελευταίο ίχνος εθνικής και ατομικής(πολιτικής) αξιοπρέπειας και συνέπειας?
Ψιλά γράμματα θα μου πείτε για βο(υ)λευτές με ακριβοπληρωμένα προνόμια.

Ατσάραντος είπε...

Με "κατηγορείς" ότι λειτουργώ ως "κυβερνητικός εκπρόσωπος", κάτω από μια ανάρτηση που σατιρίζει-κριτικάρει το ραντεβού του 1981 και του 2011. Λίγο πιο πάνω υπάρχει η ανάρτηση με το "Error 404 Δεν βρέθηκε κυβέρνηση". Ακόμη πιο πάνω "τα 6 σενάρια κουρέματος".
Ας κρίνουν οι αναγνώστες αν ο χαρακτηρισμός σου είναι οφ σαιτ ή όχι.

Δεν αυτοπροσδιορίζομαι. Εσύ με χαρακτηρίζεις γράφοντάς μου, για Mega-Πεταλωτήδες-Μόσιαλους.

Συμπέρασμα: Μην βλέπεις πολύ τηλεόραση. Πειράζει στον εγκέφαλο.

Dionysis Konstantopoulos είπε...

Στο ραντεβού με τη χρεοκοπία πήγαν όλοι μαζί(πλην Κουρουμπλή) το καλοκαίρι. Και ΤΗΝ Καλοδέχτηκαν... Ό,τι διακυβεύεται σήμερα είναι η παραχώρηση της Εθνικής Κυριαρχίας και ο εξανδραποδισμός του Ελληνικού Λαού, ο οποίος στη συντριπτική του πλειοψηφία (πλην κομματικοδίαιτων αυλοκολάκων) είναι εναντίον αυτής της "Κυβέρνησης" που πλέον λειτουργεί ερήμην (και)του Συντάγματος. Η πολιτική αξιοπρέπεια επιτάσσει, σε ανάλογες ιστορικές συνθήκες, την προσφυγή στις κάλπες και μάλιστα με απλή αναλογική για να εκφραστεί η κοινωνική και λαϊκή θέληση και συμμετοχική διακυβέρνηση της χώρας σε συγκεκριμένο προγραμματικό πλαίσιο. (Εάν υπάρχει έστω και ψήγμα αυτής πολιτική αξιοπρέπεια στους ασύστολα ψευδόμενους γενίτσαρους των Βρυξελλών και της Ουάσιγκτον). Γιατί βέβαια δεν υπάρχει σώφρων άνθρωπος ο οποίος μπορεί να πιστέψει πως ένα κόμμα που χρωστά 120 (εκατόν είκοσι) εκατομμύρια ευρώ και πλείστα εκ των (πρωτοκλασάτων) στελεχών του ενεπλέκησαν (ατιμωριτί) σε σωρεία καταστροφικών για την οικονομία της χώρας και τη λειτουργία της Δημοκρατίας σκανδάλων, μπορεί να διαχειριστεί το μέλλον της Χώρας και ημών των ιδίων.
(Διευκρίνηση): Το σχόλιό μου ήταν ειρωνικό κατά το γενικότερο ύφος του ιστολογίου. Δεν πιστεύω πως οι βουλευτές της κυβερνώσας παράταξης -εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων) έχουν το πολιτικό σθένος και το ηθικό ανάστημα να διαφοροποιηθούν από τις επιταγές του Γιωργάκη. Κατά τα λοιπά μέχρι το βράδυ θα ξέρουμε πόσοι εξ αυτών διαθέτουν ακόμα εθνική συνείδηση.....

Μaria είπε...

Δεν σε "κατηγόρησα" για τίποτα.
Στην συγκεκριμένη ανάρτηση που έγραψα,σχολίασα αρνητικά την-ταυτόσημη με την κυβέρνηση- θέση σου ,ότι,βουλευτής που δεν θα ψηφίσει το νομοσχέδιο σήμερα ή όλα όσα έρχονται- οδηγεί την χώρα σε ραντεβού με την χρεοκοπία.

Τα ίδια δεν έχεις πληροφορηθεί ότι λέει Μόσιαλος και παλαιότερα ο Πεταλωτής?

Προφανώς λοιπόν,όπως λες και εσύ τώρα,δεν πιστεύεις κάτι τέτοιο,οπότε συμφωνούμε περί (ψευτο)διλήμματος και (ψευτο)εκβιασμών.

Αυτό είναι το ουσιαστικό και πολλά από τα οποία γράφει ο Διονύσης παραπάνω.

Ατσάραντος είπε...

@efedros

"Στοιχηματίζω ότι δεν θα πάει στο ραντεβού με την χρεοκοπία."

Ο καθένας το διαβάζει ανάλογα με το μυαλό του.

Μaria είπε...

Και το γράφει επίσης ανάλογα με τα μυαλά που κουβαλά.
Μέχρι στιγμής πάντως ο βουλευτής κινείται σε αυτόν τον άξονα:

"Στη συνέντευξη που ακολουθεί, ο κ. Βαρβαρίγος αναγνωρίζει το δίκιο του κόσμου, ο οποίος είναι αγανακτισμένος από τις περικοπές στα εισοδήματά του, αλλά σημειώνει ότι έπρεπε να ληφθούν σκληρά μέτρα, γιατί η χώρα μας ήταν αντιμέτωπη με τη χρεοκοπία."

Αυτά τα έλεγε και τα έπραττε από 2010.Μακάρι να άλλαξαν αυτός και οι "συμφωνούντες" με αυτόν,μυαλά!.

youlia olomplava είπε...

"ψήγμα αυτής πολιτική αξιοπρέπεια στους ασύστολα ψευδόμενους γενίτσαρους των Βρυξελλών και της Ουάσιγκτον" "ηθικό ανάστημα να διαφοροποιηθούν από τις επιταγές του Γιωργάκη." 1.se poion milate? sto k. Papyrus Larousse? 2. apo poio politiko systima na zhthsoume enisxish? 3. o Samaras diaforopoihte, alla ti exei na pei mythos kapws san kai toys dikous sas!!!!!!!!