Σάββατο 6 Αυγούστου 2011

Μπαζώματα στην Παναγούλα.

Κουβαλούσαν για μέρες τώρα χώματα και μπάζα σε ιδιόκτητο οικόπεδο (πίσω από τα κτίρια του ΤΕΙ στην Παναγούλα), και αιφνιδιαστικά την Πέμπτη 4 Αυγούστου το βράδυ, κατασκόταδα ξεκίνησαν το μπάζωμα. Τι αν ο εργολάβος του ΤΕΙ κάτι "μυρίστηκε" και απευθύνθηκε στο Δήμο, τι κι αν ο Σύλλογος των κατοίκων των εργατικών κατοικιών, τι και αν οι γείτονες διαμαρτυρήθηκαν εντόνως, αυτός ακάθεκτος συνέχιζε το έργο του αδιαφορώντας για όλους και για όλα. Ήθελαν λέει να εξωραΐσουν τον χώρο και να κατασκευάσουν στέκι φοιτητών ή κάτι τέτοιο και αποφάσισαν να κλείσουν το ρέμα που κατεβαίνει από τις Νερατζούλες και περνάει μπροστά από το Λύκειο της Παναγούλας για να είναι πιο εύκολη η πρόσβαση των φοιτητών στις επιχειρήσεις που θα κατασκεύαζαν. Στο τέλος κλήθηκε η Αστυνομία, κατά τις μεταμεσονύκτιες ώρες ο υπεύθυνος συλλήφθη και οδηγήθηκε στο αυτόφωρο. Υποτίθεται ότι είναι και αρμόδιος και γνωρίζει πολύ καλά τη νομοθεσία και τι ισχύει σ΄αυτές τις περιπτώσεις. Μην ξεχνάμε τι είχε γίνει πριν 2-3 χρόνια στην περιοχή από πλημμύρες. Απαίτηση όλων είναι να απομακρυνθούν άμεσα τα μπάζα και τα χώματα και να γίνει το ρέμα στην αρχική μορφή. Κύριε Δήμαρχε, κύριοι της Πολεοδομίας, κύριοι υπεύθυνοι του ΤΕΙ πάρτε θέση και μέτρα τώρα. Πιστεύω ότι κάποια στιγμή θα σταματήσουν κάποιοι να βάζουν πλάτες στις παρανομίες, στις αυθαιρεσίες αυτών που νοιάζονται για το καλό των άλλων με τέτοιους τρόπους! Για τους δύσπιστους ας μπουν στους χάρτες του ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ ΑΕ όπου φαίνεται πεντακάθαρα ο χώρος του ρέματος , από που ξεκινάει και μέχρι που καταλήγει.
Post: D.D.

8 σχόλια:

youlia olomplava είπε...

exoun mpazosei thn mish makedonia kai 3/4 ths peloponhsoy. phga se mia xartorixtra kai mou eipe oti den tha 3empazosoun pote! moy eipe gia kati aythereta poy eide sto flitzani exei leei Iero Skopo na spitosi tous Ieroys Skopoys Toy ston Iero Skopo..o Ieros Skopos kai paei leontas!!!!!!! ELEOS!

youlia olomplava είπε...

edw oi fwtines villes!!!!!!!! o SKOPOS agiazei ta mesa ;-)

youlia olomplava είπε...

edw oi fwtines villes!!!!!!!! o SKOPOS agiazei ta mesa ;-)

youlia olomplava είπε...

O JGRGS O DELIVRS O SKOURKIS O TOURKIS OULOI OI PINALES MESA DIEMELIIIIIIISANTO TA AGROTEMAXIA TOY SKOPOY KAI EPI TWN EDAFWN TOY SKOPOY EEEEBALON KLHHHHRON!!!!!

youlia olomplava είπε...

METRO POLIS PETRAS PETRAS PETRADAKI PETRADAKIIIII GIANNIJAKASS KOUFALA!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ατσάραντε προτείνω να επιτρέψεις τα υβριστικά σχόλια και να απαγορεύσεις τα ολόμπλαβα...

Ανώνυμος είπε...

Η βάλτου ένα πλαφόν. Ένα σχόλιο maximum σε κάθε ανάρτηση. Λυπήσου τους αναγνώστες σου....Έλεος!!!!

youlia olomplava είπε...

to mono OPEN FORUM sto istologio Zanteblog! Sorry gia ta pollaplaa mhnhmata! Ta mpazomata tha pni3oun athwo kosmaki kai tha thrinoume thymata omws!!!!!!!Mega-Thema!!