Τετάρτη 3 Αυγούστου 2011

Το Τζάντε των τυφλών, έτσι εξηγούνται όλα!

Επτακόσιοι συμπατριώτες μας, (μεταξύ των οποίων λέγεται και ένας επαγγελματίας οδηγός!) παίρνουν αναπηρικό επίδομα τυφλότητας! Σύμφωνα με πληροφορίες, τα προηγούμενα χρόνια, είχε στηθεί μια επιχείρηση έκδοσης πιστοποιητικών τυφλότητας, με τη συμμετοχή γιατρών, κρατικών υπαλλήλων, αλλά και πολιτικών προσώπων, που είτε για οικονομικό κέρδος είτε για πολιτικό όφελος μοίραζαν προνιακές συντάξεις των 200-300 ευρώ το μήνα. Η διαδικασία ήταν απλή και σίγουρη. Με την προκαταβολή-μίζα 1500 ευρώ ή με την παρακράτηση 5 συντάξεων (εάν δεν είχες μετρητά τα 1.500€) μπορούσες να αποκτήσεις τις απαραίτητες ιατρικές και υγειονομικές γνωματεύσεις, ώστε να υπογραφεί από τον εκάστοτε Νομάρχη η χορήγηση της ισόβιας σύνταξης. Γιατί όμως τυφλότητα; Επειδή η απόδειξη του αντιθέτου, δηλαδή ότι ο ασθενής βλέπει, δεν είναι καθόλου εύκολη υπόθεση! Έτσι, αρκετοί Ζακυνθινοί συνταξιοδοτήθηκαν δηλόνοντας τυφλοί, ίσως κάποιοι κρατικοί υπάλληλοι έκτισαν σπίτια και απόκτησαν περιουσίες, ενώ μάλλον ορισμένοι πολιτικοί εξασφάλιζαν την επανεκλογή τους! Το παράλογο όμως δεν σταματά εδώ. Φανταστείτε τι έχει να γίνει αν αποκαλυφθεί ότι ορισμένοι εκ των συνταξιοδοτηθέντων “τυφλών” δεν έχουν ουδέποτε πάει για ιατρικές εξετάσεις, δεν έχουν ουδέποτε πληρώσει τα 1.500€ και γενικώς δεν έχουν ιδέα ότι στο όνομά τους έχει χορηγηθεί επίδομα τυφλού!!! Δηλαδή, κάποια επιδόματα έχουν εκδοθεί σε τυχαία Ζακυνθινά ονόματα, ενώ παραμένει άγνωστο ποιοι εισπράττουν τις συντάξεις τους!!!

32 σχόλια:

rouf είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
rouf είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ανώνυμος είπε...

ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΖΑΚΥΝΘΟΣ ΜΑΣ ΡΑΖΙΛΙ ΤΩΝ ΣΚΗΛΙΩΝΕ .
ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ , ΕΣΧΟΣ ΜΑΣ

Μaria είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Pavlius είπε...

re zanteleaks pragmatika prepei na perneis narkotika den eksigite allios. edo milame gia ena skandalo 2.500.000 euro to xrono, me emplekomenous nomarxides ( pou tosa xronia anaratiomastan pos bgenei), giatrous, dioikitikous kai merikes ekatodades simpolites mas kai esy kathese kai milas giati kati ekane 7000 to peiran 17.000, exoun kai autoi tis upoxreoseis tous ti na ginei :P

Μaria είπε...

Τρείς διευκρινίσεις:

1)Σύμφωνα με το ισχύον νομικό καθεστώς στην Ελλάδα οι τυφλοί και όσοι έχουν οπτική οξύτητα κάτω του ενός εικοστού (1/20) και στους δύο οφθαλμούς και μη ιάσιμη πάθηση (άρθρο 1 του Ν.958/79) δικαιούνται επίδομα τυφλότητας από την Κοινωνική Πρόνοια.

Βήματα διεκδίκησης του επιδόματος τυφλότητας:
* Απευθύνεστε στην Διεύθυνση Κοινωνικής Πρόνοιας του τόπου μόνιμης κατοικίας σας, προσκομίζοντας
πρόσφατη φωτογραφία,την αστυνομική σας ταυτότητα και ένα λογαριασμό ΔΕΗ ή ΟΤΕ ή ΕΥΔΑΠ στο όνομα σας.
* Ο υπεύθυνος για τα επιδόματα τυφλότητας θα σας δώσει την αίτηση και ένα έντυπο, πάνω στο οποίο θα βάλει την φωτογραφία. Το έντυπο αυτό θα πρέπει να συμπληρωθεί από οφθαλμίατρο κρατικού νοσοκομείου, βαθμίδας επιμελητή Α ή Διευθυντή οφθαλμολογικής κλινικής.
* Η συμπλήρωση του εντύπου από τον οφθαλμίατρο περιλαμβάνει την καταγραφή της πάθησης των ματιών, και την διαβεβαίωση ότι ο ενδιαφερόμενος είναι με βάση τη νομοθεσία τυφλός {η οπτική οξύτητα κάτω του ενός εικοστού και μη ιάσιμη και στους δύο οφθαλμούς).
Ο ενδιαφερόμενος πρέπει να έχει μαζί του και την αστυνομική του ταυτότητα. *Μην ξεχάσετε το γνήσιο της υπογραφής του οφθαλμίατρου, από το πρωτόκολλο του νοσοκομείου.
* Καταθέτετε στον υπεύθυνο για τα επιδόματα τυφλότητας την αίτηση, το έντυπο και τα υπόλοιπα δικαιολογητικά που σας ζητήθηκαν. Εκείνος θα σας ενημερώσει για το ύψος και τον χρόνο επιδότησης σας. Μετά από αυτό θα παίρνετε το επίδομα κάθε δίμηνο με ταχυδρομική επιταγή και θα είστε εγγεγραμμένος στα μητρώα τυφλότητας της Πρόνοιας.

2)Δεν μπορεί να γίνουν εν αγνοία κάποιου όλες αυτές οι ενέργειες αλλά και ούτε να εισπραχθεί το επίδομα απο άλλον εκτός του δικαιούχου,αφου καταβάλλεται απο τα ΕΛΤΑ και μόνο με την υπογρφαφή του δικαιούχου.
(Εννοείται ότι αν υπάρχει εξουσιοδότηση νόμιμη δεν μπορούμε να μιλάμε για "εν αγνοία")
Οπότε η δικαιολογία που θα "φορεθεί" πολύ αυτές τις μέρες του "δεν είδα δεν ξέρω" δεν μπορεί να πείσει κανέναν.
Απαραίτητο επίσης είναι μια αξιόπιστη επιτροπή να επισκεφθεί το νησί μας για τους επανελέγχους και όχι να υποβληθούν στην ταλαιπωρία του ταξιδιού στην Αθήνα και συμπολίτες μας που πραγματικά δεν φταίνε σε τίποτα και απολύτως δικαιολογημένα παίρνουν το επίδομα τυφλότητας.

3)Διαβεβαιώ τους ενδιαφερόμενους ότι είναι τόσα πολλά τα μέσα και ιδίως οι τεχνικές σήμερα που μπορεί ο οφθαλμίατρος να καταλάβει αν ένας ασθενής έχει όραση και σε ποίο ποσοστό ώστε φρονιμο είναι όσοι δεν έχουν πραγματικό πρόβλημα,να μην τολμήσουν καν την επανεξέταση γιατί θα εκτεθούν.
Επίσης την απόφασή τους για μη επανέλεγχο(με όλες τις συνέπειες και σοφά σκεφτόμενοι) γνωστοποίησαν κάποιοι ήδη στο τμήμα Πρόνοιας του νησιού μας.

Allobrogix είπε...

@ZanteLeaks
Γάσπαρο ψήφιζες τόσα χρόνια ρε συ;


OLO AYTO TO PAKETO KOSTIZEI STHN GEITONIKH ITALIA [ LIANIKH ] APO 3500 EURO EOS 7500 EURO

STHN GEITONIKH MOY GERMANIA APO 2900 EOS 6500

STHN ELVETIA APO 2800 EOS 12500

ρε ουστ ρε

rouf είπε...

@Allobrogix
MHN ORKIZESE SE PISTEYO.

@PAVLIOUS
THA SOU KSANATHYMISO THN KOUVENTA MAS SE VATHOS XRONOU GIA NA SOU APANTHSO.

youlia olomplava είπε...

να σας υπενθυμίσω τον κρυμμένο εχθρό: ΔΙΑΒΗΤΗΣ μια αιτία της τύφλωσης! εάν χορηγήθηκαν συνταξεις στους γείτονές μας στο Zante να μην τους αφαιρεθει η αναγκαία ενίσχυση επειδή θέλουμε να κρατήσουμε το κόστος των κοινωνικών προγραμμάτων χαμηλο!

rouf είπε...

@YOULIA OLOMPLAVA
YPARXEI KAI ALLH AITIA TYFLOSHS.
THN GNORIZOUN KALA EDO MESA POLLA ATOMA APO TON DIAXIRISTH MEXRI KAI TON TELEYTAIO XRHSTH.

ALLA DEN YPARXEI KANENA KOINONIKO PROGRAMA POY NA MPOREI NA APALAKSEI KAPOION APO THN MALAKIA POY TON DERNEI.

MALLON SE LATHOS ATOMA TA LES.

youlia olomplava είπε...

o diorismos toy diorismou twn diorismwn twn prosfilwn filwn kai sygkenwn hmwn twn psifoforwn den sas enoxlei!!!!!!!!!

rouf είπε...

@pavlious

ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΜΑΣ ΕΦΤΙΑΞΕ
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΙΔΙΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ
ΤΣΟΥ ΚΑΜΠΟΥΣ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ

ΜΑ ΕΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΦΤΑΝΕ
ΤΗΝ ΕΙΔΕ ΜΠΕΡΛΟΥΣΚΟΝΙ
ΚΕΡΑΙΕΣ "ΕΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕ"
ΝΑ ΣΤΗΣΕΙ ΣΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ

ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ΧΑΛΑΣΑΝΕ
ΓΙΑ ΑΥΤΕΣ ΤΣΗΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
ΤΟ ΜΑΘΑΝ ΚΑΙ ΓΕΛΑΓΑΝΕ
ΤΣΙ ΜΑΚΡΙΝΕΣ ΙΝΔΙΕΣ

ΕΝΤΑΞΕΙ ΔΕΝ ΛΕΩ ΕΠΡΕΠΕ
ΝΑ ΣΤΗΣΟΥΝΕ ΚΑΝΑΛΙ
ΜΑ ΤΣΟΥ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ
ΜΟΝΑΧΑ ΜΕ ΤΟ ΚΙΑΛΙ

ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ
ΕΤΟΥΤΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ
ΕΛΠΙΖΩ ΜΗΝ ΓΙΟΜΙΣΟΥΜΕ
ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΕ ΒΡΑΒΕΙΑ

eospote είπε...

Απόσπασμα από: http://www.ioniannews.gr/politiki/3105-2011-08-02-09-59-23

"Την αγορά τεχνικού εξοπλισμού που θα παραχωρηθεί σε ιδιωτικό τηλεοπτικό σταθμό προκειμένου να μεταδίδει τις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου αποφάσισε χθες βράδυ το σώμα.

Το θέμα έθεσε προ ημερησίας διάταξης ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γιώργος Αρμένης ανακοινώνοντας στους δημοτικούς συμβούλους ότι, το κόστος για την αγορά των μηχανημάτων φτάνει τις 17.200 ευρώ, ενώ ο όλος χειρισμός του εξοπλισμού θα γίνεται από την ιδιωτική επιχείρηση. Στις προυποθέσεις τέθηκε το ότι το τηλεοπτικό κανάλι θα μπορεί να παραχωρεί εικόνα και ήχο σε όλα τα μέσα ενημέρωσης του νησιού."

Πλέον το "συγκρότημα" δεν θα ονομάζεται "Ημέρα Του Δεσπότη" αλλά "Ημέρα του Δημάρχου"

Με τις υγείες σας, να τους χαιρόσαστε...

GeorgesGlass είπε...

@Pavlius
άλα και αφιερώσεις ποιημάτων!

"Louie, I think this is the beginning of a beautiful friendship."

http://www.youtube.com/watch?v=8vY-4zWKsJM

Μaria είπε...

eospote,
min to psaxnis.Akoma kai edo kapoioi pou exoun apopsi gia polla,to ethapsan to thema.Opos kai polla alla themata apo tin ora pou bgike o Mpozikis.
Vlepeis dietakse allagi pleysis o kapetanios kai oi naytes prepei na akolouthisoun.Giati telika:
http://www.youtube.com/watch?v=xNxe1_2W9O0&feature=player_embedded

Μaria είπε...

eospote,
min to psaxnis.Akoma kai edo kapoioi pou exoun apopsi gia polla,to ethapsan to thema.Opos kai polla alla themata apo tin ora pou bgike o Mpozikis.
Vlepeis dietakse allagi pleysis o kapetanios kai oi moytsoi prepei na ipakousoun.Giati telika isos:
http://www.youtube.com/watch?v=xNxe1_2W9O0&feature=player_embedded

ΠΕΙΡΑΤΗΣ είπε...

Οι "Ποπολάροι" δεν είχαν πάρει τίποτα χαμπάρι για να υπερασπιστούν τα πραγματικά μέλη τους; Ή τους βόλευε γιατί αυξάνονταν τα μέλη τους;

ΠΕΙΡΑΤΗΣ είπε...

Γιατί προ ημερήσιας διάταξης Γιωργάκη ;
Γιατί τώρα, που τα ¨Μέσα" είναι σε διακοπές και δεν βγαίνουν εφημερίδες;
Χόρτο νομίζεις ότι μασάνε οι δημότες;
Γιωργάκη τόσο ανάγκη έχεις την ΤιΒι;
Τα χρωστάτε Γιωργάκη τα λεφτά αυτά από τις εκλογές ;
Όσο για τη νομιμότητα της απόφασης καλό είναι να το κοιτάξεις λιγάκι
Μα τελικά τι την θέλετε την ΤιΒι αφού μας ενημερωνέτε με το Περιοδικό;
Η εικόνα είναι αλλιώς εεε;;; Σε καταλαβαίνω και καταλαβαίνω επίσης ποόσο "επαγγελματίας" πολιτικός είσαι Γιωργάκη...

rouf είπε...

@Pavlious
Gia dose mia panthsh ston peirath se ayta poy anaferei giati h kai aytos pernei narkotika h esy opos kai merikoi alloi edo mesa prospathite na mas peisete oti den eimaste gaidoyria

rouf είπε...

@STEVE
KSEXASES. TO OTI KAPOIOS ONOMAZEI KAI DEIXNEI KAPOION [ GASPARO ] OTI KAI KALA EINAI YPOLOGOS GIA TO THEMA TON TYFLON?

AYTO DEN EINAI SYKOFANTIA????

OTAN AKOMA DEN EXEI KAN APOFASISEI KANENA DIKASTHRIO GIA TO POIOS EINAI ENOXOS EDO MESA O KATHENAS GRAFEI TO MAKRI TOY KAI TO KONTO TOY.

EAN AYRIO TO PROI O GASPAROS DEN EINAI KAN ANAMEMIGMENOS STHN YPOTHESH TI THA TOY POUME???? SYGNOMH KYRIE GASPARE ALLA GRAFAME KAI KAMIA MALAKIA NA PERNAEI H ORA????

EINAI TO EPIPEDO POY LEGAME TIS PROALES.

EAN KANO LATHOS....ELEYTHERA DIORTHOSEME...

youlia olomplava είπε...

ontos lete to m kai to k edw oi amiroi oi tyfloi poy pernoun apo diadikasies kai 40 kymata den ta diabazoun AYTA!

Pavlius είπε...

re exete xasei ti mpala to sugekrimeno thema anaferei ena theorato skandalo pou agizei 1000 zakynthinous kai me pano apo 20.000.000 euro kataxrisi. tora an thelete na thiksete to thema tou mpoziki me tis kameres oraia afentiko kane ena kainourio thema na milisoume ekei. ego den eipa pote oti den einai paranomo i kati tetoio, alla zanteleaks to na ksekinas to proto sou sxolio legodas auta einai gnosta alla to megalo thema einai oi kameres tou mpoziki kai meta na ariadiazeis ereunes agoras gia tis kameres einai gelio. einai olofanero oti exeis zisei kala epi epoxi gasparou. mipos perneis kai kamia sidaksoula kai pernaei i ora sou stin elbetia?

rouf είπε...

@Pavlious
SE MIA KLEISTH KOINONIA EAN GINEI KATI POY AGGIZEI 1000 ATOMA MHN PROSPATHEIS NA MAS PEISEIS OTI KANEIS DEN EIXE AKOUSEI KATI, GIATI KAI GIA ALLES ISTORIES STO NHSI OLOI GNORIZAN KAI OLOI EKANAN TIS KOTES.
ARKESOU LOIPON STIS DHLOSEIS TYPOY " E OLOI TO KSERAME APLA PERIMENAME TO KAKO"

TA 20.000.000 POY ANAFEREIS THA TA PAREI PISO TO KRATOS POTE?

TORA EAN GIA SENA NA SPATALA H DHMARXEIA 17200 GIA NA AGORASEI KAMERES KAI SYSTHMATA METADOSHS SE IDIOTH KAI TO TONIZO SE IDIOTH EINAI ENA TIPOTA, THA SYMFONHSO MAZI ALLA PROTA AS FTIAKSOUN TON FOTISMO STOYS DROMOUS KAI POLLA ALLA.

PROS STIGMH EINAI " OLA TA XEI H MARIORH O FERETSES THS LEIPEI "

TORA EPI KAIRO GASPAROY EPIDIS DEN GNORIZEIS NA SOU ANAFERO [ H PSAKSE TO BLOG ] OTI PANTA SXOLIAZA TA KAKOS KEIMENA TOY GASPAROY ALLA PANTA SE EPIPEDO AKSIOMATOS KAI OXI SE ATOMIKO OPOS KANETE TORA TELEYTAIA, POY EXETE KATANTHSH DIKASTES TON PANTON.
PISO EXEI H AXLADA THN OYRA, NA TO THYMASE KAI NA EISAI SIGOYROS SE KAPOIA FASH KAPOIOS THA LOGODOTHSEI.

TORA GIA TO TI KANO EGO STIN ELVETIA MHN TO PSAXNEIS GIATI EINAI PSILA GRAMMATA KAI SIGOYRA POLY MAKRIA APO TON OPTIKO SOY ORIZONTA.

APANTHSE STON PEIRATH KAI ASE TA DIKA MOY , EGO EIMAI APO ALLO ANEKDOTO KAI ISOS PERNO NARKOTIKA OPOS ANAFERES.

eospote είπε...

Πιστεύω ότι τι θέμα για την αγορά των μηχανημάτων από το Δήμο αξίας 17.200 ευρώ τα οποία θα δοθούν σε ιδιωτικό τηλεοπτικό σταθμό πρέπει να γίνει ένα ξεχωριστό Post.

Είναι απαράδεκτο ότι αυτό πέρασε προ ημερήσιας διάταξης από το Δ.Σ. και σε περίοδο που τα ΜΜΕ είναι σε "διακοπές".

Μπορούμε να μάθουμε τα ονόματα όσων ψήφισαν ΝΑΙ;

Pavlius είπε...

ti psila gramata?,ti orizodes?, ma ti xoriatis eisai xriste mou. ti na apadiso ston peirati?ma ti les tora? klasikos neoploutas xoriatoellinas tou eksoterikou. ade koumpare mou eftiakses ti mera kai simera... are kataskope tis EYΠ stin elbetia

rouf είπε...

@pavlious
GIA NA MHN KSEXNIOMASTE....

ROTA TON ATSARANTO GIA TIS KAMERES STHN NOMARXIA TI EXEI AKOUSEI O GASPAROS APO TON IDIO TON ATSARANTO.
KSEXNAS PROINES EKPOMPES STA RADIOFONA POY DEN EIXAN TIPOTA ALLO NA ASXOLHTHOUN PARA MONO ME TIS KAMERES TOY GASPAROY.

ENO OLA TA YPOLOIPA STO NHSI HTAN ORAIA.

H GNOSTH TAKTIKH MOLIVI, OPOS PANTA.

rouf είπε...

@PAVLIOUS
APANTHSE STON PEIRATH H SXOLIASE TO POST POY EKANE KAI OSO GIA MENA ....MEINE ME THN APORIA.

GeorgesGlass είπε...

@Pavlius
κουμπάρε μου ούλοι ετούτοι οι παρλαπίπες είναι γλύφτες του μαφιόζου κόντε που φοβούντε να αναφέρουν ακόμα και το όνομά του.. τέτοια υποτέλεια έχουνε σε αυτόν!
και μαζί τρώγανε τα επιδόματα κ άλλα χίλια τόσα. Δν σκαμπάζουνε κατάλαβε το. Αυτοί κοιμούντε το βράδυ με χαμόγελο γιατί ξέρουνε ότι δν τους αγγίζει κανείς. Και έχουν δίκιο.

Εδώ είναι BLOG φίλε ΝΤΙΤΖΕΙ της γειτονικής Βλαχοκιστάν. Και μιλάει ο κάθένας όπως θέλει, για όποιον θέλει και όπως θέλει. Εσύ περίμενε μη παρεξηγηθεί ο Γάσπαρος κ και δν κοιμιθεί την νύχτα από την έγνοια.

Φτάνει ντεμενάδες ρε ξυπνάτε... το πιστέψατε οι ίδιοι οτι είστε τυφλοί;;

rouf είπε...

@Georgeglass
DEN KANO TEMENEDES SE KANENAN. TO KSEREIS POLY KALA. APLA TO ANAFERA GIA NA EXEI KAPOIO EPIPEDO H HLEKTRONIKH MAS KOYVENTA KAI GIATI SE LIGES MERES TA BLOG PERNANE SE ALLOY EIDOYS ELEGXOUS.

H EROTHSH MOU HTAN APLH " EGINE EREYNA AGORAS????? "

DEN ANAFERA POYTHENA EAN EINAI SOSTO NA AGORASOYN TO SYSTHMA METADOSHS H EAN EPREPE [ MERIKOI MALLON ESKEMENA TO KATALAVAN ETSI ].

OPOTE TOSO O DHMARXOS ALLA KAI O YPEYTHINOS TON OIKONOMIKON TOY DHMOY POY POSTAROUN EDO MESA AS MPOYN STON KOPO NA MAS EKSHGHSOUN GIATI EFOSON ENA SYSTHMA METADOSHS MPOREI NA AGORASTEI ME POSO APO 2500 EURO VGALANE TO POSO TON 17200.

GIATI EAN VREIKAME MIA TRYPA STOYS KODIKOUS, STHN SYNEXEIA MPOREI NA XREIASTEI TO DHMOTIKO SYMVOULEIO KAI FOTOGRAFOUS, WEBMASTERS, MINIBUS, RADIOFONIKH KALYPSH KAI KAI KAI.

KALO EINAI LOIPON NA PROSEXOUME GIA NA EXOUME OPOS KANOUN STO VLAXOKISTAN POY ANAFERES TO DHMOTIKO SYMVOYLEIO DEN KANEI THLEOPTIKH METADOSH.

Xanonymvs είπε...

@GeorgeGlass
EINAI YPOKRITIS K SIKOFANTIS OPOIOS DN SIMFONEI ME THN ELEY8ERH SIZITHSH EDO. ALLIOTIKA 8A GRAFAME ME TA ONOMATA MAS.

OLA EPITREPONTE STO INTERNET.
ELEY8ERIA STA PANTA.

O ATSARANTOS ETSI 3EKINISE K ETSI 8A MEINEI.

TA 8EMATA TA 8ETEI O EDITOR, K OI ALLOI AKOLOU8OUME ALLIOTIKA KANTE TA DIKA SAS BLOGS.

@nikos
EYXARISTOUME GIA TIS DIEYKRINISEIS. POLI SOSTOS.

rouf είπε...

@Xanonymvs
ΦΙΛΕ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΤΕ ΧΡΗΣΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΩΝ ΕΠΙΘΕΤΩΝ Px "ΟΥΣΤ ΡΕ" ΚΑΙ ΑΛΛΑ.

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΟΥ ΣΤΟ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ BLOG, ΣΥΜΦΩΝΟ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑ ΕΝΕΡΓΑ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΒΟΗΘΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΑΤΣΑΡΑΝΤΟ [ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΑΤΟΜΑ ] ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕ [ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ].

E-MAIL ΤΟΥ ATSARANTOU ΣΕ ΜΕΝΑ ΤΙΣ 11/6/2009

-ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ, ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΝ ΣΤΟ ΝΗΣΙ, ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙΣ ΑΛΛΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΓΙΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΤΣΑ.

ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΤΕ ΗΤΑΝ ΟΙ ΜΑΥΡΟΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΟΥ ΛΑΓΑΝΑ, ΟΙ ΡΑΜΠΕΣ ΤΟΥ ΘΑΛΑΣΣΙΟΥ ΠΑΡΚΟΥ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΕΤΑΜΕΝΕΣ ΣΕ ΧΩΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΤΕΛΕΙΩΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ ΚΟΜΙΩΤΗ.

ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ 2011 ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΑΜΕ P.X ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΓΑΝΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ [ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΩΤΙΣΜΟ, ΠΟΥ ΤΟΤΕ ΕΙΧΑΜΕ ΑΛΛΑ ΦΕΤΟΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΟΡΓΙΑ ΠΟΥ ΤΟΤΕ ΗΤΑΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΚΛΕΙΣΤΟΥΣ ΧΟΡΟΥΣ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑΣΙΑ ΚΑΙ ΚΑΙ ΚΑΙ ]

ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ Ο ΑΤΣΑΡΑΝΤΟΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΕΝΑ E-MAIL P.X ΣΕ ΜΕΝΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΔΙΩΞΕ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ [ ΚΑΙ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΓΛΙΤΩΣΑΝ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΧΟΝΤΡΕΣ ] ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙ:

ΜΑΓΚΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΛΛΑ ΕΠΙΔΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΗΣΩ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΛΛΑΖΩ ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΟ BLOG ΚΑΙ ΘΑ ΑΒΑΝΤΑΡΟ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΕΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΒΟΗΘΗΣΤΕ.

ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΟ ΑΣΠΡΟ ΜΑΥΡΟ ΔΙΟΤΙ ΟΥΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ, ΟΥΤΕ ΤΥΦΛΟΙ.

ΕΦΤΑΣΕ ΔΕ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΕΠΙΔΙΣ ΚΑΥΤΗΡΙΑΣΑ ΜΕΡΙΚΑ POST ΤΟΥ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΥ ΚΛΕΙΣΩ ΤΟ BLOG.

ΟΠΟΤΕ ΦΙΛΑΡΑΚΟ ΑΣΕ ΤΗΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΤΣΑΡΑΝΤΟ [ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΤΟ BLOG ] ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΤΣΑΡΑΝΤΟ.

Ανώνυμος είπε...

http://papaioannou.wordpress.com/2011/08/04/%CF%8C%CF%81%CE%B3%CE%B9%CE%BF-%CE%BB%CE%B1%CF%8A%CE%BA%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%BF%CF%8D-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%82-%CF%84%CF%85%CF%86%CE%BB%CE%BF%CF%8D%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B6/
Διαβάστε το παρακάτω άρθρο του κυρίου Παπαιωάννου...έλεος με τον λαικισμό ορισμένων δήθεν ακάθαρτων και σωτήρων...
Ζούμε σε βρώμικες περιόδους και καλό είναι ότι γράφουμε και ότι λέμε να είναι τεκμιριωμένο και όχι λόγια του αέρα
Συμφωνώ σε πολλά πάντως με τον φίλο Zanteleaks
Γιάννης neos giatros
http://neosgiatros.wordpress.com/