Πέμπτη 4 Αυγούστου 2011

Αποκάλυψη, με πολιτική εντολή οι ενημερότητες του ΙΚΑ στην επιχείρηση Καθαριότητας Ζακύνθου...

...την περίοδο 2006, όταν η επιχείρηση, παρότι όφειλε τεράστια ποσά στο ΙΚΑ, έπαιρνε ασφαλιστικές ενημερότητες. Εντολή διοικητή και τα σκυλιά δεμένα. Και από την άλλη έτρεχαν τα τραπεζικά δάνεια, που πήγαιναν στις τσέπες των ημετέρων υποθηκεύοντας το μέλλον του νησιού!

5 σχόλια:

ΑΙΧΜΗΡΟΣ είπε...

Μήπως θυμάται κανείς ποιος υπουργός έδωσε την εντολή το 2006 ρε παιδιά!?

Μaria είπε...

Φοβερή αποκάλυψη και ιδίως στο πνεύμα των ημερών.Ρε ατσάραντε πλακα μας κάνεις?Γαργάρα το θέμα με την ανάθεση των 60.000 της εταιρείας μέτρησης των τετραγωνικών-σπασμένα σε 3 υποέργα για να γίνει η απευθείας ανάθεση-γαργάρα το θέμα με τις κάμερες του Αρμένη ή καλύτερα με τα ανεξόφλητα προεκλογικά χρωστούμενα στον Ημέρα,γαργάρα τόσα στραβά απο την αρχή και μας βγάζεις ένα χαρτί του 2006 απο τον συγχωρεμένο τον Βαρθολομαίο για το ΙΚΑ????????
Φαντάσου να μην είχες υποσχεθεί δήμαρχο αμέσως μετά την εκλογή του ότι θα τον ελέγχεις αυστηρά.
Να κόψεις τις κακές παρέες,να ξεκαβαλήσεις το άλογο της αποσιώπησης των λαμογιών και του "δεν είδα,δεν άκουσα,δεν ξέρω" γιατί αλλιώς πορευόσουνα πιο παλιά και αυτό σε τιμούσε.
Και να μην ξεχάσεις ποτέ ότι ΤΑ ΣΤΕΡΝΑ ΤΙΜΟΥΝ ΤΑ ΠΡΩΤΑ.
ΤΑ ΣΤΕΡΝΑ.

ΑΝΕΣΤΗΣ ΚΟΚΚΑΚΗΣ είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
ΑΝΕΣΤΗΣ ΚΟΚΚΑΚΗΣ είπε...

Το ζήτημα δεν ειναι ποιος υπουργος έδωσε αυτη την εντολή, αλλά γιατί το ΙΚΑ δεν εισεσπραξε τα 650.000 Ευρω μαζί με τις προσαυξήσεις που ήταν εκείνη την εποχή το χρέος, απο το δάνειο, που είχε εγκριθεί και για αυτόν τον λόγο...
Σήμερα αυτο το χρεος έφτασε τα 5.498.000 Ευρώ

rouf είπε...

@ANESTHS KOKKAKHS
H ALLAGES APO KAPODISTRIA SE KALIKRATH [ H OPOIO ALLO ONOMA TOYS DINOUN ] EINAI GIA AYTON TON LOGO.

RIKSE MIA MATIA STON NOMO ZAKYNTHOY....POSOI DHMOI AFHSAN XREOS, POSOI HTAN TAMEIAKA ENTAKSEI KAI TI EXOUME SAN APOTELESMA [ ENA MPAXALO ].

O NOMOTHETHS AFHNEI PANTA MIA TRYPA SE MERIKA SHMEIA GIA NA MPOREI NA KSEGLYSTRAEI O IDIOS TO THEMA EINAI POIOS PLHRONEI TA GAMHS#$%^&A.

ALLA ENO EXEIS YLIKO [ APO LAGANA ] GIATI ASXOLHSE ME KATI POY EGINE TO 2006 ?

META TO SYMVAN ME TON TAKSITZI EFTIAKSAN OLA????

APO OSO KSERO ETOIMAZONTE DYNAMHKES KOINHTOPOIHSEIS MEXRI KAI KLEISIMO THS DHMARXEIAS EP AORISTON.H MHPOS DEN AKOUSES TIPOTA?????