Σάββατο 4 Ιουνίου 2011

Λαική συνέλευση την Κυριακή 5 Ιουνίου στην πλατεία Αγίου Μάρκου.

Οι αγανακτισμένοι της πλατείας συνεχίζουν τις δράσεις την Κυριακή στις 8 μ.μ. στην πλατεία Αγίου Μάρκου με λαική συνέλευση κατά τα πρότυπα των συνελεύσεων της πλατείας Συντάγματος. Η κοινωνία σε κίνηση και η εξουσία σε αδιέξοδο. Ελάτε να συζητήσουμε, να γνωριστούμε καλύτερα, να βρούμε τρόπους κοινούς να αντιπαρατεθούμε στο Μεσαίωνα που μας επιφυλλάσουν προβάλλοντας τις δικές μας πραγματικές ανάγκες που είναι στον αντίποδα των αναγκών του συστήματος και των τοκογλύφων των αγορών. Η Κυριακή είναι μέρα ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΦΤΩΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΩΝ ΑΓΟΡΩΝ.
Bookmark and Share

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πάρτε το χαμπάρι , οι πατριώτες μου Ζακυνθινοί με το ότι δεν συμμετέχουν στο κίνημα Αγανακτισμένοι , δηλώνουν ότι τρέχει το χρήμα άφθονο . Γιατί να διαδηλώσουν ;

Ανώνυμος είπε...

Αν αξίζει κάτι να κάνει κανείς την Κυριακή είναι να κάτσει σε μια γωνία και να παρατηρήσει τους περισσότερους ζακυνθινούς "αγανακτισμένους". Βλέποντάς τους θα διακρίνει ανάμεσά τους, τους-τις μέχρι πρότινος βολεμένους-ες σε διάφορες θέσεις αφού πρώτα είχαν φιλήσει τις κατουρημένες ποδιές αυτών που τώρα κατακρίνουν, θα διακρίνουν αυτούς που κατεβαίνουν για δημόσιες σχέσεις (πολιτικές ή επαγγελματικές), αυτούς που θα συμμετάσχουν για να πουν ότι συμμετέχουν και αυτοί κάπου και...και.....και...... ! Α, και κάπου βέβαια θα διακρίνουν και ελάχιστους όντως αγανακτισμένους που έχουν αιτία και δεν κάνουν τους επαναστάτες χωρίς αιτία !!!!!!! Τα πραγματικά χάλια είναι αυτά και γι' αυτό δεν συμμετέχουν πολλοί άλλωστε. Εάν είναι έτσι, πίνουμε τον καφέ μας και στις πλησίον καφετέριες .....!

Eίμαι εδώ είπε...

κ.Πετρο
Μην καθισετε στη γωνια.
Καθιστε και σεις στα διπλανα καφενεια. Για να μπορειτε να κανετε καθιστα και ξεκουραστα την κριτικη σας προς ΟΛΟΥΣ τους αλλους.

Μπορειτε επισης να κανετε την - προς ΟΛΟΥΣ - κριτικη σας,απο τον καναπε σας βλεποντας τις φωτογραφιες των συγκεντρωμενων.Πιο ξεκουραστη και πιο φθηνη επιλογη.

Αν θελετε να αλλαξετε τα πραγματα ελατε και σεις στην Πλατεια για να ΕΠΗΡΕΑΣΕΤΕ τα πραγματα - στη διαρκεια της λαικης συνελευσης- προς τη σωστη κατευθυνση.

Ή αν εχετε αλλη προταση καντε την. Η σκετη κριτικη - προς ΟΛΟΥΣ- δεν ειναι χρησιμη για ΚΑΝΕΝΑΝ.

αγανακτισμένοι και στη Ζάκυνθο είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
αγανακτισμένοι και στη Ζάκυνθο είπε...

Ο Πέτρος έχει δίκιο! Την Κυριακή όλοι μαζί στην πλατεία να διαδηλώσουμε την αντίθεσή μας σε ένα πολιτικό σύστημα που υπονομεύει το μέλλον το δικό μας και των παιδιών μας!
Ελάτε στη λαική συνέλευση να πείτε όλοι τη γνώμη σας και να καταθέσετε τις προτάσεις σας! Όχι στις γωνίες και στα καφενεία!

Ανώνυμος είπε...

Υποκρισία. Την Κυριακή οι περισσότεροι-ες ζακυνθινοί-ές "αγανακτισμένοι-ες" στην πλατεία και από Δευτέρα στα μαγαζιά για να αγοράσουμε οπτικά με 300 ευρώ, καλοκαιρινά συνολάκια με 150 ευρώ, φαγητό-διασκέδαση-ποτό κτλ. Πόσοι πραγματικά "αγανακτισμένοι" έχουν νιώσει στο πετσί τους τον πραγματικό φόβο που κυριαρχεί ; Σε πόσους πραγματικά έχει αλλάξει ο καθημερινός τρόπος ζωής που έκαναν και κάνουν μέχρι σήμερα άλλωστε ; Εγώ πάντως θα συμμετάσχω όχι για κανέναν άλλο λόγο παρά μόνο επειδή νιώθω τύψεις που όλα αυτά τα χρόνια ήμουν ανενεργός και μέλος του συστήματος. Λέω την αλήθεια και συμμετέχω. Δεν συμμετέχω για να δείξω κάτι άλλο απ' αυτό που βλέπουν οι διπλανοί μου καλύτερα !

αγανακτισμένοι και στη Ζάκυνθο είπε...

Διόρθωση σχολίου : Ο "είμαι εδώ" έχει δίκιο και όχι ο Πέτρος ο οποίος όμως στη δευτερολογία του χαιρόμαστε που το έσωσε δηλώνοντας ότι θα συμμετάσχει μαζί μας στην διαμαρτυρία!

Ανώνυμος είπε...

"Αγανακτισμένοι" σχολιάστε εάν μπορείτε να ερμηνεύσετε, διαφορετικά........ !!!! Αφήστε λοιπόν διαχειριστές τις ιαχές και επιτρέψτε στους πραγματικούς αγανακτισμένους να εκφραστούν χωρίς την δική σας παρουσία (30 και ο κούνοπας), σας ξέρουν δεν νομίζετε ;;
΄Αντε, σε 2 ώρες ανοίγουν τα μαγαζιά !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!