Τρίτη 3 Μαΐου 2011

Πόσο αθώο είναι το facebook;


Επίσημες δηλώσεις επιβεβαιώνουν αυτό που υποψιάζονταν πολλοί. Το Facebook...δεν είναι τίποτε άλλο από ένα πείραμα της CIA και μάλιστα πείραμα το οποίο πήγε πολύ καλύτερα απ' ότι οι ίδιοι περίμεναν. Τα εύσημα, σύμφωνα με τον διευθυντή της CIA, ανήκουν στον Mark Zuckerberg, ο οποίος στην CIA είναι γνωστός με την κωδική ονομασία "The Overlord" (Ο Επικυρίαρχος). Ο διευθυντής της CIA, αφού έδωσε συγχαρητήρια στον Mark Zuckerberg δήλωσε τα εξής στην συνεδρίαση του Κονγκρέσου για τη συνέχιση της χρηματοδότησης του πειράματος: "Μετά από χρόνια δημόσιας παρακολούθησης, μείναμε πραγματικά έκπληκτοι με το πόσο πολλοί άνθρωποι είναι πρόθυμοι να δημοσιεύσουν την διεύθυνσή τους, τις θρησκευτικές και πολιτικές τους πεποιθήσεις, αλφαβητική λίστα με όλους τους φίλους τους, προσωπικά e-mail, τηλέφωνα, εκατοντάδες φωτογραφίες του εαυτού τους, ακόμα και πληροφορίες για το τί ακριβώς κάνουν από λεπτό σε λεπτό. Πραγματικά είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα για τη CIA". Επίσης υπογράμμισε πόσα λεφτά γλυτώνει η CIA από το Facebook. Δυστυχώς, όπως δήλωσε, άλλα προγράμματα όπως το Twitter δεν πηγαίνουν τόσο καλά: "400 δισ tweets και ούτε μια χρήσιμη πληροφορία..."

Υ.Γ. Την Παρασκευή το Facebook θα αρχίσει να χρησιμοποιεί τις φωτογραφίες μας σε διαφημίσεις που θα φαίνονται στην αρχική σελίδα των φίλων μας. Είναι νόμιμο και αναφέρεται στα ψιλά γράμματα όταν φτιάχνουμε το λογαριασμό μας. Για να το σταματήσουμε, κάνουμε το ακόλουθο: Λογαριασμός - Ρυθμίσεις λογαριασμού. Μετά κάνουμε "κλικ" στο Διαφημίσεις Facebook, επιλέγουμε "κανείς" στο μενού και αποθήκευση αλλαγών".
Post: Dio.Sem.

13 σχόλια:

youlia olomplava είπε...

ΠΟΣΟ ΑΘΩΑ ΕΙΝΑΙ Η ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑ; ΜΙΑ ΚΥΡΙΑ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑ ΜΟΛΙΣ ΕΒΓΑΛΕ ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ ΒΟΣΤΟΝ¨"Ο ΒΙΝ ΛΑΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΕΚΡΟΣ ΑΛΛΑ ΑΣ ΜΗΝ ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΜΕ ΤΑ ΟΠΛΑ" ="BIN LADEN IS DEAD BUT LET'S NOT LET OUR GUARD DOWN"

youlia olomplava είπε...

ΕΝΑΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑΣ "Ο ΒΙΝ ΛΑΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΕΚΡΟΣ ΓΙΑΤΙ Ο BUSH ΕΣΤΙΣΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΝΕΔΡΕΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ Ο ΟΜΠΑΜΑ ΕΓΙΝΕ ΗΡΩΑΣ" "BUSH SET UP THOUSANDS OF OPERATIONS AND NOW OBAMA IS THE HERO" KAI ΕΝΑΣ ΤΡΙΤΟΣ "WE WILL CONTINUE TO PUMMEL ALL TARGETS"...

Sκακιστής είπε...

το βιντεακι με τις «επισημες δηλωσεις» : http://www.youtube.com/watch?v=cqggW08BWO0&feature=player_embedded

niloxas είπε...

Χαχα έλεος! Το συγκεκριμένο "δελτίο ειδήσεων" είναι από το ONN (Onion News Network), και είναι σατυρικό. Όχι πως απέχει πολύ από την αλήθεια, απλώς είναι ψεύτικο...

Sκακιστής είπε...

ακριβως, αν και τον δικαιολογω τον ατσαραντο. Πηγα να διασταυρωσω την πληροφορια, και σε πολλα αλλα μπλογκ βρηκα ακριβως τα ιδια πραγματα.

halvid είπε...

εχεις κανα link στα άρθρα που το βρήκες αυτό?

Sκακιστής είπε...

πχ:

http://apolitistosteki.blogspot.com/2011/04/facebook-cia.html

και αλλα πολλα

rouf είπε...

Isaste sigoyroi oti prokeite gia theories kai den einai pragmatikothta???

Opoios exei Iphone as koitaksei ta log to GPS tou.

Kai gia na min psaxnete gia video, rikste mia matia sto "S.I.T.E. USA"

Kalo apogeyma

niloxas είπε...

Δεν πρόκειται για θεωρίες. Πρόκειται για σάτιρα που καλώς ή κακώς είναι κοντά στην πραγματικότητα. Όσο για τα iPhone, iPod και iPad, δεν σε υποχρεώνει κανείς να έχεις το GPS ανοιχτό ;)

rouf είπε...

@Nilo

Giati ksereis pote einai anoikto kai pote kleisto to gps tis syskeyh sou h opoia allh efarmogh trexei apo piso kai den thn vlepeis mprosta???

Gia kane ena telnet sto iphone sou kai trekse ayth thn entoli na mas pei ti vlepeis

root/bin/var/globals/user/data.inf


Logika tha soy deiksei to log toy gps tis syskeyhs....akoma kai otan to exeis svisto.

rouf είπε...

@Nilo

Kai apla gia na min pareksigithei to post mou. DEN STA LEO GIA NA TO PAIKSO EKSYPNOS, apla epidis se vlepo kai psaxnese ;)

niloxas είπε...

Είναι πολύ απλό. Πας στα Settings>Location Services> Και πατάς το OFF. Έτσι το GPS απενεργοποιείται.

;)

rouf είπε...

@Nilo
Min epimeneis. Tis efarmoges mporeis na ths kleiseis MONO me telnet sto IPhone.

KAMIA EFARMOGH APO AYTES POY EINAI SETARISMENO TO THLEFONO NA ENERGOPOIEI DEN MPOREIS NA THN KLEISEIS XORIS GNOSEIS KAI POTE APO TO IDIO TO THLEFONO.

Tora ti einai alhtheia kai ti psema sxetika me thn CIA kai to Facebook. H Apanthsh einai edo
Unit 13-01-snc1
Cia kai Facebbok ston idio nameserver. Isos na leei kati, isos kai oxi.