Τρίτη 3 Μαΐου 2011

Φτάνει πια με τις καταλήψεις αναπηρικών προσβάσεων από τα Ι.Χ.


Δε πάει άλλο με την κατάσταση των ασυνείδητων οδηγών που καταλαμβάνουν τις ράμπες και τους χώρους στάθμευσης των αναπηρικών αυτοκινήτων. Στο συγκεκριμένο σημείο υπήρχε κολωνάκι που εμπόδιζε τους οδηγούς να ανεβαίνουν στο προαύλιο χώρο του Διοικητηρίου. Όμως το κολωνάκι αφαιρέθηκε από γείτονα και χάθηκε! Έτσι καθημερινά δεκάδες αυτοκίνητα παρκάρουν στο προαύλιο χώρο του Διοικητηρίου, με αποτέλεσμα να εμποδίζονται τα άτομα με αναπηρικά αμαξίδια. Οι υπεύθυνοι ας αναλάβουν τις ευθύνες τους.
Post: Ar.Kal.


UPDATE: Στο εξής φωτογραφίες με οχήματα που καταλαμβάνουν ράμπες αναπήρων ή καταργούν οποιαδήποτε διευκόλυνση -από τις ελάχιστες- που έχει η πολιτεία δημιουργήσει για τους συναθρώπους μας με κινητικά προβλήματα, θα δημοσιεύονται χωρίς κάλυψη των πινακίδων και θα στέλνεται η φωτογραφία τους στην Δ/νση Τροχαίας Ζακύνθου με κοινοποίηση στην αρμόδια Δ/νση του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη. ΑΝΟΧΗ ΤΕΛΟΣ.

18 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σε μια βαθιά προβληματική κοινωνία, όπου έχουν αφεθεί να κυριαρχούν η ασέβεια, η αυθαιρεσία, η ασυδοσία, η αλαζονεία και η χοντροπετσιά (...γειά σου ευγενέστατε και νομοταγή κ. Πρόεδρε του "Κυνηγετικού Συλλόγου", δεν σε ξεχνάμε, είσαι ΤΟ "υπόδειγμα"!!), ο αδύναμος, ο ανάπηρος, ο έχων ανάγκη θεωρείται ως ανεπιθύμητος και μη υπάρχων, άρα κανείς δεν σκέφτεται να μην του κλείσει το δρόμο του με την (δανεική) κουρσάρα.

Δεν είναι θέμα αστυνόμευσης, είναι θέμα κοινωνικής νοοτροπίας, που έχει διαμορφωθεί από μια καταστροφική και απάνθρωπη ανατροφή η οποία δεν διδάσκει κανένα σεβασμό ούτε σε άνθρωπο, ούτε σε ζώο, ούτε στο περιβάλλον, ούτε στο γείτονα, ούτε στην περιουσία του άλλου, ούτε στο νόμο, ούτε..., ούτε...

Δεν είναι τυχαίο γεγονός, ούτε έργο "εχθρών του Ελληνισμού" η μαύρη κατάντια της χώρας - είναι νομοτελειακό έργο της καταστροφικής νοοτροπίας της συντριπτικής πλειονότητας των πολιτών της, που για να βολευτεί, ακόμα και στο παρκάρισμα, δεν διστάζει να ποδοπατήσει τα δικαιώματα των άλλων, ακόμα και όταν είναι ανήμποροι συνάνθρωποί μας.

kostas είπε...

Ασχετο με το θεμα(το οποιο ειναι σημαντικοτατο)αλλα σχετικο ισως με τις τελευταιες κινησεις του Διαχειριστη σε αυτο το post:

Επειδη καποιοι, αποφασισαν να κανουν το blog χαβουζα και αυτο το πραγμα δεν μοπορει να συνεχιστει απο κανενα μας,ρωταω ευθεως τον Διαχειριστη του blog:

Πανω αριστερα στην σελιδα υπαρχει μια στηλη που λεει τα εξης:

Οι προσωπικοί χαρακτηρισμοί και οι καταγγελίες, που μπορούν να θεωρηθούν συκοφαντίες, δεν συνάδουν με το σατιρικό ύφος του blog. Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο ή σεξιστικά υπονοούμενα θα διαγράφονται.

Θα παρακαλεσω λοιπον τον Διαχειριστη να μας ορισει το τι θεωρει συκοφαντια,τι θεωρει υβριστικο περιεχομενο,τι θεωρει σεξιστικο περιεχομενο και τι θεωρει προσβλητικο περιεχομενο και αν εχει σκοπο να το εφαρμοσει επιτελους προς ολες τις κατευθυνσεις.
Και αυτο δεν εχει να κανει με κανενος ειδους προσφατο συσχετισμο αλλα ουσιαστικα, με την καταργηση της δυνατοτητας να ποσταρει καποιος την γνωμη του για οποιοδηποτε θεμα αφου ειναι αναγκασμενος,καθε φορα ακομα και σε ασχετα θεματα, να "λουζεται" τους καθε ειδους κομπλεξικους,προσβλητικους,αδικους,αναποδεικτους,κτλ χαρακτηρισμους καποιων ,οι οποιοι δυστυχως, βρηκαν ενα χωρο,οχι απλα και ευγενικα να πουνε την αποψη τους-οσο διφορετικη και αν ειναι-απολυτως σεβαστη-, οπως κανουν ολοι οι υπολοιποι,αλλα με προσωπικες επιθεσεις,οπου προφανως δεν αξιζουν απαντησεως,να δημιουργουν συνεχως προκλησεις(ειδικοτερα οταν δεν τους δινουν σημασια).

Ας σταθει λοπον αυτο το Post μια χρυση ευκαιρια να τοποθετηθουν ολοι(ιδιως ο Διαχειριστης) ,ενωπιον ολων, και να τηρηθουν τα αυτονοητα.
Ελπιζω σε αυτην την προκληση να εχουν το θαρρος να ανταποκριθουν.
Για το καλο του blog και μονο...

Ανώνυμος είπε...

Kostas,

Άσχετο με το θέμα (για το οποίο εγώ τουλάχιστον ήδη έγραψα): Εσύ (κι οι όμοιοί σου) διασκεδάζετε πυροβολώντας και βασανίζοντας ζώα. Είναι ψέμα αυτό; Είναι συκοφαντία;

Επιπλέον, η παρανομία του κυνηγιού στη Ζάκυνθο (και αλλού) είναι εκτενέστατη και θρασύτατη. Είναι ψέμα αυτό; Είναι συκοφαντία;

Ακόμα, ενώ υβρίζετε τον ανθρώπινο πολιτισμό και την αξιοπρέπεια, σκοτώνοντας ζώα για ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ, δεν ανέχεστε να σας λένε τα πράγματα με τ'όνομά τους.

Καταλαβαίνω βέβαια την ενόχλησή σας, αλλά όσο θεωρείτε εσείς δικαίωμά σας να πυροβολείτε ζώα για διασκέδαση, άλλο τόσο θεωρώ εγώ δικαίωμά μου να τα υπερασπιστώ.

Οι "κυνηγοί" (το 1% της ελληνικής κοινωνίας) παρανομούν θρασύτατα (ολοένα ακούω πυροβολισμούς) αλλά οι μη κυνηγοί (το υπόλοιπο 99%) δεν έχουν καν το δικαίωμα να εκθέτουν την παρανομία και να ζητούν να σταματήσει; Ωραία μας τα λέτε!!

Το πρόβλημα (διότι περί αυτού πρόκειται) του "κυνηγιού" έχει μεγάλες κοινωνικές προεκτάσεις και δείχνει πόσο υπανάπτυκτο και οπισθοδρομικό παραμένει ένα μέρος της τοπικής κοινωνίας.

Διότι, ό,τι και να γράφεις εδώ, το γεγονός παραμένει ότι ΟΙ "ΚΥΝΗΓΟΙ" ΠΥΡΟΒΟΛΟΥΝ ΚΑΙ ΒΑΣΑΝΙΖΟΥΝ ΤΑ ΖΩΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΤΟΥΣ.

Αυτό είναι το κεντρικό νόημα όσων γράφω, κι αν αποδείξεις ότι αυτό είναι ψέμα, δεν θα ξαναγράψω για το κυνήγι.

Αν κάποιοι θίγονται, ας κοιτάξουν τουλάχιστον να υπολογίζουν το Νόμο περισσότερο από τον εγωισμό τους.

Εκτός αν θέλεις στο blog να βλέπεις μόνο αυτά που σου αρέσουν... Και να ξέρεις, "χαβούζα" θα είναι το blog όταν θα πάψει να παρουσιάζει την πραγματικότητα.

Αν τελικά καταντήσει έτσι, θα τα έχεις καταφέρει πολύ καλύτερα από μένα γι'αυτό το αποτέλεσμα.

kostas είπε...

θα περιμενω και την θεση του διαχειριστη πανω σε αυτα που εθεσα, προς τον παρον σε προκαλω να ξανανεβει το post το οποιο σου διεγραψε ο atsarantos και να πεις για ποιον λογο διαγραφτηκε..
Αυτα για αρχη.

Ανώνυμος είπε...

Kostas,

Τι τάχα "προκαλείς"; Τα διάβασες πάρα πολύ καλά, δεν σου έφτασε;

Αφού δεν αντέχεις να ακούγονται οι αλήθειες, αλλά μόνο αυτά που σου αρέσουν! Με μεγάλη μου όμως χαρά θα γράφω κι εδώ αυτά που ακούω να φωνάζουν κάθε μέρα κι όλη μέρα για τις θρασύτατες παρανομίες και αγριότητες των "κυνηγών" από ραδιόφωνα, από τηλεοράσεις, από εφημερίδες, από παντού!! Μη μου πεις π.χ. πως δεν άκουσες αυτές τις μέρες στο ραδιόφωνο για όσα γίνονται στο Βασιλικό! Ας μου κατεβάζει και καμια ανάρτηση ο Ατσάραντος, δεν με πειράζει!

Μέχρι και τον ...Δεσπότη εκάματε να βάλει τρίδιπλη φρουρά στα Στροφάδια, τάλεγε προχτές στην τηλεόραση (προσέχετε μη σας αφορίσει και πάτε στην Κόλαση, όπου θα υπάρχουν χιλιάδες τρυγόνια και σεις θα έχετε άδειες καραμπίνες!)...

Διπλή φρουρά για να μην κάμετε τη συνηθισμένη φονική επιδρομή ημιαγρίων για να σκοτώσετε και να τραυματίσετε για διασκέδαση χιλιάδες τρυγόνια ΠΑΡΑΝΟΜΑ και να τα κουβαλάτε όπως παλιότερα με τα σακιά νύχτα μέσα στα ταχύπλοα (τα έχω δει με τα μάτια μου)!

Τέτοια ντροπιασμένη, αφύσικη, διεστραμμένη λύσσα για αφαίρεση ζωής!

Τουλάχιστον, αρχίζει ο κόσμος να συνειδητοποιεί πόσο αισχρό, βάρβαρο, ενοχλητικό, βλαβερό κι απολίτιστο είναι αυτό που αποκαλείτε "κυνήγι"!

Αλλά, ο κόσμος τόχει "τούμπανο", κι εσύ(-είς) κρυφό καμάρι!!

Εγώ είπα όσα είχα να πω (προς το παρόν)... Να είσαι όμως απόλυτα σίγουρος ότι θα γράφω πάντα όσα περισσότερα μπορώ για το μεγάλο κοινωνικό αίσχος που λέγεται "κυνήγι", δηλαδή το βασανισμό και τη θανάτωση ζώων για διασκέδαση ορισμένων κακοαναθρεμμένων κομπλεξικών οπλοφόρων...

Υπομονή, το ξέρω ότι θα υποφέρεις διαβάζοντας την αλήθεια!

Και μια και το post ήταν για άλλο θέμα, να ξαναγράψω ότι όταν η τοπική κοινωνία δεν σέβεται ούτε τους ανήμπορους συνανθρώπους μας, φυσικό κι επόμενο είναι να μη σέβεται καθόλου και τα ζώα, τα οποία ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΠΥΡΟΒΟΛΟΥΝ ΚΑΙ ΒΑΣΑΝΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΟΥΝ!!

Δείγματα ποιότητας!

kostas είπε...

Σε προκαλω να ανεβασεις το post που σου κατεβασε ο atsarantos και να πεις εδω δημοσια μπροστα σε ολους, για ποιο λογο σε διεγραψε...

ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝΕ ΟΛΟΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΙ...

Και αν δεν εχεις το φιλοτιμο η την τιμιοτητα εσυ,να το ανεβασει ο atsarantos και να πει για ποιο λογο το εκοψε...
Καθαρα πραγματα.
Εκτος και αν θεωρεις οτι ο atsarantos καλυπτει καποιον...
Εμπρος λοιπον...γιατι να υπομενεις τετοια ξεφτιλα?
Μαλλον θα εισαι συνηθισμενος και δεν σε πειραζει φαινεται...

Ανώνυμος είπε...

Ρε Κostas, μήπως πίνεις τίποτε; Δεν μου φαίνεσαι πολύ καλά... Γούρλωσε το μάτι σου!!

Έτσι "αντρειωμένα" φωνάζεις "προκλήσεις" και στα πουλάκια, πριν τα ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΕΙΣ; Κάνεις και το κομάντο στους λόγγους με τη στολή παραλλαγής και την οκτάσφαιρη; (Είσαι ό, τι πρέπει για να αναβαθμιστεί ο "σατυρικός χαρακτήρας" του blog!)

Μην μας γίνεσαι τόσο πολύ bold ρε Kostas, θα κάψεις καμια φλάντζα... και δεν θα σου έρχονται πια άλλες βαρυσήμαντες "τοποθετήσεις" να μας γράψεις χωρίς τόνους!

Εμένα ρωτάς γιατί το διέγραψε ο Ατσάραντος; Ας μας πει ο ίδιος αν το θέλει!

Εγώ πάντως υποθέτω ότι το διέγραψε επειδή στην αρχή της ανάρτησης είχα γράψει "...γειά σου ευγενέστατε και νομοταγή κ. Πρόεδρε του Κυνηγετικού Συλλόγου, δεν σε ξεχνάμε, είσαι ΤΟ υπόδειγμα!", που δεν είχε (εμφανή) σχέση με το αντικείμενο του post... παρόλο που στην πραγματικότητα, μια κοινωνία που ανέχεται την ύβρη του "κυνηγιού" για ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ είναι έτοιμη, όπως αποδεικνύεται από τα γεγονότα, να αδιαφορήσει για τα μέλη της με κινητικά προβλήματα ή τον κάθε αδύναμο, όπως είναι τα ζώα ΠΟΥ ΠΥΡΟΒΟΛΟΥΝ ΚΑΙ ΒΑΣΑΝΙΖΟΥΝ ΟΙ "ΚΥΝΗΓΟΙ" ΓΙΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ!!

Εγώ έγραψα, ο κόσμος διάβασε, αν χρειαστεί θα ξαναγράψω, κι ας τα διαγράψει πάλι ο Ατσάραντος, δικαίωμά του, δικό του είναι άλλωστε το blog!

Τα υπόλοιπα, περί "καλύψεων" κτλ., δεν ξέρω από που προκύπτουν, ως συνήθως ανήκουν μάλλον στην "πλούσια" φαντασία σου, που π.χ. είχε βγάλει "θρησκευόμενους" τους Σουηδούς και τους Νορβηγούς (ακόμα γελάω!)...

Τέλος, από "ξεφτίλα" μπορεί να έχω "μαζέψει" εγώ πάρα πολλή, αλλά ούτε το ένα χιλιοστό σε σχέση με σένα, ΠΟΥ ΠΥΡΟΒΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΒΑΣΑΝΙΖΕΙΣ ΠΟΥΛΑΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΕΙΣ!

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΟΙ "ΚΥΝΗΓΟΙ" ΠΑΡΑΝΟΜΕΙΤΕ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΟ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΟ, ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΟ ΠΑΘΟΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΖΩΗΣ, ενώ το ιδιαζόντως απεχθές πελατειακό καθεστώς στη Ζάκυνθο σας καλύπτει και δεν τιμωρείται σχεδόν κανείς από τους χιλιάδες που παρανομούν!

Ολοι ξέρουν το ποιόν σας και το φιλότιμο που έχετε, ΤΟ ΔΕΙΧΝΕΤΕ ΚΑΘΑΡΑ ΠΥΡΟΒΟΛΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΒΑΣΑΝΙΖΟΝΤΑΣ ΖΩΑ ΓΙΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ!! Και μετά ορισμένοι προσποιείστε και τους τιμητές της ηθικής των άλλων, αντί να λουφάζετε!!

Τα έγραψα λοιπόν και πάλι, με τις υγείες σου!

Το είχα πει εγώ, Kostas, ήρθε ο Απρίλιος και βγήκα και γω στο "καρτέρι", συχνάζω κι εγώ στα πόστα του νησιού ξέρεις, μπορεί και πολύ περισσότερο από σένα, "κομάντο"!!

limoskylo είπε...

Εβουρλιστηκατε τελειως?
-Μηπως ηπιατε μαχαιραδιωτικο νερο??
-Μηπως σας δινουνε λιγμενα??
Τελικα μηπως εισαστε εσεις που παρκαρετε,και κοιτατε να ξεφυγετε?
-Ατσαραντεεεεε!!!!
-ΤΙ ΚΕΛΑΙΔΙΣΜΑ Λες οτι κανεις??
εχε το νου σου θα σ'ασκαγιωσουνε οι βουρλισμενοι''

Μιά ράμπα έφτιάξανε πίσω απο τη νομαρχία
για τσ' ανάπηρους μα τι τα θές
οι ευηπόλυπτοι Ζακινθυνοί
την κάμανε του νόνου τσου
μπασία!!!

limoskylo είπε...

Και εγράφανε εδωπά λόγια χωρίς ουσία,
ξεμπρόστιασμα γυρεύουνε ούλοι μαζί καί χωριστά
γιά κάθε παρμενία.
Ο ένας σμπάρα πως βαρεί
κί ο άλλος πώς πονάει,
αλλά τα αδέσποτα στη Ζάκυνθο κάποιος πυροβολάει...

Το ίδιο και με τά αυτοκίνητα
δέν έχει σημασία
καί οι ανάπηροι να πάνε στη γωνία
Εμεις είμστε εδώ ,λεβέντες ντουφεκάδες
καί παίρνουμε όπως θέλουμε εμείς τσ' αποφάσεις
πότε θα περάσει ο καροτσάτος,
πότε θα βγεί
πότε θα κλάσει!!!!....

kostas είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
kostas είπε...

Κοτούλα με... τονο,μονο αυτο ειχες γραψει?

Αλλα αφου δεν εχεις τσιπα επανω σου και φιλοτιμο,θα ελεγα και αντρισμο αλλα μαλλον προς το θηλυ
κλινεις,ζητα τουλαχιστον ενα συγνωμη απο αυτον που κατηγορησες χωρις αποδειξεις ,τουλαχιστον,μεχρι να υποδυθεις τον Κλουζο και να βεις στα καρτερια που τριγυρνας οπως λες ,γυρω γυρω απο τους κυνηγους, την ικανοποιηση που επιζητας.

Με εσενα "οσο και να τριβεσαι στην γκλιτσα του τσοπανη" δεν θελω να συζητω γιατι απλα, εσυ ΒΡΙΖΕΙΣ.

Σου εχω πει εκατο χιλιαδες φορες οτι,ΣΕΒΟΜΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΟΠΟΙΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ ΑΣΧΕΤΩΣ ΑΝ ΔΙΑΦΩΝΩ,ομως εσυ ΕΙΣΑΙ ΘΕΟΜΟΥΡΛΟΣ ΚΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΣ ΚΑΙ ΒΡΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙΣ τους συνομιλητες σου...

Αρκετοι εδω μεσα,αλλος λιγοτερο αλλος περισσοτερο,δεν συμφωνουν με το κυνηγι και ειναι υποχρεωση του καθενος μας να το σεβαστει.
Ειδες βρε κανεναν να συμπεριφερεται κατα αυτον τον γελοιο τροπο που συμπεριφερεσαι εσυ?
Ειδες κανεναν ποτε, να κρινει τον συνανθρωπο του ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ (ΚΑΙ) ΚΥΝΗΓΟΣ Η ΨΑΡΑΣ)εσυ εγραψες οτι και οι δυο ειναι τα ιδιο πραγμα)?
Ειδες κανεναν να μπαινει κουβεντα για το Παγκαλο και να αναφερεται στους κυνηγους?
Ειδες κανεναν να μπαινει θεμα για τις διαβασεις των κινητικα αναπηρων και να αναφερεται στο κυνηγι?
Ειδες,ειδες,ειδες ποσα να θυμηθω και να σου σου γραψω?
Ειδες κανεναν στο φιναλε φιναλε να εκφραζεται κατα αυτον τον τροπο για αυτους, καθε τρεις και λιγο?
Η θεωρεις οτι, αυτοι εχουν λιγοτερες ευαισθησιες απο εσενα?

Βρε ΘΕΟΜΟΥΡΛΕ εχω κανει εκατονταδες post για αρκετα θεματα που θεωρω οτι πρεπει να εχα αποψη και ΠΟΤΕ και ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ(τουλαχιστον απο οσο γνωριζω)δεν αντιμετωπισα προβλημα.
Εσυ, αν δεν εισαι ΘΟΜΟΥΡΛΟΣ και ΑΡΡΩΣΤΟΣ ,γιατι καθε φορα μου επιτιθεσαι προσωπικα?

Δεν καταλαβαινεις οτι εχεις γινει ΝΟΥΜΕΡΟ μιας και δεν γραφεις και για τιποτα αλλο(εκτος αν το συνδυασεις με μενα και με το κυνηγι)..

Δεν περιμενω βεβαια να καταλαβεις τι σου λεω αλλα εχεις ξεπερασει καθε οριο ανοχης και ευπρεπειας.
Κοιτα να ασχοληθεις και με τιποτα αλλο μπας και ξεδωσεις και ησυχασουμε και μεις εδω μεσα.
Επι μονιμου βασεως εισαι πηγη δυσοσμιας εδω μεσα και μας εχεις βρωμισει.

Δεν σου ζηταω πολλα,μονο το αυτονοητο, δηλ. να υποστηριζεις οσο πιο δυνατα μπορεις τις αποψεις,ας υπερβαλλεις και μερικες φορες χρειαζεται,ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙΣ οσους τυχον διαφωνουνε με αυτα που πιστευεις.
ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ δηλαδη....

Και κυριως,τουλαχιστον μεχρι να λογικευτεις ΝΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΜΕΝΑ.
Σου ειναι τοσο δυσκολο αυτο η νομιζεις οτι κερδιζεις "ποντους" εχοντας αυτην την τακτικη?


Παραμενουνν ομως τα ερωτηματα τα οποια εθεσα στον Διαχειριστη και αφορουν,το ποτε πρεπει να διαγραφεται μια αναρτηση και απο ποτε εχει σκοπο να το ξεκινησει αυτο ,γιατι μεχρι τωρα ηταν,οπως ολοι οι κανονισμοι στην Ελλαδα...δηλ στα χαρτια...

Ανώνυμος είπε...

Α ρε Κostas,

Νά 'σαι καλά, γελάει ολόκληρη παρέα! Μόνο πρόσεχε, μην σ' εύρει κανένα εγκεφαλικό, δεν θα ήθελα να χάσω άδοξα τον πρόθυμο "συνεργάτη" μου για την αποκάλυψη της ανοησίας αυτών που αυτοαποκαλούνται "κυνηγοί"!

Αυτό διέγραψε ο Ατσάραντος και αυτό σου ξανάγραψα! Τα άλλα είναι όλα στη θέση τους, μήπως έχεις παραισθήσεις;

Μ' αυτά που γράφεις, μάλλον εσύ συνεχίζεις την απόπειρα να καλύψεις κάποιον (είπαμε, "τσιράκι"), οπότε οι άδικοι χαρακτηρισμοί σου επιστρέφουν ολοκληρωτικά σε σένα.

Αν κάνεις μια ωραία βόλτα στην περιοχή του Βασιλικού και ρωτήσεις κατοίκους, θα σου πουν με το νι και με το σίγμα ποιους και ποιους βλέπουν να κυνηγάνε παράνομα. Αυτοί ...ξέρουν! Σας ξεφωνίζουν κι από το ραδιόφωνο, δεν ακούς; Πρόσεχε όμως όταν θα πας εκεί, μη σε σκαγιώσουν κάποιοι φίλοι σου ...κατά λάθος!!


Θ' ασχολούμαι με τον παραλογισμό του "κυνηγιού" (και μαζί σου) όσο πρέπει, επειδή αποτελεί ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑΣ και επειδή νευριάζω λίγο κάθε φορά που προσπαθείς να υποδυθείς τον "σκεπτόμενο" άνθρωπο, ενώ ΠΥΡΟΒΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΒΑΣΑΝΙΖΕΙΣ ΖΩΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΕΙΣ.

Είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ασύμβατα, δεν το αντιλαμβάνεσαι, ανόητέ μου φίλε; Μας κάνεις τον "ευαίσθητο", αλλά ΠΥΡΟΒΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΒΑΣΑΝΙΖΕΙΣ ΖΩΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΕΙΣ.

ΠΥΡΟΒΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΒΑΣΑΝΙΖΕΙΣ ΖΩΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΕΙΣ.

ΠΥΡΟΒΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΒΑΣΑΝΙΖΕΙΣ ΖΩΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΕΙΣ.

Αν δεν αντέχεις, λυπάμαι, αλλά κι εγώ δεν αντέχω την υποκρισία.

Επαναλαμβάνω, εσύ μπορεί να θες να παίζεις το κομάντο στους λόγγους, ΠΥΡΟΒΟΛΩΝΤΑΣ ΠΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ, αλλά αυτό που κάνεις (εσύ κι οι όμοιοί σου) είναι ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ κι από πάνω ΠΑΡΑΝΟΜΕΙΤΕ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ (εκτός κι αν ονειρεύτηκα τα χιλιάδες σμπάρα που ακούω σε απαγορευμένη περίοδο - εσύ σίγουρα δεν αντιλήφθηκες τίποτα!).

Και μια και σ'αρέσουν οι κολακείες, μην αυτοκολακεύεσαι, οι "επιθέσεις" που τρέμεις και προσπαθείς ν' αποφύγεις δεν είναι παρά ελάχιστα προς εσένα, εσύ είσαι ο τελευταίος και καταϊδρωμένος στη σειρά, είναι για ολόκληρο το βάρβαρο συνάφι σου, ΠΟΥ ΝΤΡΟΠΙΑΖΕΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΠΥΡΟΒΟΛΩΝΤΑΣ ΠΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ...

Εσύ είσαι όμως που εμφανίζεσαι εδώ, αυτόκλητος απολογητής της αισχρότητας και ΠΑΡΑΝΟΜΙΑΣ του "κυνηγιού". Γιατί δεν θέλεις να "χορέψουμε", κομάντο;

Για απάντησέ μου αυτό: Γιατί δεν βγάζει κάποια καταγγελία, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΕΣΤΩ ΕΝΑ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ, έστω για τα μάτια, ο ευγενής και νομοταγής "Κυνηγετικός Σύλλογος" για όσα "ζακυνθινά παραδοσιακά" (γειά σου κ. Πρόεδρε!) ΠΑΡΑΝΟΜΑ συμβαίνουν στους λόγγους αυτή την εποχή;

Μήπως επειδή θα γελάσει πολύ ο κάθε πικραμένος, ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΠΟΛΥ ΔΥΣΑΡΕΣΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ (ακόμα περισσότερο) ΣΤΗ ΦΟΡΑ και θα τους πάρουν με τις λεμονόκουπες;

Πήγαινε στο Βασιλικό να ρωτήσεις σου λέω, θ'ανοίξει το γουρλωμένο μάτι σου...

Α, ρε Kostaki, τι έχεις πάθει, κακομοίρη μου, μικρέ ανόητε "κυνηγέ"... Κουράγιο!

Το να "σφουγγίζεις" είναι "ομολουγομενως" δύσκολη και δύσοσμη δουλειά!!

Ανώνυμος είπε...

Aγαπητό limoskylo,

Αφού σε συλλυπηθώ για τους τέσσερις φίλους σου που σκότωσε κάποιος ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΟΣ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΜΕ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟ όπλο, γεγονός για το οποίο πιθανότατα δεν θα αποδοθεί ποτέ δικαιοσύνη, θα σε παρακαλέσω να μας ανεχτείς. Υπάρχει λόγος.

Παρόλο που με την πρώτη ματιά έχουμε "ξεφύγει" από το θέμα του post, είμαι σίγουρος ότι θα παραδεχτείς ότι μια κοινωνία που ανέχεται τη βασανιστική θανάτωση ζώων για τη διασκέδαση κάποιων κακοαναθρεμμένων, θα ανέχεται λογικά και την κακομεταχείρηση των υπόλοιπων αδυνάμων υπάρξεων, όπως είναι οι ανάπηροι συνάνθρωποί μας...

Πράγμα που αποδεικνύεται στην πράξη, εκτός των άλλων και από το φωτογραφικό υλικό του post.

Γι'αυτό λέω ότι ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑΣ, μαζί με άλλα βέβαια...

Νά 'σαι καλά!

kostas είπε...

"Αυτό διέγραψε ο Ατσάραντος και αυτό σου ξανάγραψα!"

Δεν εγραψες μονο αυτο,ουτε σου το διεγραψε για αυτο...
Ας πει επιτελους ο atsarantos γιατι σου το διεγραψε...
Εσυ,οτι ηταν να πεις τα ειπες...και ειναι σε αμεση με το προβλημα της χωροθετησης ΧΥΤ...
Αλλα μαλλον,με αφορμη το προσωπο σου μαλλον περεπει να μιλαμε για Χ.Α.Δ.Α...

ΑΣ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ...

υγ.Δεν ειναι "αναπηροι συνανθρωποι μας",ειναι ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΙ μας και οι υποχρεωσεις που ενουμε απεναντι τους,δεν απορρεουν απο την συμπονοια του κρατους αλλα απο την υποχρεωση του,να φερεται ισοτιμα,απεναντι στις αναγκες του καθε πολιτη.
Αλλα αυτα εινα "ψιλα γραμματα" γαι σενα...
Εξαλλου ειπαμε,μονος οποιος δεν κυνηγαει,δικαιουται να προσπαθει για τα αυτονοητα,οχι βεβαια καποιος που εναι(και)κυνηγος...
Αλλα δεν φταις εσυ φταιω εγω που ασχολουμαι μαζι σου...
Αν και μαλλον το αντιθετο συμβαινει...ευτυχως...

Ατσάραντος είπε...

Υπονοούμενα δεν θα ανεχτώ. Όποιος νομίζει ότι κρύβονται συμφέροντα ή φαντάσματα ας ανοίξει ένα blog να τα καταγγέλλει. Ξανανεβάζω το σχόλιο του Laska. Όσοι γνωρίζουν από blogs ξέρουν πολύ καλά ότι δεν μπορούν να γίνουν μαϊμουδιές στα σχόλια. Το σχόλιο διεγράφη γιατί σε ένα θέμα για τους ανάπηρους ξαναέμπαινε θέμα κυνηγιού. Τα αποτελέσματα τα διαβάζει ο κάθε αναγνώστης στα παραπάνω σχόλια. Ένα θέμα για τους συνανθρώπους μας με κινητικά προβλήματα έγινε πεδίο αντιπαράθεσης για το κυνήγι.

kostas είπε...

1." Με πληροφορούν μάλιστα (σίγουρα θα πρόκειται περί συκοφαντίας!) ότι σε λόγγους του Βασιλικού γίνονται ...υψηλού επιπέδου ένοπλες συσκέψεις και συμβούλια μεταξύ υψηλόβαθμων αιρετών μας και διαφόρων σημαντικών παραγόντων,όπως "προέδρων", οι οποίοι "αγωνιούν για το μέλλον του νησιού" και ελέγχουν την ηθική των άλλων, αλλά ταυτόχρονα παρανομούν θρασύτατα κυνηγώντας σε απαγορευμένη περίοδο,...

"Σε μια βαθιά προβληματική κοινωνία, όπου έχουν αφεθεί να κυριαρχούν η ασέβεια, η αυθαιρεσία, η ασυδοσία, η αλαζονεία και η χοντροπετσιά (...γειά σου ευγενέστατε και νομοταγή κ. Πρόεδρε του "Κυνηγετικού Συλλόγου", δεν σε ξεχνάμε, είσαι ΤΟ "υπόδειγμα"!!)"

Αυτο, για να δει καποιος αν ανεχεται ο διαχειριστης υπονουμενα ...

2.Για το τι απο δω και περα θα θεωρειται "αμεσα προς διαγραφη" θα απαντησει η να υποθεσουμε οτι θα ειναι και αυτο του ιδιου επιπεδου με το "σαφες ξεκαθαρισμα"!!!! περι "υπονουμενων"...?

Ο καθενας ας βγαλει τα συμπερασματα του.

e-ishtar είπε...

με συγχωρείς βρε Ατσάραντε αλλά περίμενες 16 σχόλια για να πεις ότι το θέμα είναι άσχετο?

αφήνεις τον κάθε πικραμένο να κάνει τον νταή και να αγωνίζεται για τα ζωάκια στο μπλόγκ σου?

μα έχει καταντήσει αστείο,ξέρεις,ο κόσμος σπάνια σχολιάζει στο μπλόγκ σου και όταν βλέπω σχόλια μπαίνω να διαβάσω απόψεις..και πέφτω πάντα στον Laska και στον Κosta που του δίνει αφορμές να συνεχίζει.

άργησες Ατσάραντε και πλέον θα γίνεται μια γρήγορη και ελαφριά ανάγνωση,ζητώ συγγνώμη που στο λέω αλλά σε παρακολουθώ χρόνια τώρα και νιώθω πως έχω παραπάνω θάρρος.

Ανώνυμος είπε...

Kostas,

Αυτά που παραθέτεις ΔΕΝ σβήστηκαν, σου επαναλαμβάνω!

Μάλλον ζαλάδες έχεις... πάλι!

Ευχαριστώ όμως πολύ και ΜΠΡΑΒΟ που τα ξανάγραψες κι εδώ!! Η επανάληψη βοηθά την εμπέδωση! Είμαι υπόχρεος.

Είναι όμως αηδιαστικό να προσποιείται τον "ευαίσθητο" κάποιος που ΠΥΡΟΒΟΛΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΑΝΙΖΕΙ ΖΩΑ ΓΙΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ...

Ποιος όμως σου είπε για "συμπόνοια" προς τους αναπήρους; Μπορεί τουλάχιστο στα υπόλοιπα που γράφεις σχετικά να συμφωνώ, αλλά εγώ τουλάχιστον δεν έγραψα για "συμπόνοια" πουθενά! Όλοι οι πολίτες έχουν τα ίδια δικαιώματα και υποχρεώσεις (στην Ελλάδα βέβαια αυτό αποτελεί ανέκδοτο).

Οι συνάνθρωποί μας αυτοί έχουν διάφορα προβλήματα υγείας που τους καθιστούν ανήμπορους για πλήρη σωματική δραστηριότητα, γι' αυτό αναφέρονται ως "ανάπηροι" κι όχι βέβαια με υποτιμητικό τρόπο!

ΤΟ ΠΟΣΟ ΣΕΒΕΤΑΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΑ ΑΔΥΝΑΜΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ (ΚΑΙ ΤΑ ΖΩΑ) ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΡΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΤΗΣ!

Αλλά, τι στα γράφω αυτά... ΕΣΥ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΕΙΣ ΠΥΡΟΒΟΛΩΝΤΑΣ ΖΩΑ!

E-ishtar,

Αν το να πυροβολούν ζώα κάποιοι κακοαναθρεμμένοι ανόητοι για να διασκεδάσουν δεν σε ενοχλεί, αλλά το εγκρίνεις, όλα καλά, γιατί όμως δεν γράφεις τότε ΕΣΥ απευθείας για το θέμα του post; Αναρωτιέμαι...

Στενοχωρήθηκα πάντως που ...δεν θα μας διαβάζεις!

Ξαναγράφω λοιπόν προς εμπέδωση:

TO "KΥΝΗΓΙ" ΓΙΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΒΑΘΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑΣ, ΠΟΥ ΣΥΝΕΙΣΦΕΡΕΙ ΣΤΗΝ ΑΜΒΛΥΝΣΗ ΤΩΝ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΩΝ ΜΙΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΔΥΝΑΜΟΥΣ, ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΖΩΑ, ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ!

ΕΠΙΠΛΕΟΝ, ΟΙ "ΚΥΝΗΓΟΙ" ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΣΥΣΤΟΛΑ!

Παράδειγμα όσα γίνονται αυτές τις στους λόγγους του Βασιλικού!!

(Είπαμε, το "σφούγγισμα" είναι δύσκολη δουλειά, "κομάντο"!)