Πέμπτη 12 Μαΐου 2011

Σε μπάι-πας υποβλήθηκε σήμερα ο πρώην Νομάρχης Διονύσης Γάσπαρος...

...στο νοσοκομείο Υγεία της Αθήνας. Η κατάσταση της υγείας του κρίνεται ικανοποιητική, αλλά ο πρώην νομάρχης νοσηλεύεται στην εντατική μονάδα, ενώ αύριο θα μεταφερθεί σε δωμάτιο της καρδιολογικής κλινικής προκειμένου να αναρρώσει. Ο κ. Γάσπαρος βρισκόταν στην Αθήνα για προγραμματισμένες εγχειρήσεις ασθενών του, όταν εξ αιτίας της κούρασης, αλλά και της "αγάπης του για το τσιγάρο" αισθάνθηκε συμπτώματα ταχυκαρδίας με αποτέλεσμα οι συνάδελφοι γιατροί να συστήσουν περαιτέρω εξετάσεις. Μετά τη στεφανιογραφία διαγνώστηκε πρόβλημα και αποφασίστηκε η άμεση εισαγωγή στο χειρουργείο. Η επέμβαση έγινε από τον γνωστό καρδιοχειρούργο Στρατή Παττακό και η έκβασή της θεωρήθηκε επιτυχής. Περαστικά και σιδερένιος.

Υ.Γ. Είναι γνωστό ότι ο Διονύσης Γάσπαρος είναι το all time classic πρόσωπο του μπλογκ. Μετά το μπάι-πας σίγουρα θα αντέχει την σάτιρα ακόμη περισσότερο!

2 σχόλια:

NOIZ είπε...

Συγκέντρωση ενάντια στην καταστολή απόψε στις 7:00 στη πλατεία του Αγ. Μάρκου. Το ανοιχτό κάλεσμα είναι από ανεξάρτητη πρωτοβουλία πολιτών.
ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

http://zbaro.blogspot.com/2011/05/blog-post_5505.html

http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1289515

km είπε...

Kalispera filoi.
Prin mines gnorisa ti esti MAT otan apofasisa na pame me ton gio moy sto gipedo(OAKA).
Ena tha sas po, h leksi trampoykoi den leei tipota, kai epidi perasa logo ilikias kai apo tin periodo xoyntas, aytoi mprosta sta simerina MAT itan AGIOI me to A kefalaio.
Na xerese k papandreoy, ta teratoyrgimata poy fiaksate na skotonoyn ton kosmo.