Πέμπτη 7 Απριλίου 2011

Πλειοψηφική έγκριση της Μ.Π.Ε του νέου ΧΥΤΥ...



...στη θέση Λίβα στο Βραχιώνα, δόθηκε πριν από λίγη ώρα στο Δημοτικό Συμβούλιο Ζακύνθου. Σύμφωνα με την πρόταση της πλειοψηφίας θα διεκδικηθεί η λειτουργία της ταφής υπολυμάτων με την έναρξη του νέου χώρου, ενώ διευκρινίστηκε ότι ο τίτλος του έργου θα παραμείνει ως ΧΥΤΑ γιατί σε άλλη περίπτωση το έργο κινδυνεύει με απόρριψη χρηματοδότησης από την Ε.Ε. Στη συνεδρίαση που διήρκησε πεντέμιση ώρες, πήραν το λόγο φορείς, εκπρόσωποι κομμάτων και πολίτες, ενώ παρόν ήταν και ο Μητροπολίτης Ζακύνθου, ο οποίος βλέποντας να τραβάει σε μάκρος η διαδικασία από τις τοποθετήσεις τόσων εκπροσώπων, είπε την φοβερή ατάκα, "Νόμιζα ότι είχατε Δημοτικό Συμβούλιο, αλλά εσείς έχετε ημερίδα"!
Photo:M.S.

27 σχόλια:

Vas.Trian. είπε...

Sthn Eyropi alla lene

ΠΕΙΡΑΤΗΣ είπε...

Γεροντα Χρυσόστομε, δεν έχετε αντιληφθεί ότι η Νήσος μας από τον Ιανουάριον τρέχοντος έτους εισήλθε σε επ-ανα-ΣΤΑΤΙΚΗΝ περίοδον κατά την οποίαν η Πρωτοπορεία αποφασίζει και ο Λαός βρίσκεται σε διαρκή ιδεολογική ζύμωση και αντιπαράθεση ιδεών και προτάσεων;

rouf είπε...

Θα μας κουφάνετε τελείως.
Δηλαδή η Ευρωπαϊκή ένωση θα πληρώσει για κάτι που μόλις χθες μας είπαν ότι είναι εσχατη λύση???
Ο δεσπότης μάλλον είναι ποιο διαβασμένος από μερικούς και η ατάκα κολλάει μάλλον σε κάτι άλλο από αυτό που φαίνεται.

@Pferdesport
Παράμεινε αναγνώστης Κώστα σε παρακαλώ.

Ατσάραντος είπε...

Όσοι διαφωνούν με την κατασκευή ΧΥΤΑ-ΧΥΤΥ στη θέση Λίβας έχουν ΑΠΟΛΥΤΑ ΔΙΚΙΟ. Προτείνουμε να κλείσει αύριο ο επικίνδυνος ΧΥΤΑ στο Σκοπό. (Έτσι θα αποφύγουμε και τα πρόστιμα της Ε.Ε. και τις καταγγελίες για ρύπανση) Ταυτόχρονη απόσυρση των κάδων σκουπιδιών από όλη τη Ζάκυνθο. Έναρξη εκπαιδευτικού προγράμματος σε 40.000 κατοίκους, ώστε να σταματήσουν να παράγουν σκουπίδια, να κάνουν κομποστοποίηση σε κήπους και γλάστρες, να διαχωρίζουν αυστηρά τα ανακυκλώσιμα υλικά και να μην πετάνε απολύτως τίποτα σε τράφους και δρόμους. Μέχρι να χωροθετηθεί νέος χώρος (μετά από 6 χρόνια) και να βρεθεί μια πιο οικολογική λύση, όποιος κάνει σκουπίδια να κρεμιέται στην πλατεία για παραδειγματισμό.

rouf είπε...

@Άτσα
Αγαπητέ μου φιλε, στο post σου μας αναφέρεις ότι όλο το δημοτικό συμβούλιο θα πει ψέματα στην E.E. για να χρηματοδοτηθεί το έργο.
Σου θυμίζω ότι από ψεύτικα στοιχεια που δίναμε στην E.E. φτάσαμε εδώ που φτάσαμε.
Είναι γνωστό ότι ακόμα δεν ξέρουμε τι θα χρηματοδοτήσει η E.E. διότι το θέμα με τα σκουπίδια στην Ελλάδα κάνει τον γύρω του κόσμου, ειδικά για το νησί σου έχω αποστείλει Video και από εκεί μπορείς να καταλάβεις τι κουβεντιάζεται στην E.E. για τα 3 νησιά που χρηματοδοτεί η E.E. σε διαφορα προγράμματα όπως p.x. Εθικό "θαλασσιο" Πάρκο Ζακύνθου.
Καλο είναι λοιπόν να προσεχεις τι ανεβάζεις γιατί δεν μιλάνε ελληνικά μονο στην Ελλάδα.
Δεν θα σχολιάσω το τελευταίο σου post γιατί έχεις απόλυτο δίκιο σε όσα αναφέρεις, απλά πρόσεχε τι ανεβάζεις, ειδικά σε ότι έχει να κάνει με E.E. ο ψεύτης και ο κλέφτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται

Ατσάραντος είπε...

Σε ποιό σημείο γράφω ότι θα πει ψέμματα;
Αγαπητέ Thali όποιος είναι έξω από το χορό πολλά τραγούδια ξέρει, λέει ο λαός.
Διάβασε τη ΜΠΕ, ενημερώσου για τις θέσεις που ακούστηκαν σε δύο συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου για 13 ώρες και μετά θα μπορείς να διατυπώσεις μια άποψη χωρίς ιδεοληψίες και σκουριασμένες ταμπέλες.

Ατσάραντος είπε...

Η απόφαση του Δ.Σ λέει ότι γνωμοδοτούμε θετικά για τη ΜΠΕ και θα ζητήσουμε την λειτουργία του χώρου ως ΧΥΤΥ από την πρώτη ημέρα παράδοσης του έργου και όχι ένα χρόνο μετά την παράδοση, όπως προβλέπει η μελέτη. Ήδη, σε ένα βαθμό ο παλιός ΧΥΤΑ λειτουργεί ως ΧΥΤΥ αφού τοξικά απορρίμματα, όπως μπαταρίες, λάστιχα, ιατρικά απόβλητα, και άλλα συναφή δεν πηγαίνουν για ταφή.

rouf είπε...

@Άτσα

Φιλε μου δεν είναι ιδέα μου αλλα ότι διαβάζω όπως ίσος και πολλοί άλλοι

"Πλειοψηφική έγκριση της Μ.Π.Ε του νέου ΧΥΤΥ...ενώ διευκρινίστηκε ότι ο τίτλος του έργου θα παραμείνει ως ΧΥΤΑ γιατί σε άλλη περίπτωση το έργο κινδυνεύει με απόρριψη χρηματοδότησης από την Ε.Ε."

Αυτό δεν είναι ψέμα???

Εάν δεν κατάλαβα εγώ σωστά το post, πως είσαι σίγουρος ότι κάποιος άλλος θα το καταλάβει διαφορετικά???

Όσο για τις ταμπέλες και της ιδεοληψίες που αναφέρεις , δεν βλέπω τον λόγο καν τις αναφορά σου σε κάτι τέτοιο. Όπως και να χει εσύ ξέρεις καλύτερa.

rouf είπε...

@Άτσα
Εάν δεν με κατάλαβες.

Φτιάχνουμε ΧΥΤΗ και στην E.E. θα πούμε ότι είναι ΧΥΤΑ.

Αυτό καταλαβαίνει κάποιος από το post σου.

Και επειδή δεν ξέρεις ποιος μπορεί να διαβάζει το blog, μπέικα στον κόπο να σου το πω, γιατί τώρα τελευταία βλέπω Ζάκυνθο συνεχεια στα κανάλια, ειδικά με το video στο link [ και έχει να κάνει με τα σκουπίδια ].

Δεν είπα ότι είναι λάθος να γίνει το οτιδήποτε έχει να κάνει με τα σκουπίδια. Μακάρι να είχε γίνει πριν από χρονια απλά και στο ξαναλέω από το post μπορεί κάποιος να καταλάβει ότι θέλει "κaκοπροερετα"/καλοπροαίρετα.

Ατσάραντος είπε...

ΔΕΝ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟ ΤΙΤΛΟΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ.-
Διάβασε τη ΜΠΕ και μετά πες μου σε τι διαφέρει αυτό που περιγράφει από έναν ΧΥΤΥ. Με στοιχεία όμως.

Ατσάραντος είπε...

Σε ότι αφορά στους κατοίκους των κοντινών περιοχών, μου μεταφέρθηκε ότι χθες στο Δ.Σ ένας πήρε το λόγο και είπε επί λέξη "Στην περιοχή υπάρχουν 1000 στρέμματα διαθέσιμα. Γιατί θα πάρετε μόνο 78 και δεν παίρνεται περισσότερα;" Άρα μπορεί ο καθένας να συμπεράνει ότι οι γύρω-γύρω ιδιοκτήτες μπορεί και να καλοβλέπουν την πώληση των οικοπέδων τους και εκεί που σήμερα μένουν αναξιοποίητα να έχουν από αυτά ένα όφελος. Μάλλον εμείς γινόμαστε Βασιλικότεροι του Βασιλέως.

rouf είπε...

@Άτσα
Βρε Άτσα απλά σου ανάφερα τι διαβάζει κανεις.
Τώρα ένα διαφέρει η όχι είναι αλλουνού papa ευαγγέλιο.

Για φαντάσου να βρεθεί κάποιος και να το ερμηνεύσει όπως τον βολεύει και αυτός ο κάποιος να είναι τίποτα αξιωματούχος της E.E. , δημοσιογράφος από κάνα γερμανικό κανάλι, τίποτα οικολόγος και πάει λέγοντας και να πει ότι στην Ζάκυνθο μας εξαπατούν διότι φτιάχνουν ΧΥΤY και μας λένε ότι είναι ΧΥΤΑ [ για κάποιον που δεν ξέρει τις διαφορες, ακούγεται σαν να μιλάς για 2 διαφορετικά πράγματα ].

Όπως είναι γραμμένο το post απλά επιβεβαιώνει ότι ο δήμος συμφώνησε να φτιαχτεί ΧΥΤY αλλα επειδή δεν θα μας το πληρώσουν θα το πούμε ΧΥΤΑ για να πάρουμε τα λεφτά από την E.E.

Επειδή λοιπόν υπάρχουν πολλοί καλοθελητές δημοσιογράφοι, οικολόγοι, λόγο του πάρκου καλο θα είναι να προσέξουμε τι γράφουμε και που.

Αυτό είναι το θέμα, και ο μονος λόγος που σου έκανα την αναφορά και σου είπα να προσεχεις τι ανεβάζεις.

Ατσάραντος είπε...

Λες η Ε.Ε να τυπώσει τα σχόλια του μπλογκ και να κόψει την επιδότηση;

rouf είπε...

@Άτσα
Ποτε δεν ξέρεις.

Εποπτης είπε...

Γιατί νέο Χ.Υ.Τ.Α??Από το 2002 η ΕΕ απαγορεύει νέους Χ.Υ.Τ.Α, χάσαμε 5 χρόνια (2005-2010). Ποιοί φταινε?? οι 6 πρώην δήμαρχοι και η κ. Καραγκούνη. Με το Θέατρο του παραλόγου που παίχτηκε εχθές το βράδυ στο ΔΣ Ζακυνθίων θα χάσουμε άλλα 5 χρόνια.Εάν τα σκουπίδια του υφιστάμενου ΧΥΤα πέσουμε στο ρέμα βλ.Άνδρο,χαμένοι θα είναι οι επιχειρηματίες του Καλαμακίου και όχι μόνο..κερδισμένοι θα είναι μετά απο την ερημοποίηση της παραλίας του κόλπου του Λαγανά οι οικολόγοι.Τυχαίο??Δε νομίζω..

Εποπτης είπε...

Επιχειρηματίες του Καλαμακίου ξυπνήστε............

Ατσάραντος είπε...

@ Εποπτης
Γιατί μετά το χθεσινό Δ.Σ λες ότι θα χάσουμε άλλα 5 χρόνια; Τι εννοείς;
Δηλαδή οι κάτοικοι της περιοχής τι ζητούν; Να επεκταθεί ο παλιός ΧΥΤΑ; Να γίνει νέα μελέτη για ΧΥΤΥ; Να γίνει εκ νέου χωροθέτηση για ΧΥΤΥ;

rouf είπε...

@Άτσα
Σχετικά με το.....
" Διάβασε τη ΜΠΕ και μετά πες μου σε τι διαφέρει αυτό που περιγράφει από έναν ΧΥΤΥ. Με στοιχεία όμως "

Αυτό είναι ΧΥΤY
http://www.meab.de/home.html

Για να είναι ΧΥΤΗ πρέπει να γίνετε διαχείριση/διαχωρισμός/πολτοποίηση απορριμμάτων.

Αυτό που αναφέρει η ΜΠΕ είναι ΧΥΤΑ και για να γίνει ΧΥΤΗ θέλει πολλά μα πολλά αλλα πράγματα, μηχανήματα, προσωπικό και πάνω από όλα ΛΕΦΤΑ.

Εάν δεν διάβασα καλά την ΜΠΕ και αναφέρει κάπου χορούς συγκεντρώσεις/διαχείρισης/διαχωρισμού/πολτοποίησης "συγχορεσεμε" αλλα είμαι με το τηλέφωνο online λόγο ταξιδιού.

Εποπτης είπε...

νεα μελετη,νεοs χωροs για χυτυ μακρια απο τον κολπο Λαγανα.Γρηγορα γιατι χανομαστε.

Ατσάραντος είπε...

@ Εποπτης
Υπάρχει ήδη μελέτη για χώρο μακρυά από τον κόλπο και για αυτή μιλάγανε χθες. Αυτή η διαδιασία ξεκίνησε το 2005 είμαστε 6 χρόνια μετά και ακόμη το έργο δεν ξεκίνησε.
Αν εννοείς άλλη χωροθέτηση και καινούργια μελέτη, έχεις σκεφτεί μήπως αυτό πάρει 6-7 χρόνια ακόμη; Και μέχρι να γίνει η διαδικασία από την αρχή, μάντεψε που θα πηγαίνουν τα σκουπίδια!

Ατσάραντος είπε...

@ Thalis o Milisios
Αυτό που έστειλες είναι επεξεργασία, αξιοποίηση και διάθεση των αποβλήτων.
Το σάιτ γράφει

Για πάνω από 35 χρόνια, η MEAB για την υπεύθυνη διαχείριση των αποβλήτων. Ως πιστοποιημένη εταιρία διαχείρισης των αποβλήτων, η εταιρεία μας προσφέρει στους πελάτες της ένα ευρύ φάσμα σύγχρονων υπηρεσιών διαχείρισης αποβλήτων: ως πόρου για τους δήμους, τη βιομηχανία, το εμπόριο και το εμπόριο.

αρμοδιότητα πυρήνα μας είναι η φιλική προς το περιβάλλον επεξεργασία, αξιοποίηση και διάθεση των υπολειπομένων αποβλήτων, επικίνδυνων αποβλήτων (επικίνδυνα απόβλητα), βιομηχανικά και απορρίμματα οικοδομών. Δίνουμε υψηλές απαιτήσεις για την ποιότητα του έργου μας και είναι πάντα με την εμπειρία μας και γνώση στο πλάι.


Τι σχέση έχει με τα οικιακά σκουπίδια;

rouf είπε...

@Atsa
Rikse mia matia sta link tis etereias kai tha to vreis, h etereia ayth kanei diaxirisi toy 90% ton skoupidion sthn Germania kai 75% sta aravika emirata.

Ean den to vreis, perimene kai otan giriso stin Elvetia tha steilo tin MPE gia metaglotisi kai meta sto panephsthmio ths Zyrixis gia na mporo na rothso kai episima ti einai XYTY h XYTA.

Alla apo tora ksero oti einai XYTA dioti poythena den anaferei tipota apo osa soy anafera parapano.

Kai opos kai na xei min skas. NA GINEI NEOS SKOYPIDOTOPOS EINAI TO THEMA, Allios pistepseme....tha peite to psomi psomaki.

rouf είπε...

@Επόπτης & Άτσα

Ένα πράγμα θα σας πω και ότι θέλετε καταλάβετε.

Εάν δεν γίνει κάτι με τα σκουπίδια ΑΜΕΣΑ , μην σας "παραξοφανει" εάν δεν έχει πλέον επαγγελματίες ο κόλπος του Λαγανα στο άμεσο μέλλον.

Τα πακέτα τα χουν πάρει, εάν τα γάμησαν μερικοί και δεν έκαναν έργα είναι αλλουνού papa ευαγγέλιο.

Ότι σκατά θέλει ας είναι ΧΥΤΗ, ΧΥΤΑ, ας γίνει να τελειώνει το θέμα.
Αρκετά βρώμισε ο κόλπος του Λαγανα από το θέμα αυτό.
Ας καταλάβει και το υπόλοιπο νησί ότι η ζημια που γίνετε με το να παραμένουν τα σκουπίδια εκεί που είναι [ εντός θαλασσιου πάρκου ] είναι ΛΑΘΟΣ.

rouf είπε...

@Atsa
Kalhmera Atsa.
Milisa xthes to vrady me kapoion edo poy asxolite me meletes se sxetika peripoy themata [ Elvetiki etereia dialogis aporrhmaton ]

Loipon vasei tis meletis o xoros mporei na leitoyrgisei os XYTY [ exeis apolyto dikio ]. Alla gia na min mperdeyete o kosmos gia to ti einai XYTY kai ti XYTA kalo einai na enhmerothei sxetika.

DEN YPARXEI XYTY XORIS DIALOGI/DIAXORISMO/KAYSH/POLTOPOIHSH opote file mou mallon prepei na ginei fronthsthrio se 40000 atoma oti ta skoupidia ta dialegoume prin ta petaksoume [ stin Elvetia to mathima ayto ginete me sxetika entypa kai gia osous den akolouthoun thn nomothesia yparxh o elvetikos thyresias [ poy gia thn istoria, an mpeis ekei den vgaineis pote, opote ksexnas aytokinito, spiti, pistotikes ktl ktl ]


Episis kalo tha einai na riksoun kai mia matia se merikes mikres leptomeries [ gia thn asfaleia ton ergazomenon ] p.x. Antikerayniki prostasia [ xoroy/mhxanhmaton/perioxis ] Maskes oksigonoy, apinidoti kai oti allo exei na kanei me tin asfaleia [ayta me ta elvetika metra ].

Ayta elpizo na se kalipsa.

Kalhmeres kai kalo kalokairi filarako

rouf είπε...

Rikse mia matia edo, deixnei me apolyto tropo pos einai ena XYTY.

EDO


http://kcbykq.blu.livefilestore.com/y1pvqbH0eKLgZUDBnR1QiBrUqB1XkMlW4_83NWSajk9oEqLMV046PRz2Ev8bqoD-TkOXolXlrxdnPqdOIM3ev94ng/demo.html

rouf είπε...

@Atsa

LOIPON LEFTA YPARXOUN.

AFOU H KYRIA MPIRMPILI EXEI 400 ME 500 EKATOMYRIA GIA NA METATREPSEI TON XYTA STO BRONTONERO SE XYTY , PARTE TA LEFTA KAI KANTE THN ALLAGH.

EYKEREIA EINAI NA ALLAKSEI KATI.

rouf είπε...

@Άτσα
Λοιπόν φιλαράκο μου, αυτό είναι το τελευταίο μου post [ για προσωπικούς λόγους ].

Για το θέμα με τα σκουπίδια απλά να σου αναφέρω μερικούς λόγους που το πρόβλημα δεν πρόκειται ποτε να το λύση κάποιος.

1) Ο βουλευτής δεν παίρνει δυναμικά θέση στο πρόβλημα, όπως και σε όλα τα προβλήματα του νησιού.
[Θα μπορούσε κάλλιστα να κάνει απεργία πεινας μπροστά από την είσοδο της βουλής ζητώντας και απαιτώντας τα αυτονόητα, αντίθετος είναι πρόθυμος να κλείνει ραντεβού με τους εκάστοτε υπουργούς με τους τοπικούς παράγοντες, δηλαδή αστούς να βγάλουν το φίδι από την τρυπα ] επειδή δεν είναι στην αρμοδιότητα του λέει [βλέπε δηλώσεις στην Ημερα σημερινές ].

2) Οι οικολόγοι πράσινοι Ζακύνθου περνούν θέση μονο για τα τρυγόνια και το παράνομο κυνήγι, για όλα τα υπόλοιπα περιμένουν τα λάθη του εκάστοτε κυβερνώντος η τοπικού άρχοντα για να χουν κάτι να λένε [ πάγια τακτική ]. Για το ποιο σοβαρό θέμα που αφορά το νησί δεν είδα πουθενά την θέση τους αλλα ούτε καν τα σχόλια τους.

3) Η μη δυναμική απαίτηση του Εθνικού Θαλασσιου Πάρκου Ζακύνθου στην άμεση απομάκρυνση με οποιοδήποτε τρόπο από το όριο του Πάρκου του παρόντος ΧΥΤΑ , και σε περίπτωση που δεν ακουστεί ο λόγος τους στην Ελλάδα υπάρχει και η E.E. που πληρώνει τόσα χρονια για το Πάρκο.

4) Η θέση του δεσπότη, εγώ προσωπικά περίμενα ότι θα [θα πει την γνώμη του δυναμικά ] πει κάτι επί του θέματος και όχι ότι είναι παρόν σαν πολίτης του νησιού. Έχει και την δύναμη αλλα πιστεύω και την θέληση να αλλάξει κάτι, δεν βλέπω τον λόγω που κράτησε ουδέτερη στάση. Ίσως να μην κατάλαβα καλά αυτό που ανάφερε ότι μας δείχνουν σε όλων τον κόσμο με το δάχτυλο, μπορεί να εννοούσε ότι όπως το πάμε σε λίγο θα μας δείχνουν το δάχτυλο.

5) Προσωπικά περίμενα να ακούσω την γνώμη του κυριου Κιτσίκη [ που αν δεν κάνω λάθος και πληρώνεται από τον δήμο αλλα είναι και οικολόγος, και επιστήμονας στον συγκεκριμένο τομέα ] όπως και την πρόταση του σχετικά με τον ΧΥΤΗ/ΧΥΤΑ.

6) Περίμενα ότι ο δήμαρχος επειδή είναι νέος [ Ηλικιακά ] θα έφερνε μια μελέτη με καινοτόμες λύσεις στο πρόβλημα και με λεπτομέρειες [ για να μην έχει αντιρρήσεις κανεις για το τι πάει να γίνει ] απλά απαγοητευτικά όπως ίσως και πολλοί άλλοι.
Αντίθετος ο δήμαρχος μας μίλησε για ΧΥΤΑ που θα τον κάνει ΧΥΤΗ, χωρίς όμως πουθενά στην μελέτη [ σελίδα 19, 20 ] να αναφέρεται το κόστος για όλα τα υπόλοιπα που χρειάζονται για να γίνει ΧΥΤΗ [ δηλαδή από 35% έως 55% επί του ποσού βάση μελέτης που ύπαρxη στον Ελλαδικό χώρο, βλέπε Λεχαινά, Ήπειρος κτλ ]

7) Η κυρια Μπιρμπίλι μιλάει για μετατροπή ΧΥΤΑ σε ΧΥΤΗ [ vlepe hmera , shmerines dhlvseis ], η κυρια Μπιρμπίλι όμως δεν είπε που θα βρει τα 400 με 500 εκατομμύρια που θα χρειαστούν για να γίνει η μετατροπή και επιδιόρθωση του παρόντος ΧΥΤΑ. Ίσως τελικά λεφτά υπάρχουν η αποβλέπει σε άλλες εφαρμογές [ βλέπε διαχείριση σκουπιδιών ανά την E.E. το 95% είναι ιδιωτικές ].

8) Η αδιαφορία όλων, και περισσότερο εδώ μέσα που πίστευα ότι μερικοί έβλεπαν/βλέπουν ότι μερικά πράγματα πρέπει να αλλάξουν άμεσα, όπως επίσης και το ότι μερικοί το άσπρο το έκαναν μαύρο και αντίστροφα.

9)Aπό το 2009 [ίσως και νωρίτερα ] πέφτουν στον κόλπο του Λαγανα όλα τα κατάλοιπα από τον παρών ΧΥΤΑ και κανένας δεν ακούει τους κατοικους του Καλαμακίου [ Κανονικά έπρεπε να φωνάζουν όλοι, αλλα στο νησί μάθαμε να κοιτάμε μονο το κωλαράκι μας, αν κλείσει το Καλαμάκι από τα σκουπίδια μερικοί δεν έχουν καταλάβει ότι το νησί έχει τελείωση οικονομικά για πολλές δεκαετίες ]

Για όλα όσα σου αναφέρω το θέμα με τα σκουπίδια είναι η επομενη Μαρίνα, ούτε έγινε, αλλα ούτε και θα γίνει..

Αυτές είναι οι ταμπέλες μου αλλα και οι ιδεοληψίες μου που ανάφερες παραπάνω. Σε ευχαριστώ για την φιλοξενία στο blog τα τελευταία 3 χρονια και αν χρειαστείς κάτι εδώ είμαι, ήμουν και θα είμαι.