Πέμπτη 17 Μαρτίου 2011

Τέλος ο αγροτικός γιατρός από το Καλαμάκι.

Τέλος οι εβδομαδιαίες επισκέψεις του Αγροτικού Γιατρού στο Καλαμάκι (ένας Θεός ξέρει μέχρι πότε), αφού έληξε η σύμβαση του Γιατρού που ερχόταν μέχρι προ μιας εβδομάδας στο Κοινοτικό Γραφείο & εξυπηρετούσε τους ασθενείς του χωριού μας γράφροντας τους φάρμακα ή ακόμα κι αν υπήρχε ανάγκη και εξετάζοντάς τους. Όπως μας ενημέρωσε ο πρόεδρος της κοινότητάς μας κος Χρήστος Κοντονής, μέχρι την τοποθέτηση νέου Γιατρού, οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να επισκέπτονται την κοινότητα Αργασίου κάθε Δευτέρα 11:30 έως 14:00 & Πέμπτη 8:30 έως 14:30 στο Κοινοτικό κατάστημα της περιοχής, το οποίο βρίσκεται ακριβώς δίπλα από τον Ιερό Ναό του Αγίου Ευσταθίου (βοήθειά μας κιόλας...) Κατά τα άλλα, το κράτος δίπλα στον πολίτη.

3 σχόλια:

Εποπτης είπε...

ΜΕΤΑ ΑΠΟ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ ΣΤΟ ΚΑΛΑΜΑΚΙ,ΗΤΑΝ ΑΡΚΕΤΟΙ 2 ΜΗΝΕΣ ΝΕΑΣ ΠΡΟΕΔΡΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΚΑΛΑΜΑΚΙ ΤΟΝ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟ!!ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΑΡΑΓΕ??

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΠΟ ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Η ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΤΟΥ ΚΑΛΑΜΑΚΙΟΥ , ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΡΙΑ ΣΟΥ ΑΦΟΥ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ;