Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011

Ήρθε στο atsarantos@inbox.com.

Η αίθουσα 'φιλέτο' ανήκει στο Μουσικό Σχολείο- διαβάστε τη σύμβαση του έργου.

Ποιοι είστε εσείς οι 'δημοσιογράφοι' που γράφετε τους καθηγητές σε εισαγωγικά, χωρίς στοιχεία; σας στέλνουμε τη σύμβαση της χρήσης της αίθουσας προς γνώση, καθώς και την άποψή μας. δεν μας ενδιαφέρει ποιο έργο παίζεται, αλλά η χωρίς απόφαση παράνομη χρήση της αίθουσας και ότι θέλει ο καθένας μπορεί να σκεφτεί.
Post: lykmouszlab

1 σχόλια:

Ατσάραντος είπε...

Το παραπάνω έγγραφο δεν ισχύει πλέον. (Δεν θα επεκταθώ -επί του παρόντος- για τη σκοπιμότητα των διακινητών και του δημιουργού). Ίσως οι διακινητές να παραπλανήθηκαν! Υπάρχει νεότερο έγγραφο βάση του οποίου η ΟΛΕΣ οι σχολικές αίθουσες περνούν στην αρμοδιότητα του Δήμου. Επίσης θα πρέπει να σημειωθεί ότι μέχρι τώρα ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΚΦΡΑΣΤΕΙ η επίσημη άποψη του Συλλόγου των Καθηγητών του Μουσικού, αλλά ΜΟΝΟ οι απόψεις ορισμένων καθηγητών.
Επίσης, επειδή μάλλον έγινε παρεξήγηση, τα εισαγωγικά στη λέξη καθηγητές δεν αμφισβητούν την επαγγελματική ιδιότητα των καθηγητών, αλλά αν και κατά πόσο πίσω από όλα αυτά είναι οι "καθηγητές" ή κάποιοι άλλοι. Και επιτρέψτε μου να γνωρίζω επακριβώς τι συμβαίνει!!!