Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2011

Οι αναμνήσεις μου από τον κ. Βόσδου!

Ένημερώθηκα για το δελτίο τύπου του Βόσδου, ο οποίος δηλώνει θιγμένος από την απόφαση Μποζίκη κ.λ.π......., μετά το απαράδεκτο δελτίο τύπου της τράπεζας ότι, από τα δάνεια πληρώθηκαν και μισθοδοσίες προσωπικού!
Καλό θα ήταν, όσο περιμένει την απομαγνητοφώνηση των πρακτικών του Δ.Σ ο κ. Βόσδου, να ανατρέξει στα δικά του δελτία τύπου των επίμαχων ημερών του Ιουλίου 2007, όπου ούτε λίγο ούτε πολύ, σε ερώτησή στις 10-7-2007 απαντά ότι νομιμοποίησε την 231/20-12-2006 με το 2372 διαβιβαστικό, στις 24-7-2007 έστειλε στην Πειραιώς την 231 ορθή επανάληψη με το 1764 διαβιβαστικό, και σε νέο του δελτίο τύπου στις 26-7-2007 δηλώνει ότι θα αποφανθεί η δικαιοσύνη για το ποιά απόφαση νομιμοποίησε, διότι νομιμοποίησε την ορθή επανάληψη αλλά εκ παραδρομής ανέφερε στις 11-7-2007 ότι νομιμοποίησε την 231/20-12-2006!!!!
Εν τέλει, ας βρεθεί κάποιος να τους βάλει στην θέση τους, αλλιώς να πούμε στον Ελεγκτή Δημόσιας Διοίκησης κ. Ρακιντζή να ψάξει τη διανομή των κοινοτικών κονδυλίων στα Ιόνια νησιά επί θητείας Βόσδου!
Επίσης, καλό θα είναι να θυμηθεί ο κ. Βόσδου ότι ήταν στη Ζάκυνθο όταν εκταμιεύτηκε το δάνειο των 300.000€ για τις καρναβαλικές εκδηλώσεις, και τον ενημέρωσε ο Τσαγκαρόπουλος για το καρναβαλικό 300ράκι!!!!! από την Πειραιώς, αλλά και για το επόμενο δάνειο που μόλις είχε εγκριθεί! Άντε, μην τα θυμηθούμε όλα και πέσει πανικός!
Νομίζω ότι αυτοί οι άνθρωποι προσβάλονται με λάθος γεγονότα, και έχουν μπερδευτεί.
Άλλωστε έχει κατατεθεί μήνυση -και όπου νάναι επιστρέφει- από τον κ. Μαντούβαλο του ΣΔΟΕ στον Εισαγγελέα Ζακύνθου, που έχει να κάνει με το χρονικό των ημερών του 2007 που έλαβαν χώρα τα τότε δελτία τύπου του κ. Βόσδου, και εάν τα αντιπαραθέσεις με το χθεσινό του δελτίο νομίζω ότι θα πρέπει ο Μποζίκης να πάρει και δεύτερη απόφαση για μηνύσεις!!
Για τα πεπραγμένα του κ. Βόσδου -σε σχέση με τα δάνεια Τσαγκαρόπουλου- υπάρχουν ακλόνητα στοιχεία-έγγραφα που φανερώνουν τον ρόλο του πρώην Περιφερειάρχη, τα οποία και θα αποκαλυφθούν. Το θέμα δεν είναι εάν θα καταδικαστεί ο Βόσδου, αλλά είναι ότι πρέπει να σταματήσει επιτέλους να το παίζει Πόντιος Πιλάτος, διότι έχει πιστοποιηθεί ότι ανήκει στους Γραμματείς και Φαρισαίους. Αλλιώς θα πρέπει να εξηγήσει γιατί έκανε λάθος στα τότε δελτία τύπου; Μήπως για να καλύψει τράπεζα και Τσαγκαρόπουλο;
ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ...
Post: A.A

1 σχόλια:

kostas είπε...

Θα μεινουν επισης στην μνημη μας και οι "υπογειες" προσπαθειες του,μαζι φυσικα με τοπικους πολιτικους παραγοντες,να επιβαλλει ουσιαστικα το Εργοστασιο Αφαλατωσης(με προσχημα την συνδεση των 9 γεωτρησεων με το κεντρικο δικτυο...).

Ο κ.Βοσδου ,ειτε του αρεσει ειτε οχι,εχει συνδεσει το ονομα του,με το μεγαλυτερο πολιτικο/οικονομικο σκανδαλο των τελευταιων ετων στην Ζακυνθο.
Οι ευθυνες του ειναι καταφανεστατες αλλα και τοτε και τωρα ,παντα παιζει τον ρολο του Ποντιου Πιλατου...
Αν ,δεν του αρεσουν αυτα που ακουει απο την νεα δημοτικη αρχη αλλα και απο το συνολο της ζακυνθινης κοινωνιας,ας κανει μηνυση σε οποιον νομιζει οτι τον συκοφαντει...

Πολυ απλα,"τα εργα και οι ημερες" του πρωην Περφερειαρχη, δινουν το δικαιωμα στον καθενα ζακυνθινο,που υφισταται στην "καμπουρα" του τις πραξεις του-ή τις παραλειψεις του,να απαντησει στις δηλωσεις του:

ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΣΘΕ ΔΙΑ ΝΑ ΟΜΙΛΕΙΤΕ ΚΥΡΙΕ...