Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2010

Όταν το λίπος ανεβαίνει στο ...κεφάλι.

Bookmark and Share

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μη λοιδωρείτε (δημοφιλής έκφραση) ως λαίμαργο τον κ. Πάγκαλο, αυτή την ιωνικού ρυθμού κολώνα της Δημοκρατίας, τον λεπτό υπερασπιστή του Δικαίου, τον υπερυπουργό, τον ικανότατο πολιτικό άνδρα που χάρισε στην Ελλάδα την υπόθεση Οτσαλάν, τον διαχρονικά καταλληλότερο για τις υψηλές θέσεις στις κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ! Υπάρχει και θεός και θα σας κρίνει, ντροπή σας, φτου, φτου!!

kostas είπε...

Mπα,σου κακοφαινονται τωρα ,οι βλακεις που λεει ο Παγκαλος?

Οταν τα ιδια ελεγες και εσυ, που υποστηριζες οτι πρεπει να πληρωσουμε ολοι, γιατι ολοι τα φαγαμε,εισουνα εσυ η αλλος σου εαυτος?
Για ψαξε τα post σου,να δεις τι εγραφες πριν απο λιγο καιρο,οταν χαρακτηριστικα,σε ρωταγα,μηπως εισαι και συ γραναζι του συστηματος...
Για θυμησου...για θυμησου...

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ Kostas,

Όταν βιάζεσαι, σκοντάφτεις. Στη βιασύνη σου λοιπόν να με τουμπάρεις, μονίμως αυτοτουμπάρεσαι! Μα γιατί το κάνεις;

Πράγματι συνεχίζω να υποστηρίζω ότι όλοι μας είμαστε απόλυτα υπεύθυνοι για την κατάντια της χώρας μας και πρέπει να επωμιστούμε όλοι τις συνέπειες, ως οι πολίτες της. Κάποιοι βέβαια, που βρίσκονται σε θέσεις ισχύος, όπως ο πολύς κ. Πάγκαλος, θα επωμιστούν πολύ λιγότερο τις συνέπειες από εκείνες που τους αναλογούν με βάση το δίκαιο.

Λοιπόν, για μάντεψε, εσύ ποιος νομίζεις ότι ανέβασε στην εξουσία ανθρώπους όπως ο κύριος Πάγκαλος; Μήπως ο Θεός; Εγώ και συ και όλοι μας τους ανεβάσαμε, φλογερέ μου ορθόδοξε δημοκράτη, για να μας κάνουν τις μικρές "δουλειές" μας. Τώρα, αν εσύ τους πίστευες όταν έταζαν λαγούς με πετραχήλια, τότε να σε απαλλάξουμε λόγω αφέλειας.

Αν δεν τους πίστευες κι εσύ, φαίνεται λοιπόν ότι δεν σου αρέσει να είσαι υπεύθυνος πολίτης και να αναλαμβάνεις κάποτε τις ευθύνες σου για τις επιλογές σου!

Tα post μου προτείνω με κάθε σεβασμό να τα ψάξεις πολύ καλά εσύ, διότι μάλλον δεν καταλαβαίνεις (ή, πιθανότερο, δεν θέλεις να καταλάβεις) με την πρώτη όλα όσα γράφω, μια δεύτερη, ίσως και τρίτη ανάγνωση θα βοηθούσε να μην σπαταλάς το χρόνο σου άσκοπα, προσπαθώντας με αστείο τρόπο να αποδείξεις στον εαυτό σου ότι έχεις κάποιο δίκιο με το να είσαι ευθυνόφοβος, δογματικός και εθελοτυφλίτης.

Βέβαια, γι' αυτό, το δηλώνω ρητά, δεν μπορώ να σε κατηγορήσω. Είσαι, όπως σχεδόν όλοι μας, άβουλο προϊόν μιας ανισόρροπης "ανατροφής", εκ μέρους του ελληνικού κοινωνικού "συστήματος", που μόνο αυτό το πολύ θλιβερό αποτέλεσμα δίνει...

kostas είπε...

Θυμηθηκες αμεσως βλεπω αμεσως τις "κοινης λογικης" αποψεις σου ,που ολως τυχαιως συμπιπτουν με αυτες του Παγκαλου...

Εκπεμπετε και οι δυο, ως φαινεται, στο ιδιο μηκος κυματος,κοινως "κουβαλατε τα ιδια μυαλα"...
Τετοιες αποψεις μονο τετοιες ιδιοφυιες,μπορουν να εκφραστουν....
Εσυ ομως ξεχνιεσαι καμμια φορα και τον βριζεις....

Δυστυχως ομως για σενα ,τα γραπτα μενουν , οπως ειδες...

Μην απολογεισαι σε μενα....
Στον "μεσο συμπολιτη μας",που τοσο υποτιμας, να απολογηθεις...

km είπε...

Agapite Lasxa exis apolita dikio.
Toy otsalan itan prodosia, prodose ena lao, ki omos ayton ton psifizi o kosmos.
Gi na thimithoyme tote poy eipe oti o simitis katastrepse tin ellada, kai prepi na figi amesos.
To signomi pros toys germanoys, otan toy trabiksan to ayti kai poses alles mparoyfes exi ksestomisi.
File kosta to oti oloi fagame opoios kai na to eipe einai astoxo.
Pioi einai oloi fagame?
Fagane aytoi poy kibernisan, kai aytoi poy einai se thesis kibernitikes kai diaxirizonte xrimata toy laoy.
Aytoi kataspatalisan to xrima, aytoi poy to diaxirizonte.
Kai oso afora an enois tis proslipsis, se ayto einai ipoxreomenoi na dinoyn doylia sto kosmo, dikaioma stin doylia exoyn oloi.
Aytoi poy brikan 50 kai 36 kai tosoi alloi diamerismata?
pote doylepsan, giati ego mia zoi politikoys toys ksero san epaggelma.
H bozermperk an ti leo kai kala dilose 12000e ,den einai ntropi?
Megalodikigoros, kai boyleytis?

Oso gia tin katantia nai eimaste oloi mas ypeythinoi simfono kai ego, giati emis toys psifizame, gia na elthoyn oi sotires kai na katastrepsoyn tin ellada.
KAI EPIDI EXOYME PLEON EYTHINES APENANTI STA PAIDIA KAI DEN PREPI NA KANOYME TA IDIA LATHI, ayta poy katastrepsan tin xora mas, kai to NISIS mas, mas dinete h eykeria tora poy einai ekloges na toys girisoyme tin plati.
To disaresto se ayti tin zoi einai oti kanenas kenoyrgios (neos) den ediaferete na bgi mprosta.
Oloi exoyn sixathi tin politiki,(kai den exoyn en meri adiko).
Filoi moy kali sas mera.

Ανώνυμος είπε...

O Otsalan eixe idiotikes symfonies xwris na symvouleuthei ton Pangalo. Efyge xwris Ellhnikh synodia

Ανώνυμος είπε...

Aγαπητέ Popolaros,

Δεν έχω δίκιο εγώ, η λογική και τα γεγονότα από μόνα τους βγάζουν τα συμπεράσματα. Άσχετα που πολλοί συμπολίτες μας επιμένουν να μη θέλουν να δουν την πραγματικότητα, αποτραβηγμένοι στο μικρόκοσμό τους.

Το σίγουρο είναι ότι ήρθε η ώρα να πάρουμε αποφάσεις: Θέλουμε να είμαστε οι τελευταίοι, οι γραφικοί, ο περίγελως, το ανέκδοτο της Ευρώπης; Ακόμα και γειτονικές χώρες που κοιτάγαμε από ψηλά, μας έχουν ξεπεράσει παντού.

Το χειρότερο είναι ότι έχει τόσο βαθιά ριζωθεί η νοοτροπία της ανευθυνότητας μεταξύ μας, ώστε δεν ξεριζώνεται πια εύκολα. Οι περισσότεροι από μας δεν είναι σε θέση να συζητήσουν καν λογικά και να εξάγουν συμπεράσματα χρήσιμα για τον εαυτό τους και τον τόπο τους (απόδειξη, ο τρόπος που ψηφίζουμε: τάξε μου να σε ψηφίσω!).

Και επιτέλους πρέπει να σταματήσουμε την καραμέλα ότι για όλα φταίνε οι πολιτικοί. Είναι ανεύθυνο και παιδιάστικο να το λέμε καν. Δηλαδή, εμείς όλα αυτά τα χρόνια ως πολίτες ήμαστε διακοσμητικοί;

Ας κάνει ο καθένας στη γειτονιά του δυο μόνο ενέργειες για να βελτιώσει την ποιότητα ζωής των ΓΕΙΤΟΝΩΝ του, και θα δεις για πότε αλλάζει η κατάσταση. Αλλά το μόνο στο οποίο είμαστε άριστοι είναι τα λόγια, η φαγωμάρα και ο οπαδισμός, φίλε Popolare...

km είπε...

youlia olomplaba
Tha eithela na soy ipenthimiso, oti gia to idio logo paretithike enas apo toys sinipefninoys o tote ypoyrgos papadopoylos, alla o pagkalos den eixe tin idia eythiksia.
Ara ayto to gegonos aporipti tin idiotiki simfonia, poy anaferese
Kai soy thimizo oti apo tin presbia mas sti kenya ksekinise h paradosi toy.
As thimithoyme kai ta tria palikaria poy xasame sta imia , bgikame (dld simitis) kai eyxaristise toys amerikanoys.
H den einai etsi? kai moy ksefeygi kati?
SXOLIO MOY:
Einai kalo o laos na min ksexna oso ta kala oso kai ta asxima, poy distixos einai perissotera gi ayto eftasan kai tin xora mas se ayto to XALI.
Kalinikta kali moy filoi, kai eyxome se kaliteres meres , toso gia tin xora mas oso kai gia to nisi mas.

kostas είπε...

Eπικαιρο, οσο ποτε...
http://stigmatismenoi.blogspot.com/2010/06/blog-post_04.html