Τετάρτη 4 Αυγούστου 2010

Προκύρηξη της οργάνωσης "ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ"

Αγαπητοί φίλοι συμπολίτες επανερχόμαστε με την παρούσα ανακοίνωση μας στο θέμα των ημερών που δεν είναι άλλο από την επιλογή των επικεφαλής των ψηφοδελτίων για τις επερχόμενες εκλογές στην Τοπική Αυτοδιοίκηση για να σχολιάσουμε τις εξελίξεις. Καλό το νέο περί προκριματικής κάλπης αλλά από μόνο του δεν φτάνει. Με τα κριτήρια τι απέγινε χάθηκαν στο δρόμο; Θα πάει όποιος θέλει άκριτος στην προκριματική κάλπη; Γνώμη μας είναι ότι πρέπει να αποσυρθούν όλες οι υποψηφιότητες που υπάρχουν και να κατατεθούν εξ αρχής ΟΣΕΣ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΣΤΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ πού θέσαμε στην προηγούμενη ανακοίνωση μας και έχουν γίνει πανηγυρικά αποδεκτά από τον Ζακυνθινό πολίτη ανεξαρτήτως κομμάτων. Τούτο επιβάλλεται διότι μέσα σ’ αυτές υπάρχει και ο ...η συνέχεια εδώ...κατ’ εξακο-λούθηση Διασπαστής και ο Αστοιχείωτος και ο Αλεξιπτωτιστής ακόμη και η Κουτσή Μαρία… Αν λοιπόν το κόμμα μας φρονεί ότι η προκριματική κάλπη και ΜΟΝΟ θα δώσει την καλύτερη λύση και προχωρήσουμε έτσι τότε εμείς ΘΝΗΤΑ ΦΡΟΝΟΥΝΤΕΣ εκτιμάμε ότι για άλλη μια φορά οι ΠΑΣΟΚΟ..ΣΠΑΡΟΙ θα δώσουν τη λύση που ξέρουν καλά… και θα έρθουν στη συνέχεια οι ΓΑΣΠΑ..ΠΑΣΟΚΟΙ για να δώσουν και την επόμενη λύση. Αυτό το σκηνικό επαναλαμβάνεται σ υ σ τ η μ α τ ι κ ά τα τελευταία χρόνια και είχε Λαμπρά Αποτελέσματα για το Νησί! Δεν πρέπει όμως κάποτε αυτό το βιολί να σταματήσει; Έχετε καλύτερο τρόπο να το αποτρέψετε; Οι καιροί ου μενετοί και όλοι οφείλουμε να τεθούμε προ των ευθυνών μας. Ο κοσμάκης σίγουρα θα θέλει να ψηφίσει τον συγγενή του κι ας είναι αστοιχείωτος, αν δε έχει μεγάλο σόι και κουμπαριές τότε πάμε για Μαυρογιαλούρο! Ο κοσμάκης θα κοιτάξει το μικρονιτερέσο του κι αν ο υποψήφιος είναι γιατρός ή ψεύτης ή και τα δύο μαζί τότε, αφού ξέρουμε ότι ο Ζακυνθινός πάσχει από την κατ’ εξοχήν τοπική ασθένεια της Ι Α Τ Ρ Ο Λ Α Γ Ν Ε Ι Α Σ, ευκολόπιστος ων, πάμε φούλ για μία από τα ίδια! Μπορεί ο Υποψήφιος να έχει να μοιράζει καλούδια διάφορα και να νομίζει, ο ευκολόπιστος πολίτης ,ότι έτσι θα κλείσει καμία τρούπα και να ΠΕΤΤΑξει την ψήφο του μέσα στην ανέχεια του. Δεν έχει λοιπόν υποχρέωση το Κόμμα να προφυλάξει τον κοσμάκη από αυτές τις αδυναμίες του, που είναι άλλωστε σημεία των καιρών. Περιμένουμε και αναλόγως θα πράξουμε. Πάντως ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ, όχι όμως στον κοσμάκη. Όποιος χρειάζεται υποδείξεις για το ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ας ρωτήσει την…Κουτσή Μαρία μέχρι κι αυτή ξέρει. Καλούμε την αντίστοιχη ΚΙΝΗΣΗ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ της Ν.Δ. ΖΑΚΥΝΘΟΥ να επαγρυπνεί για τα τεκταινόμενα στο δικό της κομματικό χώρο μήπως και αποφύγουμε το χειρότερο.
Post: ΚΙΝΗΣΗ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ ΠΑΣΟΚ ΖΑΚΥΝΘΟΥ
με τον διακριτικό τίτλο "ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ"
Bookmark and Share

3 σχόλια:

DIONISIS L MARGARIS είπε...

η Μαρία η Κούτση θαναι υποψήφια?

The truth. master είπε...

" Καλούμε την αντίστοιχη ΚΙΝΗΣΗ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ της Ν.Δ. ΖΑΚΥΝΘΟΥ να επαγρυπνεί για τα τεκταινόμενα στο δικό της κομματικό χώρο μήπως και αποφύγουμε το χειρότερο. "

Αυτο το κειμενακι μου εδωσε ελπιδες οτι ο κοσμος εχει αρχισει να αντιλαμβανεται οτι αν δεν επιλεγουν αξιοι και ικανοι το νησι μας θα συνεχισει να πηγαινει απο το κακο στο χειροτερο.

Συμπολιτες μου ξυπνηστε και μην ψηφισετε πολιτικα αλλα ουσιστικά. Ας ψηφισουμε ολοι εναν ικανο ανθρωπο μπας και γινει κατι .. ανεξαρτητως χρωματος και ιδεολογιας που μεταξυ μας δεν υπαρχει σε κανενα κομμα πια...

ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΤΟ ΝΟΙΩΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ...ΤΩΡΑ....

Ανώνυμος είπε...

aytos ek twn 45 giannhdwn dionysiwn eleusinas pou "ekatse" sto ZAnte einai ypopshfios?