Δευτέρα 23 Αυγούστου 2010

Μια φορά κι έναν καιρό στο μικρό νησάκι που το έλεγαν Ζάκυνθο...

...ήταν ένας Δήμαρχος που τον έλεγαν Αντώνη Αντίοχο Μπαλιακρά. Αυτός ήταν Πασοκ, αλλά στις εκλογές του Πασοκ δεν έλαβε μέρος γιατί ήθελε να φαίνεται υπερκομματικός για να μπορέσει να εκλεγεί και πάλι Δήμαρχος σε όλη τη Ζάκυνθο. Μέχρι τώρα όλα του πάνε "δεξιά"! Μέσα από τις κομματικές διαδικασίες βγήκε εκτός παιχνιδιού ο εξάδελφός του Παναγιώτης Κολύρης. Άρα αντίπαλός του θα είναι ο Μποζίκης, με πολλές "συμπάθειες" στο χώρο του Πασοκ. Αν ο Σαμαράς -φερόμενος έξυπνα- δώσει τη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας στον Μπαλιακρά, ποιός νομίζετε ότι θα είναι ο επόμενος Δήμαρχος Ζακύνθου; Αυτός που στηρίζει το Πασοκ ή αυτός που θα στηρίξει η Νέα Δημοκρατία; Και ζήσανε αυτοί καλά και μεις χειρότερα!

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή με λίγα λόγια μας λες ότι ο Κολύρης στο β γύρο θα στηρίξει Μπαλιακρά επειδή είναι ξάδερφός του; Αυτός είναι ο άνθρωπος που θα έσωζε τη Ζάκυνθο;

kostas είπε...

Να αφησουμε τον κ.Κολυρη ησυχο και να μην αφηνουμε σκιες...
Μην ακουτε τι λεει ο καθενας, απο δω και απο κει...
Του ανθρωπου του χτυπησαν την πορτα παρακαλωντας,δεν πηγε γυρευοντας αυτος...
Δεν ειναι η ωρα τωρα για τετοια.Μετα τις εκλογες ,ισως...

Οπως δεν ειναι η ωρα για "παραμυθια και δρακους"...

Η αληθεια ειναι μια:
Το 60% χανει μονο με "Γασπαροπασοκους" παλιους η νεους...
Ας διαλεξει λοιπον ο καθενας τον ρολο του ... με εργα και με λογια ...

Unknown είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=s1Mc9nvVBnE&feature=related

Αφιερωμένο το τραγούδι σε όλους μας...

ΥΓ
Ρίχτε μια ματιά στο τελευταίο μου post...

Ατσάραντος είπε...

@Άρτσι-πελάου
Σε ποιό σημείο το λέω αυτό; Μου φαίνεται οτι ο καθένας διαβάζει αυτό που θέλει να διαβάσει! Πλάκα έχει...

fantes είπε...

Μια χαρα τα λετε βρε παιδια,ο ενας ετσι,ο αλλος αλλιως,το ΠΑΣΟΚ θα στηριξει αυτον, η ΝΔ θα στηριξει εκεινον,ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΡΩΤΗΣΑΝΕ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ?Υπομονη ο καιρος γαρ εγγυς.

Ανώνυμος είπε...

Μέσα από τις κομματικές διαδικασίες βγήκε εκτός παιχνιδιού ο εξάδελφός του Παναγιώτης Κολύρης. Άρα αντίπαλός του θα είναι ο Μποζίκης, με πολλές "συμπάθειες" στο χώρο του Πασοκ.

Ατσάραντος είπε...

@Άρτσι-πελάου
και από αυτό βγάζεις το συμπέρασμα ότι ο Κολύρης θα στηρίξει Μπαλιακρά; Ωραία πάμε!

ΑγΑρ είπε...

Δηλαδή φίλε ατσάραντε για να καταλάβουμε,εισηγείσαι στό Σαμαρά πως θα φερθεί ξύπνια και προδικάζεις και το αποτέλεσμα ???Φίλε άρτσι-πελάου ο Κολύρης είναι στατηγός χωρίς στρατό γιατί τον διαβάλεις τον στρατό άλλος τον κουμαντάρει.Φίλε Κώστα και φίλε Φάντε καλά τα λέτε λογαριάζουν χωρίς τον ξενοδόχο... όμως εδώ υπάρχει πρόβλημα λόγω αναδουλειάς και φτώχειας τού ξενοδόχου γιατί στους απέναντι"λεφτά υπάρχουν" να φάνε και οι κότες.....

Ατσάραντος είπε...

@ΑγΑρ
Απλά περιγράφω πως μια διαφαινόμενη εύκολη νίκη για το ΠΑΣΟΚ μπορεί να μετατραπεί σε πανωλεθρία εξ αιτίας λάθος κινήσεων στην πολιτική σκακιέρα. Εννοείται ότι αυτά τα σενάρια έχουν να κάνουν ΜΟΝΟ με την ΠΟΛΙΤΙΚΗ, όπως την αντιλαμβάνονται αυτοί που σχεδιάζουν επί χάρτου, μετρώντας πράσινους ή μπλε δήμους στον χάρτη της Ελλάδας το βράδυ των εκλογών.

km είπε...

Filoi moy,kalimera kai xronia polla.
Exete xrono kai spatalate gia politikoys?????
Gia aytoys poy exoyn feri to nisi mas, se ayti tin katantia????
Gia aytoys poy exoyn dialisi toys dimoys, kai prospatho na paro pistopioitiko 10 meres na diloso to thanato sigkenikoy moy prosopoy??
Xronia polla...............