Τετάρτη 25 Αυγούστου 2010

Μετά την πρικριματική κάλπη.

Οι εξελίξεις τρέχουν και το πολιτικό παιχνίδι χοντραίνει. Τούτες τις ώρες η Ζάκυνθος γιορτάζει τον Άγιο της εν μέσω Θέρους. Στα αλώνια η σταφίδα ψήνεται και συγχρόνως ψήνονται και όλα τα πολιτικά σενάρια. Η προχτεσινή κάλπη στο ΠΑΣΟΚ έδωσε χρήσιμα μηνύματα και δημιούργησε μια ισχυρή δυναμική που δύσκολα ανατρέπεται. Δοκιμασμένα οπλικά συστήματα επιστρατεύονται για να κάνουν την μεγάλη ανατροπή που δεν είναι άλλα από το Πολιτικό Χρήμα (για να μην ξεχνάμε ότι ¨Λεφτά Υπάρχουν¨). Κατά εγκυρότατες εκτιμήσεις το ποσό που είναι έτοιμο να διατεθεί για να κερδίσει τον ένα και μοναδικό Δήμο του νησιού ανέρχεται στα 11,880 εκατομμύρια… Οπότε όσοι πιστοί προσέλθετε… Θερμή παράκληση: μην σας ξεβγάλουν μ’ ένα αντίδωρο δηλαδή με ψίχουλα γιατί όπως είδατε λεφτά υπάρχουν να φάνε και οι κότες, τόσο κόπο κάναμε για να προσδιορίσουμε το ακριβές ποσό για να σας ανοίξουμε τα μάτια…Εμείς φυσικά θέλουμε να σας αποτρέψουμε από τέτοια κατάντια που μόνο ο Άγιος της συγνώμης μπορεί να σας συγχωρέσει. Παρόλα αυτά αν κάποιοι θέλουν να φτάσουν στον ¨παπά¨ για ¨αντίδωρο¨ ας του πάρουν όλο το πανέρι, μην ΠΕΤΤΑ-ξτε τσάμπα τον ψήφο σας, προστατέψτε τα ¨Δημοκρατικά σας δικαιώματα¨. Φυλαχτείτε από τους Τοπάρχες και γενικά κ.λ.π.άρχες γιατί αυτοί θα πάρουν τα πολλά για λογαριασμό σας και σε σας θα δώσουν τα λίγα ή τίποτα….. Δυστυχώς ή ευτυχώς αγαπητοί φίλοι οι κοινωνίες εκλέγουν τους άρχοντες που τους ταιριάζουν και αυτή η αλήθεια δεν ανατρέπεται ποτέ και με καμία δύναμη. Αποδείξτε με τη στάση σας ότι σαν κοινωνία αξίζουμε καλύτερη μοίρα. Αντισταθείτε στην εξαγορά συνειδήσεων γιατί διαφορετικά θ’ ακολουθήσει μαύρο σκοτάδι. Αυτά μέχρι να κινηθεί κάτι και στην τοπική Ν.Δ.(αν υπάρχει) εκτός και έχει κινηθεί ήδη και μας το κρύβουν από ντροπή.
Post: Κίνηση Ψηφοφόρων ΠΑΣΟΚ Ζακύνθου
με τον διακριτικό τίτλο ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ

Bookmark and Share

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ωραία τα λέτε, λεβέντες, αλλά ποιος σας ακούει... Ο δουλοπρεπής ιθαγενής πληθυσμός, που προσκυνάει βρωμοκοιλιές και φιλάει με γλώσσα λερωμένα χέρια είναι δέσμιος των αναξιοπρεπών επιλογών του για "ευκολότερη ζωή" με δανεικά ή σε βάρος των άλλων, των γραφικών, των κορόιδων, που τηρούν νόμους και είναι ειλικρινείς.

Από αυτό το αποχαυνωμένο κοπάδι κομματόσκυλων πιστών, μην περιμένετε και πολλά. Θα τους τάξουν και πάλι λεφτά χωρίς δουλειά, διορισμούς σε αργομισθίες, τηλεοράσεις 42 ιντσών, κινητό τηλέφωνο, γαλοπούλες τα χριστούγεννα, ασφαλτοστρώσεις σε μπασίες, αναθέσεις από την πίσω πόρτα και ό, τι άλλο χρειάζεται και τα κοθώνια θα ψηφίσουν και πάλι τους καλύτερους λαμόγιους. Ένα θα παίρνουν ανήθικα τα κοθώνια και χίλια τα λαμόγια, ανάπτυξη καμμία, βρώμα και δυσωδία, και κανένα κοθώνι δεν θα μιλάει, επειδή θα έχει πάρει το μικρό κοκκαλάκι του και είναι συνένοχος. Τι, θα δαγκώσει το βρωμερό χέρι που τον ταΐζει;

Σύναξη κακομοίρηδων, ραγιάδων, ανδράποδων, κοιλιόδουλων, προσκυνημένων, μισθοφόρων, τσανακογλυφτών, αναξίων, αρνητών κάθε αξιοπρέπειας και ιδανικού, που εκλέγει εκείνους που την εκφράζουν, που της αξίζουν και την τιμούν αναλόγως. Θαυμάστε την ελληνική τριτοκοσμική πραγματικότητα.

Οι ελάχιστες εξαιρέσεις, τις οποίες το πιο πάνω αηδιαστικό συρφετό τις θεωρεί "γραφικότητες", δεν αρκούν δυστυχώς για να φέρουν την άνοιξη. Η βρωμιά έχει το πάνω χέρι, γιγαντώθηκε και τώρα καθορίζει ανενόχλητη τις εξελίξεις.