Τρίτη 24 Αυγούστου 2010

Χρόνια πολλά.




Με πατημένο το αριστερό πλήκτρο, μετακινήστε το ποντίκι κάνω στην εικόνα ή περιηγηθείτε με τα βελάκια στο κάτω μέρος της εικόνας.
Για προβολή σε ολόκληρη την οθόνη κάντε κλικ εδώ ή εδώ

Bookmark and Share

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

monon "episimoi" ston periaylo ki'oi alloi ek tou makrothen? kathe xrono kai kallitera! As mas xarizei eleos O Agios kai tou xronou

Ανώνυμος είπε...

Τα όπλα τι δουλειά έχουν στη γιορτή του αγίου τση συγνώμης;

Ανώνυμος είπε...

΄Αρτσι είσαι άσχετος φίλε μου, από όλα όσα είδες στον εορτασμό, αυτή η απορία σου προξενήθηκε ;

Ανώνυμος είπε...

Αρτσι-πελάου,

Τα όπλα και η παρουσία αντιπροσωπείας των ΕΔ υποδηλώνουν την υποδούλωση του "κράτους" στη θέληση της αμαρτωλής θεοκρατίας, εντυπωσιάζοντας έτσι το αφελές προβατολόι που ήδη τρέχει να γονατίσει μπροστά σε πατσοκοιλιές και αμφιβόλου προελεύσεως λείψανα ή τμήματά τους. Κάτι ανάλογο γίνεται και με το λεγόμενο "άγιο φως" (γνωστή απάτη) το οποίο κοστίζει στο ελληνικό "κράτος" και τα πρόβατά του ένα σεβαστό ποσό, για να γίνει το χατήρι των μαυροφορεμένων βοσκών με τις χρυσές γκλίτσες.

Η χρεωκοπημένη τελευταία θεοκρατία της Ευρώπης, περίγελως όλου του πολιτισμένου κόσμου, πρώτη σε κάθε αρνητικό ρεκόρ, τελευταία σε κάθε καλό και ωφέλιμο, λατρεύει νεκρά είδωλα σε όλη της την τριτοκοσμική μεγαλοπρέπεια της βρώμας, υπό την επίβλεψη των τρυφηλώς διαβιούντων κοιλαράδων ρασοφόρων ταγών της που διαγκωνίζονται επί της σκηνής πλήρεις αγάπης για τον πλησίον.

Εμένα μου άρεσε μόνο η υπέροχη φωτογράφος με το φούξια κορμάκι και το λευκό μίνι! Η σούπερ - σέξι εικόνα που ξεκουράζει το μάτι σε μια απίστευτης ασχήμιας καταθλιπτική, σκοταδιστική παράτα...