Κυριακή 25 Απριλίου 2010

Ήρθε στο atsarantos@inbox.com.

Έργο του δήμου το οποίο έχει δημοπρατηθεί από τον Φλεβάρη, πραγματοποιείται κατά την περίοδο του Πάσχα και των σχολικών εκδρομών. Πολλά συγχαρητήρια σε όλους αυτούς που φροντίζουν να παρουσιάζουμε τέτοια εικόνα για τον τουρισμό μας (αυτόν που μας έχει μείνει). Για μερικούς τουριστική περίοδος είναι μόνο ο Αύγουστος. Είμαστε άξιοι της μοίρας μας και λυπάμαι πολύ για αυτούς που συνεχίζουν να ψήφίζουν τα ίδια άτομα. Επίσης λυπάμαι για κάποια άτομα που είναι άμεσα εμπλεκόμενα στον τουρισμό και έχουν ψηφιστεί από τουριστικούς φορείς για να επεμβαίνουν σε τέτοια ζητήματα και δηλώνουν αδιαφορία. Παρόλα αυτά εμείς συνεχίζουμε να προσπαθούμε να φέρνουμε κόσμο στο νησί μας ακόμα και το χειμώνα γιατί αγαπάμε τη δουλειά μας και είμαστε επαγγελματίες.
Post: Diana
Bookmark and Share

3 σχόλια:

Unknown είπε...

Απο την εικονα μπορω να καταλαβω οτι το εργο βρισκεται στο τελος του, οποτε μεχρι την 1η μαιου που ερχονται συνηθως οι πρωτοι τουριστες θα ειναι ετοιμο. Εμενα ομως με απασχολει το οτι αν γινεται ενα εργο στην εν λογο κοινοτητα αφορα μονο αυτον τον δρομο που βλεπετε, τι κανει και σε τι κατασταση βρισκεται το υπολοιπο χωριο (Αργασι)? Δηλαδη η δημοτικη αρχη ειναι μονο για αυτους που εχουν μαγαζια ή για ολη την κοινοτητα? Και στο κατω κατω, αυτη η πεζοδρομηση θα μικρυνει τον δρομο σε τετοιο βαθμο που ουτε μηχανακι δεν θα περναει (με το ζορι περναγε παλιοτερα) εκτος και αν δεν παρκαρουν παρανομα οι οδηγοι δεξια και αριστερα και οι ιδιοκτητες καταστηματων δεν βγαζουν ζαρντινιερες...

Ανώνυμος είπε...

Οι ευκατάσταστοι (μετά βέβαια από την κατάληψη δημόσιου αξιώματος) αιρετοί μειοδότες του νησιού με την ντόπια πελατεία τους είναι κατακριτέοι για την καταστροφή που προξένησαν υπό το απαθές, ηλίθιο βλέμμα μας.

Μόνο μια ματιά να ρίξει κανείς στο καλοκαιρινό Αργάσι, με εκείνο το απαίσιο συνονθύλευμα ακαλαίσθητων φωτεινών επιγραφών, κακόγουστων και αυθαίρετων φτηνοκατασκευών, γελοίου πιθηκισμού ξένων προτύπων, βρώμας, δυσωδίας, σκουπιδιών, έλλειψης εξυπηρετικών υποδομών όπως τα πεζοδρόμια, ασέβειας προς το περιβάλλον, καταστημάτων τύπου παράγκας του Καραγκιόζη κι έναν κεντρικό "δρόμο" που άνετα γινόταν πίστα ανωμάλου για off-road, διαπιστώνει αμέσως πως το προτιμά το καταχείμωνο, όταν η προσβολή της αισθητικής, της αξιοπρέπειας και του ζακυνθινού στοιχείου είναι κατά τι μικρότερη.

Τα ίδια ακριβώς ισχύουν και για το Λαγανά, και σχεδόν όλα τα αξιοθρήνητα θέρετρα του νησιού, αποθέωσης του κιτς και του μη-Ζακυνθινού, που απέδειξαν την υψηλή αξία τους προσελκύοντας το οικονομικό και ποιοτικό κατακάθι του τουρισμού στο Ζαντεράκι (πρώην Φιόρο του Λεβάντε).

Μπράβο μας!

rouf είπε...

AS MAZEPSEI MERIKOUS APO DAYTOUS OPOIOS THELEI NA FTIAKSEI TO NHSI

http://partyo.wordpress.com/

Dan Koorey
11a Peruvale St Carine
WA 6020 Australia

GIA THN ISTOSELIDA ME EDRA THN AYSTRALIA POU LOULANE VIDEO APO TA ORGIA POY KANOUN STHN ZAKYNTHO TIN KSERETE????

eseis mporei oxi alla merikoi dhmotikoi symvouli sigoura tin kseroun.