Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2009

Φωτιά σε σκάφος στο Λαγανά...

...εκδηλώθηκε πριν απο μιάμιση ώρα, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες χωρίς να κινδυνεύουν ανθρώπινες ζωές. Πρόκειται για ένα σκάφος 15 μέτρων το οποίο, κινείται με ταχύτητα 3 μίλια την ώρα και φλεγόμενο κάνει κύκλους στον κόλπο του Λαγανά με αποτέλεσμα να μην μπορούν να το προσεγγίσουν οι δυνάμεις του Λιμενικού που βρίσκονται στην περιοχή. Πάνω στο σκάφος δεν φαίνεται να υπάρχει κανένας ενώ εικάζεται ότι αν υπήρχαν επιβαίνοντες αυτοί θα έχουν πέσει στη θάλασσα και γίνονται προσπάθειες έρευνας και διάσωσης.
Φωτο: ΑΡΧΕΙΟΥ
Bookmark and Share

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ατσάραντε, πλάκα μας κάνεις ότι έκανες ανάρτηση στις 19:24 για το σχετικό θέμα; μήπως θέλεις να σου στείλω φωτογραφία με το blog σου την συγκεκριμένη ώρα; άντε να υπάρχει και λίγο φιλότιμο.
Σημείωση: Δεν πειράζει εάν δεν εμφανίσεις το σχόλιο, αρκεί που θα το διαβάσεις εσύ.....

Ατσάραντος είπε...

Petro, η ανάρτηση έγινε στις 7:24. Στείλε τη φωτογραφία, για να δούμε ποιος κοροϊδεύει ποιόν. Αν ξέρεις πως δουλεύει το blogger θα ξέρεις ότι η ώρα ανάρτησης ανεβαίνει αυτόματα την ώρα που ανοίγεις το παράθυρο για να κάνεις νέα ανάρτηση. Ίσως μέχρι να γράψω την είδηση να πέρασαν 2-3 λεπτά. Δεν καταλαβαίνω το ύφος σου και τι θέλεις να μας πεις. Και όπως το λες "την πλάκα μας κάνουμε" και δεν παίζουμε το φτούκα-προ!
Ο αφιλότιμος.

Unknown είπε...

τι κάθεσαι και ασχολείσαι με αυτούς αγαπητέ, άστους στην ασχετοσύνη τους.