Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2009

ΦΟΒΕΡΗ συνεννόηση Λιμεναρχείου-Μέσων Έρευνας στο Λαγανά.

Στην έρευνα συμμετέχει ένα super puma και καταφθάνει και ένα αεροσκάφος. Το τραγελαφικό στην όλη ιστορία είναι ότι για περισσότερο από μια ώρα τα παραπλέοντα σκάφη έδιναν στο λιμεναρχείο Ζακύνθου πληροφορίες για την επικρατούσα κατάσταση, αλλά το λιμεναρχείο απαντούσε με κρυπτοφωνία (scrabler) με αποτέλεσμα καμία εντολή να μην γίνεται κατανοητή από τα πλοία που βρίσκονταν στο Λαγανά. Και τέλος το καλύτερο. Μερικοί πλοίαρχοι από τα παραπλέοντα έδιναν πληροφορίες στα Αγγλικά και για μεγάλο χρονικό διάστημα ΔΕΝ υπήρχε κανένας που να ξέρει αγγλικά στο Λιμεναρχείο!

Bookmark and Share

2 σχόλια:

Unknown είπε...

Να πείτε στον κατά τα άλλα συμπαθέστατο Λιμενάρχη Ζακύνθου, να δοργανώσει σεμινάρια Αγγλικής Γλώσσας ! ΄Αραγε η γνώση τουλάχιστον της Αγγλικής Γλώσσας (δεν το συζητάμε για άλλη) δεν είναι απαραίτητη προϋπόθεση για αυτούς που συμμετέχουν στους διαγωνισμούς του Λιμενικού ή ακόμα "μαζεύουν" άτομα από τα χωράφια όπως έκαναν παλιά για να γίνουν λιμενικοί; 2009 έχουμε και προσεχώς 2010, βρε που πάμε άραγε!!!!

rouf είπε...

ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΟΙΞΑΤΕ ΤΟ ΘΕΜΑ....

ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΛΟΙΑΡΧΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΚΑΦΟΣ.....ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΚΑΝΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΩΣΤΙΚΑ.

ΑΥΤΑ ΤΑ ΞΕΡΕΙ Ο ΛΙΜΕΝΑΡΧΗΣ...ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΜΑΛΙΣΤΑ.

ΜΑΡΙΑ ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΙΠΕΣ.....ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΠΟΥΘΕΝΑ