Τετάρτη 12 Αυγούστου 2009

Δήμαρχε, αυτά τα ρεντίκουλα τα ξέρεις;

Γράφοντας στο google "δημος ζακυνθιων" στην τέταρτη σειρά εμφανίζεται αυτή η καταχώρηση "ΔΗΜΟΣ ΖΑΚΥΝΘΙΩΝ - www.dimos.tv". Ενθουσιάστηκα όταν είδα ότι ο Δήμος μας έχει δημιουργήσει και δικτυακή τηλεόραση. Μπράβο, είπα από μέσα μου. Ο Δήμος Ζακυνθίων δεν θα είναι γνωστός στο πανελλήνιο μόνο για τις απατεωνιές και τα λαμόγια. Τώρα με τη δικτυακή τηλεόραση θα μπορέσουμε να δείξουμε ποιοί πραγματικά είμαστε. Όμως ο ενθουσιασμός κόπηκε μαχαίρι όταν μπήκα στο site της δικτυακής "Ζακυνθινής τηλέορασης". Τέτοιο καρακιτσαριό σπάνια συναντάς. Με βιντεοκλίπ σκυλοτράγουδων και "αισθητική άστα να πάνε". Πότε το Δημοτικό Συμβούλιο ενέκρινε αυτό το έκτρωμα; Ή μήπως ο Δήμος δεν έχει καμία σχέση με όλα αυτά; Όπως και να 'χει αυτή τη παρουσίαση προσβάλει τον τόπο και θα πρέπει οι αρμόδιοι να κάνουν τις απαραίτητες ενέργειες.


Bookmark and Share

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κατι σε απατεωνια μου μυριζει...
Αποκλειεται να ειναι η επισημη σελιδα του δημου....
Προφανως καποιος εκμεταλλευτηκε το ονομα του δημου Ζακυνθιων για να εχει επισκεψιμοτητα...

Ανώνυμος είπε...

re paidia eleos! ti malakies einai aytes poy provaloun!!!!

rouf είπε...

ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΧΡΟΝΟ ΕΧΩ ΣΠΑΤΑΛΗΣΕΙ ΩΡΕΣ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΑ ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΝΗΣΙ. ΘΑ ΣΑΣ ΤΑ ΠΕΡΙΓΡΑΨΩ ΟΣΟ ΠΟΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΙΝΕΤΕ.

1) ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΤΗΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΣ www.zakynthos.gr ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΠΕΡΙΣΥ ΑΚΟΜΗ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΜΕ ΑΓΓΛΙΚΑ ΕΝΩ ΥΠΑΡΧΗ Η ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ

2) ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΑΓΑΝΑ, ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΤΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 7 ΜΗΝΕΣ ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ

13 ΜΗΝΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΒΡΩ ΚΑΠΟΙΟΝ ΣΤΑ Ε-ΜΑΙΛ ΤΗΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΣ ΑΛΛΑ ΦΕΝΕΤΕ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΝΕ ΤΑ Ε-ΜΑΙΛ ΜΟΥ ΑΠΟ ΕΛΒΕΤΙΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΣΕΡΒΕΡ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΑ ΕΛΕΓΧΕΙ

ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ....ΑΛΛΑ ΚΑΝΕ ΥΠΟΜΟΝΗ

Ανώνυμος είπε...

Εμένα δεν μου φαίνεται παράξενο, τουλάχιστον το μέρος που αφορά τα τραγούδια. Ένα ζαπινγκ στους ραδιοφωνικούς μας σταθμούς και κυρίως τους ιδιωτικούς, θα σας πείσει. Για να ακούσεις ένα τραγούδι αξιώσεων εκτός από το Β΄ πρόγραμμα που διαχρονικά έχει την αξία του, θα πρέπει να πιάσεις ράδιο Καρδαμά ΄΄ απέναντι΄΄. Η δε ΕΡΖ η τηλεόραση με την αναμετάδοση που κάνει κάθε βράδυ μ΄ αυτόν τον φιρφιρή με το μπούστο, τι να σου πω, όλο πολιτισμό προβάλει.

rouf είπε...

ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΟ ΠΑΓΑΚΙ ΚΑΙ ΧΑΝΕΤΕ ΤΟ ΠΑΓΟΒΟΥΝΟ.

ΒΡΕΙΤΕ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΠΑΓΟΒΟΥΝΟ Η ΑΝΤΕ ΒΟΥΡ ΓΙΑ ΦΡΟΝΤΗΣΤΗΡΙΟ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΕΛΑΙΟΚΑΡΠΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

Ασφαλώς και ο Δήμος Ζακυνθίων δεν γνώριζε την ύπαρξη της συγκεκριμένης ιστοσελίδας. Ήδη με τηλεφωνική εντολή ζητήθηκε άμεσα η απόσυρση του ονόματος του Δήμου από την ιστοσελίδα αυτή. Δυστυχώς το ίδιο συμβαίνει και με τους άλλους Δήμους του Νομού και όχι μόνο με τον Δήμο Ζακυνθίων. Για την δική σας ενημέρωση σας πληροφορούμε ότι σε σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα ο Δήμος θα έχει την δικιά του ιστοσελίδα και για οποίον θέλει διαδικτυακή επικοινωνία με τον Δήμαρχο Ζακυνθίων μπορεί να επισκεφθεί την σελίδα του στο facebook που βρίσκεται σε ανάπτυξη τις ημέρες αυτές.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ.

rouf είπε...

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ << Δήμος θα έχει την δικιά του ιστοσελίδα και για οποίον θέλει διαδικτυακή επικοινωνία με τον Δήμαρχο Ζακυνθίων μπορεί να επισκεφθεί την σελίδα του στο facebook >>

ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ, ΠΕΣ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΤΟ FACEBOOK.

ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΗΓΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΝΑ ΣΕΡΦΑΡΕΙ.

Ατσάραντος είπε...

Ευχαριστούμε το Γραφείο Δημάρχου για την άμεση ενημέρωση.

rouf είπε...

ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΚΑΤΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.....

ΜΠΗΚΕ ΣΤΟΝ ΚΟΠΟ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ????

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ 100% ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΚΙ ΑΥΤΗ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΘΑ ΦΙΛΟΞΕΝΗΤΕ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ. ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ .TRAVEL ?

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΚΡΥΨΟΥΝ ΤΗΣ IP ΑΠΟ ΜΕΡΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ) ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ ΟΤΙ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΤΕ ΚΑΘΕ ΤΙ ΠΟΥ ΑΛΛΑΖΕΙ ΕΠΙ 24ΩΡΟΥ ΒΑΣΕΩΣ.

ΠΩΣ ΤΟ ΕΙΠΕΣ ΟΝΟΜΑ ΑΤΣΑΡΑΝΤΕ???