Δευτέρα 13 Ιουλίου 2009

Για να μην ξεχνιώμαστε.

Ο Νομάρχης Ζακύνθου πέρυσι τον Μάιο είχε δηλώσει: «Μέχρι το 2010 θα έχουν λυθεί όλα τα προβλήματα της Ζακύνθου εκτός από το νέο λιμάνι, που υπάρχουν διάφορες δυσκολίες». Το είχε πει δημόσια μετά από μια συνάντηση που είχε με αντιπροσωπεία εμπόρων, που τον επισκέφτηκε για να διαμαρτυρηθεί για την κατάσταση στην πόλη. Πέντε μήνες πριν τη λήξη της προθεσμίας που ο ίδιος έβαλε, διαπιστώνουμε ότι όλα τα προβλήματα έχουν ήδη λυθεί!

Bookmark and Share

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Kαι για να λεμε την πραγματικη αληθεια,δεν φταιει μονο ο Νομαρχης για την καταντια που βρισκεται το νησι.
ΟΛΟ το νομαρχιακο συμβουλιο(συμπερλαμβανομενης και της αντιπολιτευσης)δεν προσφερε τα αναμενομενα...
Βολευτηκαν ολοι στις καρεκλες,χρονια τωρα,και ειμαστε ολοι ενταξει.

Ποσοι τελικα πιστευουν οτι με την απλη αλλαγη ενος ονοματος στην Νομαρχια,θα φτιαχτουν τα προβληματα?

Οσο υπαρχει αυτη η εγκληματικη νοοτροπια,που στεκεται σε προσωπα και οχι σε συμπεριφορες,πολυ φοβαμαι οτι δεν θα δουμε ασπρη μερα...

Ανώνυμος είπε...

Όταν όλο το νομαρχιακό συμβούλιο (και άλλα όργανα της ΤΑ) αποτελείται από άτομα που επιλέχτηκαν με καθαρά κομματικά κριτήρια (δηλ. μεγάλη, τριχωτή γλώσσα και ευλύγιστη μέση) και καταλαμβάνουν φυτευτοί μια δημόσια θέση μόνο για να πλουτίσουν εύκολα και να λύσουν το πρόβλημά τους και των εγγονιών τους, τι περιμένετε; Έργα;

Αμα θέλετε να δείτε έργα με ουρά, πηγαίνετε να κοιτάξετε ένα-ένα τα σπίτια των κοιλαράδων αιρετών μας... Θα εντυπωσιαστείτε.

Ανώνυμος είπε...

edo pernoun mexri kai ta periptera kai den pame na tous petaksoume akso olous apo momarxies dimarxies kai topika symboulia.aytoi eimaste, aytous psifafe, aytous exoume. kai sto telos tous enoxlei kai i satyra tou g.i.d.a kai xalastike o sotirakis kai psaxnei na ton brei gia na tou kanei minisei gia sikofantiki disfimisi.

bre den pame na g@mi80um3 oloi mas pou vgenoume mono ston atsaranto kai ta leme kai mprosta tous, tous glifoume kai an mas poune gia sto dromo kokorevomaste oti exoume gnorimies kai mparmpa stin koroni.

kala na pa8oume!!!

Γ.Ι.Δ.Α. είπε...

erxete kai allo kai einai afieromeno stoys dimogerontes aytou tou topoy.

oso gia ton anonymo pou leei oti me psaxnoun exei dikio alla etsi einai i zwi kai eimai perifanos gi'ayto pou tous tarakounisa estw kai ligo.

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΠΩ...
ΚΑΘΙΙΣΤΕΕ ΚΑΛΑ......
ΜΗΝ ΤΟΝ ΤΣΑΝΤΙΣΕΤΕ ΚΑΙ ΞΑΝΑΚΑΤΕΒΕΙ
ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΑ ΑΠΙΔΙΑ ΠΙΑΝΕΙ....

Ανώνυμος είπε...

ΜΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ!!!!
ΣΤΟ ΣΤΡΟΥΦΟΧΩΡΙΟ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ.......

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά τα δικά του προβλήματα είπε ότι θα λύσει ο άνθρωπος,μέχρι το 2010, όχι τα δικά μας. Και τα έλυσε μάλιστα πολύ νωρίτερα, δεν νομίζετε;;;

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΑΦΕΝΕ ΤΣΙΓΑΡΟ,ΠΡΕΦΑ ΚΑΙ ΚΑΦΕ
ΒΡΕ ΔΕ ΒΑΡΙΕΣΕ ...(δις)
ΒΡΕ ΔΕ ΒΑΡΙΕΣΕ ΑΔΕΛΦΕ....

ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΞΕΧΑΣΩ ΝΑ ΖΩ

ΠΕΣΤΕ ΕΚΕΙ ΣΤΗ ΝΟΜΑΡΧΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΛΙΠΟΥΣ ΗΘΥΝΟΝΤΕΣ(βρε που τα βρίσκω..ο 'διαοτσος μεσα μου βραδιατικο)
ΝΑ ΑΝΑΨΕΙ ΚΑΝΑ ΦΩΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΜΑΡΑ ΒΟΥΡΤΣΗ
ΓΙΑΤΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΔΕΚΑ ΛΕΦΤΑ ΕΓΙΝΕ ΚΙ ΑΛΛΟ ΤΡΑΚΑΡΙΣΜΑ (ευτυχως μονο υλικες ζημιες)
ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΚΑΜΙΑ ΤΑΜΠΕΛΑ ΓΙΑ ΤΣΟΥ ΜΟΥΡΛΟΥΣ ΤΣΗ ΜΕΡΑΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΑΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ (κοιμισμενος σαν αυτον τση προηγουμενης βδομαδας που φαγε την κολονα του φωτισμου λες και ητανε ΚΡΑΜΠΙ)

ΜΕ ΤΣΗ'ΥΓΕΙΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ....ΕΔΩΠΑ!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Από την περασμένη Τετάρτη προσπαθούσα να βρω ποιος είναι υπεύθυνος στο Δήμο Ζακυνθίων για να αλλάξει μια καμμένη λάμπα σε φανοστάτη δίπλα στο δρόμο. Τελικά σήμερα και αφού με στέλνανε από τον Άννα στον Καϊάφα, με πληροφόρησαν ότι δεν υπάρχουν ανταλλακτικές λάμπες και θα πρέπει να περιμένω έως και (3) τρεις ΜΗΝΕΣ!!! Αυτή η συμμορία με τα λαμόγια - απατεώνες - ξεκωλιάσματα του Δήμου, που μας ρεζίλεψε στο πανελλήνιο και έχουν τα μούτρα να κυκλοφοράνε και στους δρόμους της πόλης, δεν μπορούν ούτε μια λάμπα να αλλάξουν! Μια φωτογραφία τους να κρατήσουμε για έχουν και τα εγγόνια μας να φτύνουν. Και είναι τάχα μου και σπουδαγμένοι επιστήμονες. Της κλαψιάς, της πλαστογραφίας και της απάτης, σίγουρα. Σε αυτά διέπρεψαν. Κατέστρεψαν και έκλεψαν το δημόσιο χρήμα και πήραν σπίτια και αυτοκίνητα. Ρε πότε θα σας γιαουρτώσω να θεραπαώ;