Δευτέρα 26 Μαΐου 2008

«Μέχρι το 2010 θα έχουν λυθεί όλα τα προβλήματα της Ζακύνθου…

κάντε κλικ για να μεγαλώσει.

εκτός από το νέο λιμάνι, που υπάρχουν διάφορες δυσκολίες»! Αυτό υποσχέθηκε ο Νομάρχης σε αντιπροσωπεία εμπόρων, που τον επισκέφτηκε για να διαμαρτυρηθεί για την κατάσταση στην πόλη. Αυτή η περίσταση, θυμίζει ένα πραγματικό περιστατικό που συνέβη πριν από μερικά χρόνια. Γνωστός μεγαλό-ζακυνθινός επήγε (για να βγάλει την υποχρέωση) έναν άθρωπό του, σε γραφείο πολιτικού, με σκοπό να πετύχει το διορισμό του, στο δημόσιο. Ο μεγαλο-ζακυθινός έκαμε στην άκρη και άκουε τον πολιτικό να αραδιάζει ένα κάρο υποσχέσεις στον υποψήφιο δημόσιο υπάλληλο. Οπότε, κάποια στιγμή, ο μεγαλο-ζακυθινός δεν άντεξε από τσι τόσες υποσχέσεις και γυρνώντας στον πολιτικό του λέει: «Νιόνιο, με ρέγουλααααα….»

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΨΕΥΤΙΚΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ..

Ανώνυμος είπε...

To 2010 den einai tyxaia hmerominia. Den einai ligoi osoi lene oti to 2010 8a emfanistei o antixristos kai to 2013 8a er8ei h synteleia tou kosmou. Ara gia tria xronia ti na ta kanoume ola ta erga. pote 8a ta xaroume. asto kalytera min ftia3ete tipota. mia xara einai kai twra.

Ατσάραντος είπε...

Σας παρακαλώ να σχολιάζετε χωρίς προσωπικούς χαρακτηρισμούς και καταγγελίες, που δύσκολα αποδεικνύονται. Η σάτιρα είναι η καλύτερη απάντηση.