Τρίτη 9 Ιουνίου 2009

Απόσπαση υπαλλήλου επειδή ...ΔΕΝ κάπνιζε!!!

Υπάλληλος της Νομαρχίας αποσπάστηκε σε άλλη υπηρεσία, εκτός Νομαρχίας, γιατί ο Νομάρχης δεν μπορούσε να δυσαρεστήσει τους μόνιμους υπαλλήλους του επιβάλλοντάς τους να περιορίσουν το κάπνισμα!!! Αν η πληροφορία είναι αληθής, τότε είμαστε για "τα πέρα αμπέλια", που λένε και οι παλιοί!

Post: D.D

Bookmark and Share

7 σχόλια:

HappyHour είπε...

Καλά του έκαναν δηλαδή να επιβάλει αυτός τη θέληση του στην πλειοψηφία. Σε λίγο θα μας απαγορεύσουν να κυκλοφορούμε χωρίς ομπρέλα στη βροχή μήπως κρυώσουμε !

Ανώνυμος είπε...

Η πληροφορία αυτή Ατσάραντε είναι αληθινότατη και που να ήξερες το παρασκήνιο αυτής της ιστορίας, όσο αφόρα την κατάστασης της υγεία αυτού του ατόμου, με τι σύμβαση εργασίας είχε γίνει πρόσληψη του αλλά και από ποτέ προσπαθεί να τους πείσει ότι δεν μπορεί να παρευρίσκετε με καπνίζοντες συναδέλφους, τότε θα δεις γέλια που θα κάνεις!! και βέβαια όχι με το άτομο που δεν κάπνιζε.

Ανώνυμος είπε...

Αναρωτιέμαι, γιατί δεν παίρνουμε τα κοντοματσουκα ?????

Πέτρος είπε...

Πολύ καλά και άγια τον έκανε! Όπως λέει και ο πρώτος φίλος στο σχόλιό του, η κατάσταση έχει ξεφύγει.

Ανώνυμος είπε...

Δεν πάτε καλα ειλικρινά! Οποιος θελει ας πηγαινει να βαραει ενεσεις νικοτινης , δεν ειναι αναγκη να σκοτωνει τον διπλανό του ! Αλλα τοσο σας κοβει ..

ΜΑΣΚΑΡΑΣ είπε...

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΡΜΟΖΕ ΚΑΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΗΤΑΝ ΝΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΜΙΑ ΜΥΝΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΟΥ ΑΤΟΜΟΥ, ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΡΜΟΔΙΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΗΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΟΥΣΕ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ !!!!! ΘΑ ΕΤΡΕΧΑΝ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΑΝ !!! ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΟ ΨΥΧΙΚΟ ΣΘΕΝΟΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ !!! ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΜΑΘΑ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΑΥΤΟ ΕΠΙΒΑΡΥΜΕΝΟ ΑΠΟ ΘΕΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΣΧΗΜΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΣΨΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ :::
ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΙΗΝ ΚΥΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΥΡΙΟΥΣ ΠΟΥ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ !!!!
ΚΥΡΙΑ ΜΑΡΙΕΤΑ......ΚΥΡΙΕ ΚΟΚΛΑ.....ΚΥΡΙΕ ΝΙΟΝΙΟ !! ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ???

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς η κοπελίτσα της Μερικής Απασχόλησης πλήρωσε τη νύφη για την ανακακότητα της Διοίκησης να βάλει τάξη.
Αλήθεια ακούσατε καμία καταγγελία απο τον Σύλλογο των Υπαλλήλων της Νομαρχίας;
Μπα,τους συστησε ο γιατρός αφωνία και κάνουν γαργάρες,είναι μέρες τώρα να στεναχωρήσουν τη Διοίκηση;
Αναλύουν το μήνυμα της κάλπης.