Τρίτη 9 Ιουνίου 2009

Ποδηλατοδρομία στους δρόμους της πόλης.

Την Κυριακή 14 Ιουνίου 2009,διοργανωνε ο νεοσύστατος φορέας Ποδηλάτες τση Ζάκυνθος. Με την συμμετοχή του Συλλόγου Φοιτητών του Τμήματος Οικολογίας και Περιβάλλοντος του νησιού μας. Εκκίνηση πλατεία ΣΟΛΩΜΟΥ 6.30μμ. Ας τιμήσουμε την προσπάθεια αυτή. Και για όσους δεν έχουν ποδήλατα, έχει φροντίσει ο Σύλλογος να κλείσει ποδήλατα από γειτονικό ποδηλατάδικο με συμβολικό αντίτιμο 2 ευρώ. Περισσότερες πληροφορίες στο 6940604975 η στο zantecyclist@gmail.com. Ας προσπαθήσουμε τουλάχιστον σε αυτά που μας ενώνουν και ας δείξουμε τον σωστό δρόμο στα παιδιά μας.

Post: Kostas

Bookmark and Share

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μια πολύ ωραία (και αναγκαία) πρωτοβουλία. Μακάρι ν'αρχίσει να χρησιμοποιείται περισσότερο το ποδήλατο από τους Ζακυνθινούς, μέχρι τώρα το σνομπάρουν. Αλλά, δεν είδαμε ποτέ και κάποιον από τους μεγαλοσχήμονες αρχοντάδες αιρετούς μας να κυκλοφορεί με ποδήλατο, για να δώσει το καλό παράδειγμα, αντίθετα δυστυχώς... Οι Ζακυνθινοί ακόμα και στην τουαλέτα πάνε με την κούρσα. Για φανταστείτε την Αλ. Ρώμα ή την παραλιακή με ελάχιστα αυτοκίνητα και πολλά ποδήλατα!
Σε άλλες πόλεις της Ελλάδας (Καρδίτσα, Λάρισα και Μεσολόγγι) τις οποίες μάλιστα οι Ζακυνθινοί κυττάμε αφ'υψηλού, ποδηλατόδρομοι υπάρχουν εδώ και καιρό... Σχεδιάζεται ακόμα δίκτυο ποδηλατοδρόμων σε Αθήνα, Βόλο και αλλού. Φαίνεται ότι απολαμβάνουμε να είμαστε σε όλα τελευταίοι...

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ