Τρίτη 26 Μαΐου 2009

Και πάλι χωρίς νερό η Ζάκυνθος...

...εξ αιτίας της ανικανότητας των υπευθύνων να αντιμετωπίσουν απλά διαχειριστικά ζητήματα. Πώς γίνεται οι πολίτες να πληρώνουν ανελλιπώς τους λογαριασμούς του νερού, αλλά τα χρήματα να μην καλύπτουν ούτε τις ανάγκες ηλεκτροδότησης των γεωτρήσεων, ούτε τη μισθοδοσία των εργαζομένων; Σε ποιες τσέπες πάνε τα λεφτά που πληρώνουν οι πολίτες; Μέχρι πότε οι Ζακυνθινοί θα παρακολουθούν βουβοί; Μέχρι πότε οι αρμόδιοι ελεγκτικοί κρατικοί μηχανισμοί θα ποιούν τη νήσσαν; Αϊ σιχτίρ πια, ούτε τα αυτονόητα δεν μπορούμε να έχουμε!

Τηλ. ΔΕΥΑΖ 41718 (μιλάει συνέχεια και όταν δεν μιλάει απλά δεν το σηκώνουν!)
Φαξ ΔΕΥΑΖ 43427

Bookmark and Share

13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Είναι γνωστό σε όλους (εκτός των άλλων "προβλημάτων") ότι υπάρχει μεγάλη "διαρροή" νερού που όλως τυχαίως συμβαίνει μέσω σωλήνων συνδεδεμένων με συγκεκριμένα σπίτια και επιχειρήσεις...
Είναι αυτό που λένε, "πίνουν νερό στην υγειά μας"!!!

Ανώνυμος είπε...

Με καυσωνα και χωρις νερό. Ο εισαγγελέας ας ασχοληθεί επιτέλους. Όχι άλλο κουκούλωμα, ας αποδοθούν ευθύνες. Γ@μω το κράτος μου....

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΝΕΝΑΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ??ΝΤΡΟΠΗ ΡΕΕ ΝΑΙ ΡΕΕ. ΟΛΟΙ ΜΟΚΟ ΚΑΝΟΥΝ.ΟΣΟ ΦΙΛΕ ΑΝΩΝ 5.20 ΠΟΥ ΛΕΣ Γ@ΜΩ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΟΥ,ΠΟΙΟ ΚΡΑΤΟ ΣΟΥ ,ΠΟΥ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ?
ΟΣΟΙ ΒΑΖΕΤΕ ΜΕ ΒΥΤΙΑ ΝΕΡΟ ΝΑ ΚΡΑΤΑΤΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΔΙΞΕΙΣ ΟΤΑΝ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΝΑ ΑΦΕΡΟΥΝΤΑΙ.ΑΛΛΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΙΝΑ ΠΟΥ ΤΡΑΒΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΤΑ ΘΥΜΗΘΩ ΚΑΙ ΤΙΣ 7 ΙΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΕΣ. ΜΑΥΡΟ ΣΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ.

Ανώνυμος είπε...

Ω!!!Νιόνιο μου τι 'σού μέλλε να πάθεις και το κατρουγιάλι στή νόνας σου
να περιμένεις αμπονόρα μπάς και πλυθείς λιγάκι.
-μα δε μου τό'λέγες ορέ ματζέτο μου από βραδίς ...
πως καρτεράς αγάλια να μη πετάξω και του νόνού σου που είχε και τη ....κακαράτζα

Ε!!!!!Δημαρχαίοι και λοιποί τόμου και σας βαστάει απ'αύριο την αυγή
νερό μη δώσετε
να δείτε και τση νόνας μου
το κατρουγιάλι
πόσο κάτουρο ....χωράει

Νίκος Χαραλάμπους είπε...

Κατ΄αρχήν να θυμίσω ότι είχαμε έναν πολύ βροχερό Ιανουάριο. Ποιος ξέχασε ότι το ματς ΑΠΣ Ζακύνθου-Δόξα Δράμας αναβλήθηκε λόγω καταρρακτώδους βροχόπτωσης;

Θες να ξέρεις Ατσάραντε που πήγαν τα λεφτά που έδωσαν οι δημότες για το νερό;
Πηγαν σε προσλήψεις, μισθούς και επιδόματα δημοτικών υπαλλήλων, ημετέρων και μη. Πήγαν στην διατήρηση ενός δημοτικού κινηματογράφου που πάει λίγος κόσμος και δεν βγαίνει οικονομικά. Πήγαν στην δημιουργία μιας δημοτικής αστυνομίας που ο μόνος ρόλος της είναι να κόβει βόλτες στην πόλη. Πήγαν στο χτίσιμο ενός θεάτρου που μάλλον θα έχει την ίδια τύχη με τον κινηματογράφο. Πήγαν σε επιδοτήσεις πολιτιστικών εκδηλώσεων που πρέπει να έχεις πολύ καλή διάθεση για να τις θεωρήσεις πολιτιστικές. Πήγαν σε χαμένες εργάσιμες μέρες λόγω απεργιών, συνελεύσεων, στάσεων εργασίας, μακροχρόνιων αδειών, αποσπάσεων κτλ. Πήγαν στην χαμένη παραγωγικότητα που 3 υπάλληλοι κάνουν την δουλειά ενός. Πήγαν στα σφαγεία που θέλουν να στήσουν οι δήμοι. Πήγαν σε προμηθευτές και σε παραγγελίες άχρηστων υλικών για άχρηστα και ανούσια έργα βιτρίνας.

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΗ ΔΕΥΑΖ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ. ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΔΕΣΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ. 24 ΩΡΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΕΡΟ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΣΤΑΓΟΝΑ ΠΛΕΟΝ ΣΤΑ ΜΠΙΤΟΝΙΑ. ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ Η ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΜΕΝΑ.
Μ.Α

Ανώνυμος είπε...

ranrevou ston eisaggelea oloi

Ανώνυμος είπε...

αντισταθειτε κανενας να μην πληρωσει το νερο

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΜΑΣ ΦΤΑΝΕΙ Η ΚΡΙΣΗ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΟ ΝΕΡΟ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΣΩΣΤΟ. ΜΑΥΡΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

να παραιτηθουν υα θρασυμια. ουστ ανικανοι

Ανώνυμος είπε...

Ε ΡΕ ΜΑΜΟΥΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ. ΑΛΛΙΩΣ ΠΩΣ ΝΑ ΕΞΗΓΗΘΕΙ Η ΠΡΕΜΟΥΡΑ ΝΑ ΑΓΚΑΛΙΑΖΟΥΝ ΜΙΑ ΚΑΡΕΚΛΑ ΜΕ ΤΟΣΑ ΧΡΕΗ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΚΟΛΑΝΕ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΗΣ; ΤΡΩΝΕ ΜΕ ΧΙΛΙΕΣ ΜΑΣΕΛΕΣ. ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΙ ΣΠΙΤΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ.

airetikos είπε...

http://atsarantos.blogspot.com/2009/04/blog-post_2376.html

Oσο και να φωναζουμε,δυστυχως δεν γινεται τιποτα...

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΦΩΝΕΣ. ΕΝΑΣ ΠΡΟΘΥΜΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ 10ΑΡΙΑ ΜΟΥΡΛΟΖΑΚΥΝΘΙΝΟΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΝ ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΓΩΓΕΣ ΚΑΙ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΦΩΤΙΑ Ο ΚΩΛΟΣ, ΟΛΩΝ ΕΚΕΙΝΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ Π....Ο