Τρίτη 26 Μαΐου 2009

Σοσιαλισμός ή πλαδαρότητα;

Μα γιατί σου φαίνεται παράλογο το ερώτημα; Με τον σοσιαλισμό είναι λογικό να διατηρήσεις τη φόρμα σου. Θα τα μοιράζεσαι όλα, θα βοηθήσει και η οικονομική "ύφεση", μια χαρά! Γιατί να τα σκας στο γυμναστήριο δηλαδή; Ενώ με την Πλαδαρότητα, θα είσαι πάντα χοντρός σε όλα σου. Ναι, ναι και στους τρόπους αλλά θα σε καλούν σε περισσότερα πάρτυ, για να γελάνε μαζί σου. Θα είσαι "η ψυχή της παρέας". Προσωπικά, σκεπτόμενη εκείνη την αγγλικούρα που υποστηρίζει το εξής: "EAT WELL-STAY FIT- DIE ANYWAY!", λέω να προτιμήσω έναν "πλαδαρό σοσιαλισμό". Άσχημα;

Clopy: katrougiali.blogspot

Bookmark and Share

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εάν σήμερα η διαφορά στη δημοσκόπηση είναι 2,8%, η Ν.Δ. έχει την νίκη στο τσεπάκι.
Από το 20% των αναποφάσιστων τουλάχιστον το 70% είναι Νεοδημοκράτες. Η ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ 80% ΤΕΛΟΣ. Η ΝΔ ΑΠΟ 55% ΜΟΛΙΣ ΠΑΕΙ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΣΤΩ 70% ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΦΟΥΝΤΟ Ο ΧΑΖΟΤΖΕΦΡΙ. ΘΑ ΤΟΝ ΒΑΛΕΙ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΝΑ ΠΟΥΛΑΕΙ ΠΑΤΑΤΕΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.
Κάτι μου λέει λοιπόν ότι σύντομα θα έχουμε συνέδριο εκλογής αρχηγού στο πασόκ.
Άντε να τελειώνουμε γιατί πολύ κράτησε το ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΜΕ ΤΟΝ ΧΑΖΟΤΖΕΦΡΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ. ΑΣ ΠΑΕΙ ΝΑ ΑΝΑΜΕΤΡΗΘΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΟΜΟΙΟΝ ΤΟΥ ΤΟΝ ΚΑΤΜΑΝ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΤΟΝ ΝΙΚΗΣΕΙ, ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΤΟΥΣ ΤΑ ΛΕΝΕ ΠΑΠΑΓΑΛΟΙ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΝΕ. Ο ΚΑΤΜΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΟΔΟ. ΧΙ ΧΙ ΧΙ.

Ανώνυμος είπε...

φτάνει να μη γίνει Πλαδαρός Σοσιαληγμός...:-))

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΥΡΟ ΣΤΟΥΣ ΨΕΥΤΟΓΙΑΛΟΥΡΟΥΣ.
ΝΕΡΟ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΡΕΕ.
ΟΤΑΝ ΗΛΘΕ Ο ΠΡΩΘΗΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑΖΗ ΕΡΓΑ.
ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΦΤΑΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΣΑΣ ΒΓΑΖΟΥΜΕ, ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΒΑΣΑΝΙΖΕΤΑΙ. ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ.

Unknown είπε...

Το σχόλιο του 1oυ Ανώνυμου, είναι κορυφαίο! Μου έφτιαξε τη μέρα! Μερσί!