Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2008

Εντείνονται οι εργασίες στολισμού στη περιοχή του Αγίου, αναμένοντας τον Αρχιεπίσκοπο.

Ελπίζουμε αυτήν την φόρα να μην δούμε “μπουφανίες», μιας και ο συγκεκριμένος Αρχιεπίσκοπος την σεμνότητα την έχει κάνει τρόπο ζωής. Σε αντίθεση με άλλους που πολλές φόρες προκαλούν …

Post: Airetikos

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Και "μπουφανίες" θα δούμε και οι εορταστικές εκδηλώσεις θα είναι για μια ακόμα φορά υπερβολικές.
Η "κάθοδος" άλλωστε τριάντα πέντε Αρχιερέων-Δεσποτάδων (έτσι τουλάχιστον αναφέρουν έγκυρες εκκλησιαστικές πηγές) θα προκαλέσουν για μια ακόμα φορά το κοινό αίσθημα.
Ο Άγιος Διονύσιος σίγουρα δε θα επιθυμούσε όλα αυτά.
Είναι όμως και η ανθρώπινη ματαιοδοξία, που δεν αφήνει τους εκκλησιαστικούς μας ταγούς πράους,γαλήνιους και εν τέλει ήσυχους.
Ο Άγιος της συγνώμης ας μας προστατεύσει και τούτη τη φορά.

Χρόνια Πολλά.

ΕΛΛΗΝ VS ΧΑΟΣ είπε...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ ΠΑΡ/ΣΤΡ/ΤΙΩΤΙΚΟΥ ΣΚΕΛΟΥΣ Ο.Ε.Α

http://lastultimatum-hrg.blogspot.com/2008/12/blog-post_03.html

Ανώνυμος είπε...

Παιδια κάηκε μια λάμπα ψηλά στο καμπαναρίο γιαυτό είναι ο γερανός. Τι νομίζατε;

Γ.Ι.Δ.Α. είπε...

ton anonimo anevazoun gia na na ton doume oi ntopioi gia stamatisei na einai anonimos!!!
zitao signomi apo tous alloys anonimous.
enas zoristike!!!

Ανώνυμος είπε...

φανταζομε το παπαδαριο να στηνετε για φοτογραφιση και αναρωτιεμε που θα χορέσουν 35 κοιλαραδες καλοθρεμενοι και δε θα σκουντιουντε οι κοιλιες τους. αν ήτανε θεος θα τους ειχε καμενους που κοροιδεβουν τον κοσμο και τους νιαζουν μονο τα λεφτα και τα λουσα. ντροπη τους ο κσομος πειναη και αυτοι ειναι μες τη χλιδα με λεφτα απο απατες και κομπινες. το βατοπεδιο ζει αυτο μας οδηγη

Ανώνυμος είπε...

Η ντροπή του Δεσπότη μας δεν έχει προηγούμενο και φυσικά όρια.
Από τη μια χαρακτηρίζει τον Ιερώνυμο ως σεμνό Αρχιεπίσκοπο και από την άλλη τον ανεβάζει σε φωτογραφίες απάνου στο καμπαναρίο του Αγίου και τσου στύλους τση ΔΕΗς.
Αν πράγματι ο Ιερώνυμος είναι σεμνός, με το που θα δει τη φάτσα του κρεμασμένη ψηλά στον ουρανό, πρέπει ή να σηκωθεί και να φύγει ή να δώσει εντολή για επανόρθωση της βλακώδους αυτής κίνησης.
Κανένας Αρχιερέας δεν χρειάζεται ρεκλάμα Άγιε (...) Δέσποτα, πόσο μέλλον ο τωρινός προκαθήμενος της Ελλαδικής εκκλησίας.
Ντροπή και πάλι ντροπή.
Ο Άγιος Διονύσιος δεν χρειάζεται τέτοιες ά-λογες κινήσεις εορτασμού.
Ματαιότητα τα ανθρώπινα δε διδάσκει η εκκλησία μας ;
Τελικά σε τούτο το νησί είμαστε "καταδικασμένοι", ως φαίνεται, να μας κυνηγούν όχι θεοί και δαίμονες, αλλά μονάχα δαίμονες.
Ας μας ξανα-συγχωρέσει ο Άγιος μας πριν μας σιχαθεί όλους!!!!

Ανώνυμος είπε...

Από το πιο ανήθικο, διεφθαρμένο και αδίστακτο κομμάτι της κοινωνίας, τι να περιμένει κανείς; Μετριοφροσύνη, σεμνότητα, ευπρέπεια, ταπεινότητα; Μόνο όταν αυτοεπαινούνται ακούγονται για το συνάφι τους τέτοιοι χαρακτηρισμοί! Στολίζονται σα φρεγάτες με τα χρυσάφια και τα βελούδα και συναγωνίζονται ο ένας τον άλλο στην επίδειξη και το ναρκισσισμό με τις πολυτελείς Μερτσέντες και τα τρυφερά γιουσουφάκια τους. Το πομπώδες ύφος τους επί "σκηνής" τα λέει όλα, καθώς χαϊδεύουν με τα παχιά δάχτυλα την αφράτη γενειάδα...
Άγιε μου συχώρα τους, ου γαρ οίδασι τι ποιούσι! Εσένα, τον Άγιο της ταπεινότητας, σ'έχουνε κάμει ρεκλάμα ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΚΟΝΟΜΑΝΕ!

ΜΑΣΚΑΡΑΣ είπε...

ΛΙΓΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ !!!
ΜΟΝΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΚΕΛΕΚΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΣΤΥΛΟΥΣ ΤΗΣ ΔΕΗ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΤΟΙΧΟΥΣ !!!!

ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝΕ ΠΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΜΕ !!!

ΝΤΡΟΠΗΗΗΗΗΗ

Ανώνυμος είπε...

Το αισχρό ιερατείο σε ακόμα μια εκδήλωση επίδειξης αλαζονείας: Έρχεται ο Αρχηγός με τους συνταγματάρχες του, ελάτε πρόβατα να προσκυνήσετε ταπεινά τον ορθό (και ΣΕΜΝΟ) εκπρόσωπο του "Θεού" επί της Γης! Στολίσματα, λεφτά και πολυτέλειες κάθε λογής για τους ακόλαστους παπάδες, λιτότητα, φτώχεια και προβλήματα για τον κόσμο. Πού βρίσκουν αυτοί τα λεφτά; Μήπως είναι τα λεφτά του κόσμου;

Ένας ακόμα δικτάτορας που πρέπει να φύγει.

Ανώνυμος είπε...

Zakynthinopedi are Sigouro na zouses tha efazes ton fonia tou aderfou sou na tous sfacsi oulous.