Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2008

Ο Νομάρχης Ζακύνθου κάνει τον...Big Brother!

Την ώρα που πραγματοποιούσε επίσκεψη στο γραφείο του ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, αυτός είχε σε κοινή θέα τις ρουφιανοκάμερες, που πρόσφατα (με διαγωνισμό μαϊμού) τοποθέτησε στο κτήριο της Νομαρχίας. Οι καλεσμένοι, κληρικοί και λαϊκοί, δεν πίστευαν στα μάτια τους βλέποντας στην οθόνη τις κινήσεις των πολιτών μέσα και έξω από το Νομαρχιακό κτήριο! Στην εγκατάσταση, που βρίσκεται στο ιδιαίτερο γραφείο του Νομάρχη, φαίνεται ξεκάθαρα ότι οι κάμερες τηλεχειρίζονται με joystick, έχουν zoom, ενώ είναι πασιφανές ότι όλα εγγράφονται σε ειδική συσκευή αποθήκευσης και επεξεργασίας εικόνας. Ο Νομάρχης Ζακύνθου παρακολουθεί, προσωπικά ο ίδιος, εννέα χώρους! Δεν υπάρχει περίπτωση να μπει ο οποιοσδήποτε στη Νομαρχία χωρίς να τον δει ο Νομάρχης! Τι φοβάται ο κ. Νομάρχης και έχει στήσει αυτό το κύκλωμα; Οι υπόλοιποι Νομαρχιακοί Σύμβουλοι το θεωρούν δημοκρατικό και σύμφωνο με το Σύνταγμα και τους νόμους, να παρακολουθεί ο κ. Γάσπαρος, ως άλλος Big Brother, τις κινήσεις των πολιτών;

Κάντε κλικ στη εικόνα για να δείτε ποιούς χώρους παρακολουθεί ο κ. Νομάρχης.

24 σχόλια:

ΜΑΣΚΑΡΑΣ είπε...

ΕΧΩ ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ ΝΑ ΔΩ, ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ, ΣΤΟ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ, ΤΟΥ ΄΄BIG GASPAR΄΄!!
ΑΠΟ ΟΤΙ ΚΡΙΝΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ!!!
ΥΠΟΜΟΝΗ

Ανώνυμος είπε...

Βρε ουστ !!!!!

Ανώνυμος είπε...

Οχι βρε, κουτά.
Τις έβαλε για να ελέγχει το Νιόνιο τον καφετζή,να μην αισχοκερδεί απο τους καφέδες.
Δεν γίνονται άλλες "δοσοληψίες" άλλωστε.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΣΤΗ ΕΛΛΑΔΑ ΟΤΙ ΜΠΕΝΗ ΜΕΝΕΙ.ΚΑΛΗΤΕΡΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΣΙ ΠΑΡΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.
ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

Όταν το καλοκαίρι φώναζαν από το ΣΥΡΙΖΑ για τις κάμερες τότε όλοι κάνανε πως δεν άκουγαν. Καλό θα είναι να μην τρέχουμε κατόπιν εορτής όπως τώρα.

Ανώνυμος είπε...

Φαίνεται ότι κάτι βρωμάει εκεί μέσα γιαυτό υπάρχει και κούτα με χαρτομάντηλα ΜΑΧΙ. Ρε Ατσάραντε αυτή η εικόνα δείχνει τις μισές κάμερες. Βάλε και τις άλλες μισές να δούμε τι άλλο έχει ενδιαφέρον για το δούκα της αρπαχτής, καίσαρα Γάσπαρ.

Ανώνυμος είπε...

Για πιο ΣΥΡΙΖΑ μιλά ο 9.40 αυτόν με το rolex και τη Mercedes .

Ανώνυμος είπε...

Σε βλέπω αρκετά ενημερωμένο 10.53. Μήπως ξέρεις και μάρκα εσωρούχων;

Ανώνυμος είπε...

Καλύτςρα με rolex και τη Mercedes και να φωνάζουν παρά με Ζastava και Seiko καινα τα παίρνουν αγαπητέ 10.53. Μήπως διαφωνείς;

Ανώνυμος είπε...

ma fysika ton ekprosopo pou einai o dikigoros twn tokoglyfwn emplekomenos sto skandalo ths peiraiws.osoi vgenate tou syriza kai legate oti teleiwse o dikomatismos nea kyvernisis aristeras kai paramythia tis xalimas kathiste anapaftika sta sinithi pososta sas peite mas pou einai to fainomeno tsipra pou exei exafanistei kai san kala paidia zitiste sinergasia min dialithite.......

Ανώνυμος είπε...

Dikigoros tou SIRIZA anakatem;eno me tin peiraios den yparxei, kapoio lathos kaneis. Mipos ;omos tha prepei na zitane adeia oi epaggelmaties dikigoroi gia na yperaspizontai kathgoroymenoys? Oi kathgoroumenoi den exoun dikaioma yperaspishs akomi kai an exoun kanei ta pio frikta eglimata?

Ανώνυμος είπε...

ΒΡΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΤΗΣ ΔΕΚΑΡΑΣ ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΕ ΔΕΞΙΕΣ ΤΣΕΠΕΣ ΚΑΝΑΤΕ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΑΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ MR.ROLEX ΓΥΡΙΖΕΙ ΜΕ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ
ΒΡΕ ΟΥΥΥΣΣΣΤΤΤΤΤΤ!!!!!

ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ

Ανώνυμος είπε...

Δεν ξέρω τη μάρκα εσώρουχα φορεί αλλά ξέρω ότι είναι δικηγόρος του ανθρώπου με το ελικόπτερο ,του ανθρώπου με τα καράβια , των τραπεζών κ.α…………………
Σεμνά και μετρητά ……
Με κάλυμμα την αριστερά

Ανώνυμος είπε...

Nomizo pos eisai ligaki empathis me ton SYRIZA kai les pragmata pou den isxyoun. Giati den anafereis kai tous allous 4 dikigorous pou eixan analavei to sygekrimeno tokoglyfo? Oson afora thn Peiraios auto pou les den isxyei kai einai sykofantia diastaurose to.

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ 10.22 βλέπω ότι κατάλαβες πως τα ψεματάκια έχουν κοντά πόδια και άρχισες τις ευγένειες. Εμπρός στο δρόμο που χάραξε η Παπαρήγα.

Ανώνυμος είπε...

Μπορω να σας πω τι εσωρουχα φορα.Σαν γνησιος αριστερος φορα μονο ΗΛΙΟΣ.Ολα τα υπολειπα που λετε ειναι εκ του πονηρου για να μην πω και ξενος δακτυλος

Ανώνυμος είπε...

Τελικά από το τσακωμό του ΚΚΕ και του ΣΥΡΙΖΑ κερδισμένος στην συγκεκριμένη ανάρτηση βαίνει ο Νιονιος
Καλά ηλίθιοι είσαστε ενωθείτε ρε γαμώτο

Ο κεντρώος

Ανώνυμος είπε...

Πολύ μάγκας ο Gaspar!!!
Χωρίς να κάνει καμιά προσπάθεια καταφέρνει να αποπροσανατολίζει το κοινό & να τους βάζει να τσακώνονται για ό,τι άλλο εκτός απο τα πεπραγμένα του.
Ομόνοια αδέλφια, αλλού είναι το πρόβλημα και όχι ο ΣΥΡΙΖΑ.

Ανώνυμος είπε...

Πολύ σωστά τα τελευταία σχόλια, συμφωνώ απολύτως. Όμως είναι δυνατόν να προβάλλονται κριτήρια για το αν είναι κάποιος αριστερός από το ρολόι και από το αυτοκίνητό του; Αυτά είναι κακοήθιες. Θα ήταν ωραίο να σας έλεγα, ότι τάχα η Παπαρήγα δεν είναι αριστερή επειδή το παιδί της πηγαίνει σε ιδιωτικό σχολείο; Θα ήταν το ίδιο άθλιο. Πολύ περισσότερο τα πράγματα ξεστρατίζουν όταν γίνονται προσωπικές επιθέσεις που επενδύονται με ψέματα και λάσπη. Αυτά δεν είναι σοβαρά πράγματα. Αν έχει να πει κάποιος κάτι για τις θέσεις ενός κόμματος να το πει ακόμη και αν αγγίζει τα όρια της κακοπιστίας. Γι' αυτό είναι ο διάλογος. Συκοφαντίες και ψέματα όμως κανένας πολιτικός χώρος δεν μπορεί να τα δεχτεί. Σε πελική ανάλυση ο ΣΥΡΙΖΑ το έχει διακηρύξει 100 φορές, ότι επιθυμεί την συνεργασία των αριστερών δυνάμεων. Αντί για συνεργασία όμως εισπράττει συκοφαντίες. Καιρός να σοβαρευτούμε όλοι.

Ανώνυμος είπε...

Αυτοί που ζουν σα αυτό το νησί γνωρίζουν πολύ καλά αν λέω ψέματα η όχι , είναι πολύ μικρή οι κοινωνία μας για να κοροϊδευόμαστε .

Κακοήθεια λέω 9.37 να φορεί ρολόι 5.000 € και να κυκλοφορεί με αυτοκίνητο 45.000 και μετά να βγαίνει να υποστηρίζει το δίκαιο του εργάτη και να κάνει τον επαναστάτη ,σε ποιον τα πουλάτε αυτά ρε , δεν πειράζει 9.37 και οι υπόλοιποι αυλοκόλακες ας είμαι εγώ κακοήθεις και συκοφάντης .
Αλλά προσέξτε όταν θα ξεκινήσει η επανάσταση ενάντια στο κατεστημένο για τη μεγάλη ανατροπή μην κάμετε το λάθος και πάρετε το τζιπ τον 50.000 € και φορέσετε κανένα Αρμάνι παντελόνι γιατί θα φάτε ( αλά ζακυνθινά ) κουνουπιδία .

Σας επήρανε χαμπάρι

Και για να πιάνεις τη Παπαρήγα στο στόμα σου θα πρέπει να πας να κάνεις κανένα μεροκάματο πρώτα .

Ανώνυμος είπε...

Είναι προφανές φίλε μου, ότι τον διάλογο μπορείς να τον κάνεις μόνο με "κουνουπιδίες". Πάλι καλά που οι νεοσταλινικοί το γύρισαν στη μητέρα φύση. Υπάρχουν και χειρότερα. Δεν σου μένει παρά να περιμένεις αγκαλιά με το κουνουπίδι μήπως βρεις κανένα να το "προσφέρεις". Αν πάλι δεν βρεις τον αποδέκτη καλή σου όρεξη. Το κουνουπίδι τρώγεται σοφιγάδα.

Ανώνυμος είπε...

apo tis patates kai ta parakaletsa stin diafthora tis enimerosis kai tis pseftokoultouras

Ανώνυμος είπε...

Αλήθεια, οι κάμερες αποδεδειγμένα δουλεύουν,κατασκοπεύουν τέλεια, μάθαμε εάν Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΕΚΛΕΚΤΩΝ τις κατακύρωσε στον ΜΕΙΟΔΟΤΗ;τις παρέλαβε;ή μήπως πληρώθηκαν κιόλας;

Ανώνυμος είπε...

Ενα πουλάκι μου κελάηδησε οτι ακόμα ψάχνονται στην ΕΠΙΤΡΟΠΗ "κατακύρωσης".
Κατακύρωση μετά την τοποθέτηση.
Παγκόσμια πρωτοτυπία!
Αμα είμαστε πρωτοπόροι...
Δίνουμε τα φώτα της γνώσης στους άξεστους.
Καλή φώτιση μέρες που έρχονται στα μεγάλα κεφάλια της Επιτροπής, είναι και με λίγα μαλλιά δεν θα την εμποδίσει.